- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.641
ben de o konuda çözüm arıyorum çünkü okuma hızım çok düşük gerçekten, çok yavaş okuyorum kitapları. Eğer geliştirmek için bir yöntem bulursanız beni de haberdar edin lütfen.Bu arada okuma hızınız nasıl arkadaşlar? Geliştirmek için bir teknik uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz?
Bende o sandim, ne sanatı diyorum.Anlamadım pek Enes Batur diye biri varmış you tuber onu mu sandı?
Merhabalar
22/11/63 bitti.. resmen 800 küsür sayfalık kitabu kısa sürede okudum o kadar sürükleyiciydi
Haftasonu dizisine de başlarız inşallah
Yeni kitabımı henüz seçmedim, bu sefer çok kalın seçmen, kızı kucağımda uyuturken 800 sayfalık kitap okumak pek kolay olmadı
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler
Ne acı sevgili Enesimiz Enisimizden daha popülerBende o sandim, ne sanatı diyorum.
Zamanında biraz ilgilenmiştim bu konuyla benim okuma hızım fena degildir o yüzden pek de uğraşmadım ama mantığı gözü iyi kullanarak tek tek kelimeden ziyade satırın bütününü ya da büyük bir kısmını görmeye çalışmak. Bütüne odaklanacaksın.ben de o konuda çözüm arıyorum çünkü okuma hızım çok düşük gerçekten, çok yavaş okuyorum kitapları. Eğer geliştirmek için bir yöntem bulursanız beni de haberdar edin lütfen.
Deneyeyim paylaşırim ☺Ölçtün mü hiç hızını? Evet standart bir hız oluşuyor mutlaka ama acaba karşılaştırma yapınca nasılız. Daha az zamanda daha çok sey okuyabilmek iyi olur:))
Uzun süre yüksek tonda konuşma + okuldaki mikrop ve tozlar sürekli hastalık getiriyor malesef.çok güzel. bazen keşke türkçe veya edebiyat öğretmeni olsaydım diye pişmanlık duyarım. fakat uzun süre konuşunca boğazda ağrı olayı oluyor değil mi? öğretmenliği seviyor musunuz peki?
Kapıda ödeme miydi?daha birkaç gün önce kitapyurdundan 135 liralık alışveriş yaptım, kargo için 5 lira ödedim. o nasıl oldu o zaman
Kapıda ödeme miydi?
Yanlışlık olmuş demek ki. Müşteri hizmetlerini arayın bildirinhayır, direk sipariş ettiğimde site üzerinden ödeme yaptım.
Tamam öyle yapayım, teşekkürler.Yanlışlık olmuş demek ki. Müşteri hizmetlerini arayın bildirin
Bugün süreli denedim. 10 dakikada 8 sayfa okudum. Okuduğum kitap psikoloji serisi, kişisel gelişim kitabi. Puntolar çok küçük değil. Ama anlasilir okudum. Ben okurken bir sonraki kelimelere bakma tekniğiyle okumaya çalışıyorum. Nasıl acaba? Sizin nasıl?Bu arada okuma hızınız nasıl arkadaşlar? Geliştirmek için bir teknik uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz?
AynenAnlamadım pek Enes Batur diye biri varmış you tuber onu mu sandı?
Hayatimda okuduğum en guzel kitaplardan biri. Tekrar okumaya değer.Sefiller 460
Cilt 1 i yariladim.
Bazı bölümler ciğerimi dagliyor
Bu aslında biraz da öfke kontrolü ve öfkemizi dönüştürmeye çalışmak gibi değil mi"Kendileriyle (artık) hiçbir bağımızın olmadığı, bizi hayal kırıklığına uğratan, sinirlerimizi bozan insanlardan kaçmamız kolay olmuyor. Ama nezaket icabı, görüntüyü devam ettirmek için, onlarla meşgul olmayı sürdürüyoruz. Ardından da, kendimizi bu kadar teslim ettiğimiz için öfkeleniyoruz. Ama açık seçik bir söz , bir son nokta için cesaret sergileyemiyoruz.
Belki size aşağıdaki beyin jimnastiği yardımcı olabilir: Sevmediğiniz insanlara ayırdığınız zaman ve enerji, gercekten gönlünüze sahip olan insanlar ve ilgiler için harcanamiyor. Dolayısıyla dürüstçe ve cesurca hangi ilişkilere yatırım yapmak istediğinize, hangilerine yatırım yapmak istemediğinize karar verin"
İyi, Mükemmelden Daha İyidir, s. 152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?