Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Animasyonlu bir film mı acaba ?

Kızım 4 yaşında

Gergedanlar krep yemez
Kayıp köpek üzüm
Tombik ayı hastalanınca

Bunlar çok sevdiği kitaplar.

Sizden de.tavsiye bekliyorum

Gergedanlar krep yemek kitabını sık duyuyorum, satın alacağım galiba. Epey seviliyor demek.
Teo'nun kaka kitabını tuvalet eğitimi için almıştım, 2,5 yaş için ağır geldi sanki. Bir de bizim tuvalet eğitimi karman çorman bir hal aldığı için inat edip bakmadı hiç. "Kaka görmek istemiyorum." diye diye kaldırttı bana. Bir arkadaşıma hediye etmeyi düşünüyordum ben de.
Oğlumla 2 yaşına gelmeden kitap okumaya başladık. İlk günler 2 dakika, 5, 10 derken şu an yarım saati buluyor okumalarımız. Bir kitabı 2-3 kez ya da iki kitabı 2şer kez okutuyor.
1001çiçek yayınlarını çok seviyorum. Minik ayıcıklar serisi var. Minik ayıcıklar alışverişe gidiyor, pikniğe gidiyor gibi. Çook uzun süre oyaladı bizi. Ayıcıkların isimlerini öğrenip tek tek tanımaya başladı. Sayfalarda ayıcıklar eşyaları dağıtıyor. İsimleri öğreterek, parmak uçlarımızla yerlerine koyduk dağılanları. En çok eğlendiği seridir.
Bu ay yine 1001çiçek yayıncılığın İyi Geceler Farecikler kitabını okuyoruz. 1 aydır her akşam 2şer kez. Bıkmadı. Ezberledi bazı yerleri, benle aynı anda söylüyor. Uyku arkadaşını bu kitapla alıştırdım.
Aklınıza geldikçe yazın olur mu? Hepinizin kitap zevkine güvendiğim için çocuklarımız için de doğru kitaplar önereceğinizi biliyorum. Kitapçılarda ince eleyip sık dokumaya vaktim olmuyor, internetten içini göremiyorum. :) Tavsiyelerinizle kitaplığını oluşturacağım. Teşekkürler.

İyi geceler farecikler kızımın da favorisi
Benim kiziminda 10 kitabı felan var, dönüp dönüp onlari okuyoruz. Artık kitapligini genişletmem gerek.

Aslında büyük bir masal kitabı alıp, her akşam okumak istiyorum ama, 2 tane aldım, ikisi de seviyesine uygun gelmedi.

selam arkadaşlar 2 gündür uğrayamadım işler v.s.
şifa rehberi :kuantum iyileşme kitabını bitirdim
az önce ne okusam diye bakınırken T. Lobsang Rampa nın Üçüncü Göz adlı kitabına başlamaya karar verdim güya bir göz atacaktım 18 sayfasını okuyuvermiş hoşuma gitti şimdilik , yazar tibetli kendi çocukluğundan başlamış anlatmaya 1910 lu yılların tibetin de 4 yaşını ve o dönemin Tibeti ni anlatıyor şimdilik :)

Gunaydin herkese,
Elimdeki kitap surundu ama bitirince yorum yazacagim.
ellerine saglik canim. Ben bu seri icin henuz hazir degilim sanirim birazcik bekletiyorum. :)

Ankara' dayim, buradaki seyirci bilinci her yil azalmakta. Tek kisilik oyunda minicik bir salon zaten kendi arasinda konusan insanlar, Sinasi sahnesini bilirsin orada da gecen yil gene fisir fisir konusuyorlardi oyun esnasinda. Birkac kere de sosyal medya da tiyatro oyunu esnasinda video paylasan insan gordum, telefonu aciyorlar isigi geliyor vs vs... Ben cok takiyor ve rahatsiz oluyorum boyle seylerden. Oyuncuya , oyuna yonetmene, o oyuna emek veren herkese buyuk saygisizlikmis gibi geliyor.
Ama Ankara' da ozel tiyatro cok az oldugundan devlet tiyatrolari hep dolu oluyor guc bela bilet buluyoruz :)))

Tom Mccarthy -Kalan.
Bazen çok tekrara düşsede sürekleyici
okurken biraz sıkılıp sonradan cok begendigim. Anda takili kalmayi ve o "an" ı anlatan ozgun bir kitapti.

yorumunu okurken tuylerim diken diken o kadar guzel anlatmissin ki canim.

Cicoretti dedigin olayi aynen bir delinin hatira defteri oyununda yasadim. Seyircilerden biri flash acik bir sekilde fotograf cekerken, Erdal besikcioglu oyunun senaryosunda varmis gibi laf carpti fotografi cekene. Benim anladigim bazi insanlar sirf sosyal medyada fln paylasmak icin katiliyor galiba bazi etkinliklere. Yoksa sanatciya saygi gosterirler, gozunun icine flash patlatilmayacagini, sohbet edilmeyecegini bilmeleri lazim.

Ben de bu hafta donuyorum bu arada ankaraya, onerilerine acigim bundan sonra :)

Herkese merhaba,

"Vadideki Zambak"sayfa 275,kitabı çok sevdim.Fakat uzun cümleleri okuyup sona geldiğimde bazen resmen birşey anlamıyorum,cümle içerisinde her virgül sonrası farklı konulara değiniliyor,cümle sonunda ben kopukluk yaşıyorum ve almam gereken mesajı alamıyorum,tekrar okuyorum anlamadığım paragrafı ama tekrar anlamıyorum 1985 basım Cemal Süreya çevirisi,acaba ben mi tam anlamıyla konsantre olamıyorum okurken?

hashtagden oteye gidemeyen ici bos bir sanatsever kavrami var malesef diger herseyde oldugu gibi. Tabi ki birseyler duyarsam paylasirim srnin de guzel onerilerine acigim bu arada :)

Özel tiyatrolar çok hasas o konuda teli eline aldigin an yeşil ışık yiyorsun:)

bir omzu bir sayfa boyunca anlatan bir yazar soz konusu bence tanimlamalarin suslulugunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…