Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Toplamda 1700 sayfa.
Çok.kalin olduğu için 2 kitap halinde.
Tek kitap basan yayınevleri de var ama kizsaltilmis versiyonları.

Ben 12 tane klasik okuduktan sonra sefilleri okumayı gözüm kesti.

300 sayfası hızlı gitti ama sonra 100 sayfa kadar savaşı anlatan bölümü yavaş gitti bende. Şimdi yeniden hizlandim bakalım.

bu arada ben bu tür sorular sorarak forumun konusunun dışına çıktığım için insanları rahatsız ediyor muyumdur diye korkuyorum ama ben, kitap hakkındaki bu tür yorumlarımızın okuma edimimizi daha anlamlı kıldığını düşünüyorum. Çünkü bir eser hakkında bir diğer insanın neler gördüğü beni gerçekten heyecanlandıran ve zenginleştiren bir şey. Sefiller'i konusu itibariyle bilirim ve beni çok etkilemişti konusu, özellikle şu rahip ve hırsız(sanırım Jan Valjean) arasında geçen diyalog edebiyat tarihinin en etkileyici metinlerinden biridir bence. okuduğunuz diğer klasikler hangileri?

Günaydınlar Baykuşlar
Oblomov bitti en sevdiğim klasikler arasına girdi onun üzerine hafif bir şeyler okuyayım diye oğlumun okuduğu kitaplardan seçtim. Savaş atı harikaydı atın gözünden savaşı, dostluğu ve sevgiyi okudum filmi de varmış .
Aralara bu şekilde çocuk kitaplarını serpiştirmeyi düşünüyorum.
Yeni kitabım Benim Adım Kırmızı daha başlamadım.

Günaydın bu hafta benden pek ses çıkmayacak , çok yogun bir hafta var önümde.

rahat olabilirsin bu konuda. Sonuçta kitaplarla ilgili soru soruyorsun baska konularda da konuşuyoruz biz ayrıca, tek istedigimiz polemik çıkmaması o da çok nadiren oluyor :)
Bu saatte benden başka kimse yoktur, değil mi?
nöbet mi tutuyorsun? Melatonine dikkat :)

Acımam tokatlarım
Canım benim sahalara dönmene vesile olabilirsem çok sevinirim, daha sık görelim seni buralarda

Ben de Yaşar Kemal çok severim, geçen yıl ger ay bir kitabını okumaya çalışıyordum ama kpss vs derken uzun zamandır okuyamamıştım,en son geçen ay Fırat suyu’nu okudum bu ay bitmeden 2. kitabı okumayı planlıyorum inşallah
Gözün aydın bitmiş sonunda
Oblomov okurken kanser ediyor insanı ama bitince de en sevilenler arasına giriyor
Benim Adım Kırmızı’yı pek yakın zamanda ben de okuyacağım, yorumlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…