- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.501
Memnuniyetle,teşekkür ederim, aydınlandım :) ben sanırım baykuş falan değilim ama o dediğiniz hediyeleşmeyi yapabiliriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnuniyetle,teşekkür ederim, aydınlandım :) ben sanırım baykuş falan değilim ama o dediğiniz hediyeleşmeyi yapabiliriz :)
Ben de Sefiller'i okuyacaktım ama baktım Sefiller tek bir kitap değil, seri halinde o gözümü korkuttu almadım. Neden tek bir kitap halinde değil ki? veya bilmediğim yayınevlerinin tek bir kitap formunda olanları da var da benim mi haberim yokSefiller 1 cilt 435
Toplamda 1700 sayfa.Ben de Sefiller'i okuyacaktım ama baktım Sefiller tek bir kitap değil, seri halinde o gözümü korkuttu almadım. Neden tek bir kitap halinde değil ki? veya bilmediğim yayınevlerinin tek bir kitap formunda olanları da var da benim mi haberim yok
Toplamda 1700 sayfa.
Çok.kalin olduğu için 2 kitap halinde.
Tek kitap basan yayınevleri de var ama kizsaltilmis versiyonları.
Ben 12 tane klasik okuduktan sonra sefilleri okumayı gözüm kesti.
300 sayfası hızlı gitti ama sonra 100 sayfa kadar savaşı anlatan bölümü yavaş gitti bende. Şimdi yeniden hizlandim bakalım.
Geceleri mi çalışıyorsun? Genelde kimse olmaz burda geceBu saatte benden başka kimse yoktur, değil mi?
rahat olabilirsin bu konuda. Sonuçta kitaplarla ilgili soru soruyorsun baska konularda da konuşuyoruz biz ayrıca, tek istedigimiz polemik çıkmaması o da çok nadiren oluyor :)bu arada ben bu tür sorular sorarak forumun konusunun dışına çıktığım için insanları rahatsız ediyor muyumdur diye korkuyorum ama ben, kitap hakkındaki bu tür yorumlarımızın okuma edimimizi daha anlamlı kıldığını düşünüyorum. Çünkü bir eser hakkında bir diğer insanın neler gördüğü beni gerçekten heyecanlandıran ve zenginleştiren bir şey. Sefiller'i konusu itibariyle bilirim ve beni çok etkilemişti konusu, özellikle şu rahip ve hırsız(sanırım Jan Valjean) arasında geçen diyalog edebiyat tarihinin en etkileyici metinlerinden biridir bence. okuduğunuz diğer klasikler hangileri?
nöbet mi tutuyorsun? Melatonine dikkat :)Bu saatte benden başka kimse yoktur, değil mi?
Acımam tokatlarımSelamlar..
Aylardır kitap okuyamıyorum da demeyeyim okumuyorum demek daha dürüst olacak. Yok arkadaş hiç elim gitmedi kitaplara. Kendimi kastım elime aldım bir kitap darlandım başka bir kitaba başladım. Normalde yarım bırakmam kitabı çok sevemesemde , en kötü yanına bir kitap daha seçer ikisini yürütür yine okurdum. Ama bu sefer öyle olmadı elime aldığım her kitap yarım. Okumadıkça üstümde bir ağırlık bir suçluluk duygusu. Kendime geleyim dedikçe gelesim gelmedi.
Ta ki dün loliss ''ee ne yapıyorsun kitap okumayınca vaktini neyle geçiriyorsun ?'' dedi, hiç acımadı o tokadı attı Kendi kendime vaktim boşa gidiyor hep diye söyleniyordum ama sevdiğim acımasız arkadaşımda dile getirince bilinçli düşünmeme sebep oldu. Burada huzurunuz da kendisine teşekkür ediyorum.
Ve Büyü Dükkanı / Yasemin Türköz ile sahalara döndüm.
Ben de Yaşar Kemal çok severim, geçen yıl ger ay bir kitabını okumaya çalışıyordum ama kpss vs derken uzun zamandır okuyamamıştım,en son geçen ay Fırat suyu’nu okudum bu ay bitmeden 2. kitabı okumayı planlıyorum inşallahSelamlar
Yaşar Kemal - Fırat Suyu Kan Akıyor Baksana kitabina basladim 50.sayfalardayım Yasar Kemalin üçlü dörtlü serilerine bayilirim Bu kitabın da girişini cok begendim Cunku hep merak ettigim bir konuya değinerek basladi kitap Cumhuriyet döneminde tapular nasil neye gore kimlere dağıtılmış hep merak ederim
Gözün aydın bitmiş sonundaGünaydınlar Baykuşlar
Oblomov bitti en sevdiğim klasikler arasına girdi onun üzerine hafif bir şeyler okuyayım diye oğlumun okuduğu kitaplardan seçtim. Savaş atı harikaydı atın gözünden savaşı, dostluğu ve sevgiyi okudum filmi de varmış .
Aralara bu şekilde çocuk kitaplarını serpiştirmeyi düşünüyorum.
Yeni kitabım Benim Adım Kırmızı daha başlamadım.
Merhabalar herkese
22/11/63 sayfa 544
Son sürat okumaya devam ediyorum
Hayır çalışmıyorum. Bu aralar sabaha doğru uyuyorum, o yüzden geceleri buradayım.Geceleri mi çalışıyorsun? Genelde kimse olmaz burda gece