- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.601
Çok yardımcı oldun sag ol. Biraz araştırdım dediğin gibi Kindle epey popüler. Ben geçici süre kullanırım diye düşündüm kitaptan okumayı seviyorum ama ya alışırsam ve kitapları bırakırsam bir an dehşete kapıldım.Ben yeni gectim esime Barnes and nobles' Dan nook bana da amazondan Kindle aldik. Nook daha amator o yuzden daha bir kitap hissi veriyor. Kindle ise hem dokunmatik hem de ozellikler acisindan daha iyi gibi. Goodreads ile direk baglantisi var. Her turlu kitabi bulabiliyorum, ozellikle ingilize kitap konusunda cook iyi oldu. Not alma ve altini cizme ozellikleri var ikisinin de. Ingilize sozluk baglantilar var. Hatta kindle baktiginiz kelimeleri kaydediyor. Dokunmatik olarak Kindle daha iyi sanki. Simdiye kadar gecmedigime pismanim. Kutuphaneniz olmuyor tabi, ki bu benim sevdigim birseydi. Ama kendimi ikna ettim bu vesileyle kitaplarimi da bagislayacagim.
Alisma ihtimalin var cunku buyuk kolaylik, kapagini aciyorsun kaldigin yerde duruyor. Surekli cantanda, kitap temin etmesi kolay, daha ucuz, kutuphanelerden bedava. Ingilteredeydin galiba , kutuphanelerin ekitap versiyonu vardi amerikada. Orada da vardir sanirim.Çok yardımcı oldun sag ol. Biraz araştırdım dediğin gibi Kindle epey popüler. Ben geçici süre kullanırım diye düşündüm kitaptan okumayı seviyorum ama ya alışırsam ve kitapları bırakırsam bir an dehşete kapıldım.
Ben kitabın kendini aldığım halde bulabiliyorsam e pub halini de indiriyorum metrobüste veya çorba karıştırırken vs. iyi oluyor
haklisin fiyatlari 5-10 tl daha yuksek ama kari sokak hayvanlarina gidiyor. Ben bu yuzden tercih ediyorum surekli de paylasiyorum.Bir çok kitap sitesinde karşılaştırma yapıyorum :) Kitapkoala'da alanımla ilgili ya da yeni kitaplar yok maalesef. Ayrıca bugün sepetimdeki 3 kitap kitapyurdunda 66 iken, aynı kitaplar Kitapkoalada 79tl. 13tl farkla bir kitap daha alırım :)
benim bile kullanasim geldi :)))Alisma ihtimalin var cunku buyuk kolaylik, kapagini aciyorsun kaldigin yerde duruyor. Surekli cantanda, kitap temin etmesi kolay, daha ucuz, kutuphanelerden bedava. Ingilteredeydin galiba , kutuphanelerin ekitap versiyonu vardi amerikada. Orada da vardir sanirim.
Ama kitap kokusunu alayim, kutuphanemde gozumun onunde olsun gibi onceliklerin varsa pek mantikli degil. Benim vardi ama artik yok, ikna ettim kendimi. Yurtdisindayken cok pahali oldugu icin alamiyordum, kutuphaneden odunc almaya basladim ve onu da ozledigim farkettim. Sonra kindle'a gectim, buyuk kolaylik gercekten. Ozellikle sozluge bakma konusu, her defasinda telefondan bak fln zor oluyordu. Bunda kelimenin ustune bas tamam :)
Reklam yapmis gibi olmusum bayabenim bile kullanasim geldi :)))
Ben kesin alışırım buna Son bir soru hangi model sendeki?Alisma ihtimalin var cunku buyuk kolaylik, kapagini aciyorsun kaldigin yerde duruyor. Surekli cantanda, kitap temin etmesi kolay, daha ucuz, kutuphanelerden bedava. Ingilteredeydin galiba , kutuphanelerin ekitap versiyonu vardi amerikada. Orada da vardir sanirim.
Ama kitap kokusunu alayim, kutuphanemde gozumun onunde olsun gibi onceliklerin varsa pek mantikli degil. Benim vardi ama artik yok, ikna ettim kendimi. Yurtdisindayken cok pahali oldugu icin alamiyordum, kutuphaneden odunc almaya basladim ve onu da ozledigim farkettim. Sonra kindle'a gectim, buyuk kolaylik gercekten. Ozellikle sozluge bakma konusu, her defasinda telefondan bak fln zor oluyordu. Bunda kelimenin ustune bas tamam :)
Masallah iki çocukla ve çalışırken bunu başardınGünaydın
Zaman Makinesi bitti. İnce Memed 3 ile seriye devam ediyorum.
1000kitap profilime baktım ve yıllık hedefimi yakaladığımı gördüm çok mutlu oldum.
Kitapkoala nın gelirleri yardıma muhtaç hayvanlara gidiyor. O yüzden tercih edilebilir geliyor banaBir çok kitap sitesinde karşılaştırma yapıyorum :) Kitapkoala'da alanımla ilgili ya da yeni kitaplar yok maalesef. Ayrıca bugün sepetimdeki 3 kitap kitapyurdunda 66 iken, aynı kitaplar Kitapkoalada 79tl. 13tl farkla bir kitap daha alırım :)
Amazon kindle Paperwhite 7. Generation benimki , ust modeli de var ama bu bile baya iyi.Ben kesin alışırım buna Son bir soru hangi model sendeki?
Peki Antik Yunanda nasılmış kaba tabirle? Kadın isimli bir belgesel izlemiştim şaşırtıcı gelmişti.
Kâğıt 10 pound banknotun arkasında Jane Austen var ve şu sözü basılmış üstüne "I declare after all that there is no enjoyment like reading!"
Bildirim de yapayım
İnce Memed 2 syf. 65
B
Ben her ay istisnasiz alışveriş yaptığım için ayrıcalıklı müşteriyim. O benim için geçerli demek ki.
Tesekkür ederim hedefim kendime göre mütevazi bir sayıydı gerçiMasallah iki çocukla ve çalışırken bunu başardın
ss aldim modeli :))) firmaya da sendwn bahsetmek lazim sanirim.Reklam yapmis gibi olmusum baya
Peki Antik Yunanda nasılmış kaba tabirle? Kadın isimli bir belgesel izlemiştim şaşırtıcı gelmişti.
Kâğıt 10 pound banknotun arkasında Jane Austen var ve şu sözü basılmış üstüne "I declare after all that there is no enjoyment like reading!"
Kitapyurdu sitesindehangi site bu 40tllik alışverişe 2tl kargo ücreti alan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?