• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben yeni gectim esime Barnes and nobles' Dan nook bana da amazondan Kindle aldik. Nook daha amator o yuzden daha bir kitap hissi veriyor. Kindle ise hem dokunmatik hem de ozellikler acisindan daha iyi gibi. Goodreads ile direk baglantisi var. Her turlu kitabi bulabiliyorum, ozellikle ingilize kitap konusunda cook iyi oldu. Not alma ve altini cizme ozellikleri var ikisinin de. Ingilize sozluk baglantilar var. Hatta kindle baktiginiz kelimeleri kaydediyor. Dokunmatik olarak Kindle daha iyi sanki. Simdiye kadar gecmedigime pismanim. Kutuphaneniz olmuyor tabi, ki bu benim sevdigim birseydi. Ama kendimi ikna ettim bu vesileyle kitaplarimi da bagislayacagim.
Çok yardımcı oldun sag ol. Biraz araştırdım dediğin gibi Kindle epey popüler. Ben geçici süre kullanırım diye düşündüm kitaptan okumayı seviyorum ama ya alışırsam ve kitapları bırakırsam bir an dehşete kapıldım.o_O

Çok yardımcı oldun sag ol. Biraz araştırdım dediğin gibi Kindle epey popüler. Ben geçici süre kullanırım diye düşündüm kitaptan okumayı seviyorum ama ya alışırsam ve kitapları bırakırsam bir an dehşete kapıldım.o_O
Alisma ihtimalin var cunku buyuk kolaylik, kapagini aciyorsun kaldigin yerde duruyor. Surekli cantanda, kitap temin etmesi kolay, daha ucuz, kutuphanelerden bedava. Ingilteredeydin galiba , kutuphanelerin ekitap versiyonu vardi amerikada. Orada da vardir sanirim.
Ama kitap kokusunu alayim, kutuphanemde gozumun onunde olsun gibi onceliklerin varsa pek mantikli degil. Benim vardi ama artik yok, ikna ettim kendimi. Yurtdisindayken cok pahali oldugu icin alamiyordum, kutuphaneden odunc almaya basladim ve onu da ozledigim farkettim. Sonra kindle'a gectim, buyuk kolaylik gercekten. Ozellikle sozluge bakma konusu, her defasinda telefondan bak fln zor oluyordu. Bunda kelimenin ustune bas tamam :)

Bir çok kitap sitesinde karşılaştırma yapıyorum :) Kitapkoala'da alanımla ilgili ya da yeni kitaplar yok maalesef. Ayrıca bugün sepetimdeki 3 kitap kitapyurdunda 66 iken, aynı kitaplar Kitapkoalada 79tl. 13tl farkla bir kitap daha alırım :)
haklisin fiyatlari 5-10 tl daha yuksek ama kari sokak hayvanlarina gidiyor. Ben bu yuzden tercih ediyorum surekli de paylasiyorum.

Alisma ihtimalin var cunku buyuk kolaylik, kapagini aciyorsun kaldigin yerde duruyor. Surekli cantanda, kitap temin etmesi kolay, daha ucuz, kutuphanelerden bedava. Ingilteredeydin galiba , kutuphanelerin ekitap versiyonu vardi amerikada. Orada da vardir sanirim.
Ama kitap kokusunu alayim, kutuphanemde gozumun onunde olsun gibi onceliklerin varsa pek mantikli degil. Benim vardi ama artik yok, ikna ettim kendimi. Yurtdisindayken cok pahali oldugu icin alamiyordum, kutuphaneden odunc almaya basladim ve onu da ozledigim farkettim. Sonra kindle'a gectim, buyuk kolaylik gercekten. Ozellikle sozluge bakma konusu, her defasinda telefondan bak fln zor oluyordu. Bunda kelimenin ustune bas tamam :)
benim bile kullanasim geldi :)))

Ben kesin alışırım buna Son bir soru hangi model sendeki?

Bir çok kitap sitesinde karşılaştırma yapıyorum :) Kitapkoala'da alanımla ilgili ya da yeni kitaplar yok maalesef. Ayrıca bugün sepetimdeki 3 kitap kitapyurdunda 66 iken, aynı kitaplar Kitapkoalada 79tl. 13tl farkla bir kitap daha alırım :)
Kitapkoala nın gelirleri yardıma muhtaç hayvanlara gidiyor. O yüzden tercih edilebilir geliyor bana

Peki Antik Yunanda nasılmış kaba tabirle? Kadın isimli bir belgesel izlemiştim şaşırtıcı gelmişti.

Kâğıt 10 pound banknotun arkasında Jane Austen var ve şu sözü basılmış üstüne "I declare after all that there is no enjoyment like reading!"

o da bizdenmiş :)

Merhabalar
22/11/63 bitti.. resmen 800 küsür sayfalık kitabu kısa sürede okudum o kadar sürükleyiciydi
Haftasonu dizisine de başlarız inşallah
Yeni kitabımı henüz seçmedim, bu sefer çok kalın seçmen, kızı kucağımda uyuturken 800 sayfalık kitap okumak pek kolay olmadı :KK45:

Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler :KK200:

Peki Antik Yunanda nasılmış kaba tabirle? Kadın isimli bir belgesel izlemiştim şaşırtıcı gelmişti.

Kâğıt 10 pound banknotun arkasında Jane Austen var ve şu sözü basılmış üstüne "I declare after all that there is no enjoyment like reading!"
hangi site bu 40tllik alışverişe 2tl kargo ücreti alan?
Kitapyurdu sitesinde

Back