Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada okuma hızınız nasıl arkadaşlar? Geliştirmek için bir teknik uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz?
ben de o konuda çözüm arıyorum çünkü okuma hızım çok düşük gerçekten, çok yavaş okuyorum kitapları. Eğer geliştirmek için bir yöntem bulursanız beni de haberdar edin lütfen.

Kitabı inceledim, ve alınacaklara ekledim

ben de o konuda çözüm arıyorum çünkü okuma hızım çok düşük gerçekten, çok yavaş okuyorum kitapları. Eğer geliştirmek için bir yöntem bulursanız beni de haberdar edin lütfen.
Zamanında biraz ilgilenmiştim bu konuyla benim okuma hızım fena degildir o yüzden pek de uğraşmadım ama mantığı gözü iyi kullanarak tek tek kelimeden ziyade satırın bütününü ya da büyük bir kısmını görmeye çalışmak. Bütüne odaklanacaksın.

çok güzel. bazen keşke türkçe veya edebiyat öğretmeni olsaydım diye pişmanlık duyarım. fakat uzun süre konuşunca boğazda ağrı olayı oluyor değil mi? öğretmenliği seviyor musunuz peki?
Uzun süre yüksek tonda konuşma + okuldaki mikrop ve tozlar sürekli hastalık getiriyor malesef.
Öğretmenliği seviyorum elbet ama malesef her geçen yıl nesilde olumsuz değişmeler oluyor. İstenmeyen , uygunsuz davranış gösterme yaşı çok düştü. Bu da tabiki işimiZi gün geçtikçe zorlaştırıyor

7
Bu arada okuma hızınız nasıl arkadaşlar? Geliştirmek için bir teknik uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz?
Bugün süreli denedim. 10 dakikada 8 sayfa okudum. Okuduğum kitap psikoloji serisi, kişisel gelişim kitabi. Puntolar çok küçük değil. Ama anlasilir okudum. Ben okurken bir sonraki kelimelere bakma tekniğiyle okumaya çalışıyorum. Nasıl acaba? Sizin nasıl?

"Kendileriyle (artık) hiçbir bağımızın olmadığı, bizi hayal kırıklığına uğratan, sinirlerimizi bozan insanlardan kaçmamız kolay olmuyor. Ama nezaket icabı, görüntüyü devam ettirmek için, onlarla meşgul olmayı sürdürüyoruz. Ardından da, kendimizi bu kadar teslim ettiğimiz için öfkeleniyoruz. Ama açık seçik bir söz , bir son nokta için cesaret sergileyemiyoruz.
Belki size aşağıdaki beyin jimnastiği yardımcı olabilir: Sevmediğiniz insanlara ayırdığınız zaman ve enerji, gercekten gönlünüze sahip olan insanlar ve ilgiler için harcanamiyor. Dolayısıyla dürüstçe ve cesurca hangi ilişkilere yatırım yapmak istediğinize, hangilerine yatırım yapmak istemediğinize karar verin"
İyi, Mükemmelden Daha İyidir, s. 152

Bu aslında biraz da öfke kontrolü ve öfkemizi dönüştürmeye çalışmak gibi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…