• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günden Kalanlar’ı burdan aldığım cesaretle 100.sayfada bıraktım, resmen işkence gibiydi daha fazla eziyet edemedim kendime.
Öğrencilerime kitap yazılısı yapacağım için sıradaki üç kitabım çocuklar için:)
Kemal Bilbaşar, Yonca Kız, bugün başladım ve bitti, sırada 2 rane Gülten Dayıoğlu var ama elimde yok kitaplar, kargo bekliyorum

Günden Kalanlar’ı burdan aldığım cesaretle 100.sayfada bıraktım, resmen işkence gibiydi daha fazla eziyet edemedim kendime.
Öğrencilerime kitap yazılısı yapacağım için sıradaki üç kitabım çocuklar için:)
Kemal Bilbaşar, Yonca Kız, bugün başladım ve bitti, sırada 2 rane Gülten Dayıoğlu var ama elimde yok kitaplar, kargo bekliyorum
edebiyat öğretmeni misiniz?

Açıkçası ben bugüne kadar hiç kargo ücreti ödemedim. Her ay duzenli kitap alma aliskanligim var 2 yıldır.
Ben de toplu kitap alırım, 50 liranın altına hiç düşmedim hiç de kargo ödemem. Ayrıcalıklı müşteri olayını yeni duydum belki ben de öyleyimdir. Ama 50 lira altını da hiç denemedim almışken birkaç tane olsun ki mutlu olayım diye:)

Ben de toplu kitap alırım, 50 liranın altına hiç düşmedim hiç de kargo ödemem. Ayrıcalıklı müşteri olayını yeni duydum belki ben de öyleyimdir. Ama 50 lira altını da hiç denemedim almışken birkaç tane olsun ki mutlu olayım diye:)
Kendiler adını öyle koymuş:) fiyatlarda da daha çok indirim oluyor sözde :) kitap almak çok mutlu ediyor insanı.

Bu arada okuma hızınız nasıl arkadaşlar? Geliştirmek için bir teknik uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz?
Geçmiste (üniversite dönemlerinde) hızlı okuma teknikleri hakkında yazılmış şeylere bakardım. Ancak fazla okuyunca zaten standart bir hız oluşuyor. Tabi metnin diline, insanin ruh haline göre degiskenlik gosteriyor

Enis Batur Issız Dönme Dolap dün akşam basladım s.88. Güzel ve akıcı beğendim ama biraz alt yapı gerektiren bir kitap. Sanatın her dalına ilgi duyanlar beğenir diye düşünüyorum.
Arkadaşla kitapçı geizyorduk aa şenses batur kitap mi yazmis dedi :)

Geçmiste (üniversite dönemlerinde) hızlı okuma teknikleri hakkında yazılmış şeylere bakardım. Ancak fazla okuyunca zaten standart bir hız oluşuyor. Tabi metnin diline, insanin ruh haline göre degiskenlik gosteriyor
Ölçtün mü hiç hızını? Evet standart bir hız oluşuyor mutlaka ama acaba karşılaştırma yapınca nasılız. Daha az zamanda daha çok sey okuyabilmek iyi olur:))

Back