Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok yardımcı oldun sag ol. Biraz araştırdım dediğin gibi Kindle epey popüler. Ben geçici süre kullanırım diye düşündüm kitaptan okumayı seviyorum ama ya alışırsam ve kitapları bırakırsam bir an dehşete kapıldım.

Alisma ihtimalin var cunku buyuk kolaylik, kapagini aciyorsun kaldigin yerde duruyor. Surekli cantanda, kitap temin etmesi kolay, daha ucuz, kutuphanelerden bedava. Ingilteredeydin galiba , kutuphanelerin ekitap versiyonu vardi amerikada. Orada da vardir sanirim.
Ama kitap kokusunu alayim, kutuphanemde gozumun onunde olsun gibi onceliklerin varsa pek mantikli degil. Benim vardi ama artik yok, ikna ettim kendimi. Yurtdisindayken cok pahali oldugu icin alamiyordum, kutuphaneden odunc almaya basladim ve onu da ozledigim farkettim. Sonra kindle'a gectim, buyuk kolaylik gercekten. Ozellikle sozluge bakma konusu, her defasinda telefondan bak fln zor oluyordu. Bunda kelimenin ustune bas tamam :)

haklisin fiyatlari 5-10 tl daha yuksek ama kari sokak hayvanlarina gidiyor. Ben bu yuzden tercih ediyorum surekli de paylasiyorum.

benim bile kullanasim geldi :)))

Ben kesin alışırım buna Son bir soru hangi model sendeki?

Kitapkoala nın gelirleri yardıma muhtaç hayvanlara gidiyor. O yüzden tercih edilebilir geliyor bana

o da bizdenmiş :)

Merhabalar
22/11/63 bitti.. resmen 800 küsür sayfalık kitabu kısa sürede okudum o kadar sürükleyiciydi
Haftasonu dizisine de başlarız inşallah
Yeni kitabımı henüz seçmedim, bu sefer çok kalın seçmen, kızı kucağımda uyuturken 800 sayfalık kitap okumak pek kolay olmadı

Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler

hangi site bu 40tllik alışverişe 2tl kargo ücreti alan?
Kitapyurdu sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…