Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne okuyorsun canım? Aklıma merak geldi.

Herkese günaydın mutlu bir hafta dilerim.
Bu haftam da çok yogun geçeceginden okuyabilir miyim bilmiyorum ama yanıma Yu Hua' nın Kanını Satan Adam kitabını aldım.

Başladıgın iyi olmuş ben yılbasından sonra rahat oldugum bir ayda okumayı düşünüyorum cünkü. Bekletirdim seni.

En kısa zamanda okuyacağım. Akıcılığı nasıldı peki?
Ben severek okudugum icin akıcı geldi. Bir de Margaret Atwood asırı dolambaclı süslü cümleler kurumuyor Sadece anlatıyor, onun farkı anlattıgı konuda ve o konuya olan yaklasımında. Begenecegini düsünüyorum tabi kitabı yerin dibine gömen de bir sürü insan var , karamsar bulmuşlar , zor ilerlemiş, nasıl bu kadar ünlü olmuşmuş bu kitap falan. Kendi gerçeklerine gözlerini kapatan kişiler....

Öfke hakkında daha coktur galiba. Kıskançlık da güzel bir araştırma konusu olur aslında ama öfke daha geniş bir kavram gibi sanki.

Çok kafa yorulması gereken bir konu yazdıklarıma bakmayın benim de kafam bir hayli karışık ozellikle kader konusunda Islam alimleri arasında bile bir bütünlük yok. Şu an izindeyim haddinden fazla düşünüyorum ki iyi mi kötü mü bilmiyorum.[/QUOTE] Bi süre sonra amaaan boşver diyorum ben sigorta devreye giriyor :)))

Merhabalar,
Hafta sonu Ahmet Şerif İzgören'in 2 kitabını okudum. Çok seviyorum.
Bir de almalık değil bakmalık D&R'a girdim. Ama uzun zamandır bulamadığım Bülbülün Kırk Şarkısı kitabını hem de indirimde görünce yanına, Antika Titanik ve Yıldız Gezgini'ni de ekledim. Bülbülün Kırk Şarkısını annem kaptı gitti.
Yılmaz Özdil - Adam okuyorum.

Herkese merhaba ,

Ekşide yılbaşı için hediyeleşme etkinliği gördüm,çok hoşuma gitti,ben de baykuşlara sorayım dedim,var mıdır yeni yılda benimle hediyeleşmek isteyen (tabi hediye kitap olacak doğal olarak )

Bu arada Serenad son 20 sayfa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…