- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.241
Günaydın,
Papazın Kızı sayfa 180lerdeyim.
Dün bir tiyatro oyununa gittim. Daha önceden Kabuk adlı kitabını okuyup çok beğendigim Zeynep Kaçar' ın yazmış olduğu bir oyundu. İd Ego ve Süperkahramanlar ; erkek hegemonyasına bir sesleniş niteliği taşıyan tek kişilik bir oyun. Tek ikişilik oyun oynayan oyunculara büyük bir saygı ve hayranlık besliyorum neredeyse 90 dakika boyunca sürekli aktifler ve ön plandalar bu oldukça zor bir görev ve bu oyunda da Hüseyin Oçan rolünün hakkını vermiş bana göre. İd üzerine çok düşülmemiş, ego ise daha bir önplanda gibi geldi bana. Netice itibariyle tavsiye edebilecegim güzel bir oyundu.
Saygılar :))
Papazın Kızı sayfa 180lerdeyim.
Dün bir tiyatro oyununa gittim. Daha önceden Kabuk adlı kitabını okuyup çok beğendigim Zeynep Kaçar' ın yazmış olduğu bir oyundu. İd Ego ve Süperkahramanlar ; erkek hegemonyasına bir sesleniş niteliği taşıyan tek kişilik bir oyun. Tek ikişilik oyun oynayan oyunculara büyük bir saygı ve hayranlık besliyorum neredeyse 90 dakika boyunca sürekli aktifler ve ön plandalar bu oldukça zor bir görev ve bu oyunda da Hüseyin Oçan rolünün hakkını vermiş bana göre. İd üzerine çok düşülmemiş, ego ise daha bir önplanda gibi geldi bana. Netice itibariyle tavsiye edebilecegim güzel bir oyundu.
Saygılar :))
geçmişş olsun canım, ileri aşamalarını görmeden annene ve tüm ailene uzun bir ömür dilerim.Cok ilgincmis gercekten. Anneme genc yasta teshis kondu malesef, cok fena bir hastalik.
başka yerlerdeyim :)))Neden tatlı kıs
Kesinlikle katiliyorum ama izledikten sonra akliniza gelen anlar oluyor ki bogazinizda gecmeyen bir dugum gibi. O yuzden tavsiye ederken cekiniyorum diger yandan da herkes izlese dunyanin daha guzel bir yer olacagina inaniyorum. Yani bir cok film var savas ve cocuklar temali ama bunu bu kadar etkileyeci yapan ne gercekten bilmiyorum. Ufacik bir duzeltme, hikayesi yonetmenin degil senaristin hikayesi. Ayrica ayni seylerin
suan dunyanin baska bir yerinde yasaniyor olusu ve elimiz kolumuz bagli izliyoor olusumuz da cok canimi yakiyor[/QUOTE Ben sırf dayanamayacagım icin Hachiko ve Okja yı izlemiyorum