- 16 Şubat 2017
- 163
- 212
- 103
- 30
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.261
Epeydir uğrayamadım, kimse de özlememiş beni. Özlesenize :)
Gelemedim ama son sürat okumaya devam. Tüfek, Mikrop ve Çelik kitabının ortalarındayım.
Oğluma 6 ay önce başladığım tuvalet eğitiminin başka bir problemiyle uğraşıyorum. Bir tarafı düzeltince bir taraf bozuluyor. Ne zor şeymiş.
Diğer yandan akşamları 30 dakika okuma süremi kaybettim. Çünkü bücürüğüm tam bir kitap kurdu olarak her akşam 2 kitabı 2şer kere okutarak uykuya dalıyor. Çocuklar için kitaplarda paylaşsak ya arada. Çocuklarımızın yaşına göre hangi kitapları sevdiğimizi de yazalım mı, ne dersiniz?
işte aradığım zihin yapısı. yetişkinler çocuk kitabı okumaya utanıyor halbuki okuduğum en güzel kitapların içinde bir çok "çocuklar için yazılmış" kitap varYaşa göre kitap tavsiyesinde bulunamam çocuğum da yok ama ara ara ben de çocuk kitapları okuyorum.
Ve herkese de tavsiye ediyorum.
Ve en en en sevdiğim yazar Asa Lind.
Kumkurdu ve Ellika Toms'un Keşif Günlüğü'nü okumuştum.
Kumkurdu bir seri iki kitabı daha var.
Ve harika kitaplar. Bence çocuklara yönelik çok güzel bilgiler veriyorlar ve çevrelerini keşfetmeye daha çok soru sormaya yönlendiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
işte aradığım zihin yapısı. yetişkinler çocuk kitabı okumaya utanıyor halbuki okuduğum en güzel kitapların içinde bir çok "çocuklar için yazılmış" kitap var
Senin ufaklık kaç yaşında? Benim kızım da 2.5 ama hiç başlamadım şubat tatilinde bi deneme yapacağız ama gözüm korkuyor.Epeydir uğrayamadım, kimse de özlememiş beni. Özlesenize :)
Gelemedim ama son sürat okumaya devam. Tüfek, Mikrop ve Çelik kitabının ortalarındayım.
Oğluma 6 ay önce başladığım tuvalet eğitiminin başka bir problemiyle uğraşıyorum. Bir tarafı düzeltince bir taraf bozuluyor. Ne zor şeymiş.
Diğer yandan akşamları 30 dakika okuma süremi kaybettim. Çünkü bücürüğüm tam bir kitap kurdu olarak her akşam 2 kitabı 2şer kere okutarak uykuya dalıyor. Çocuklar için kitaplarda paylaşsak ya arada. Çocuklarımızın yaşına göre hangi kitapları sevdiğimizi de yazalım mı, ne dersiniz?
Oğlum daha 3 yaşına basmadı. Ben de o yaş civarı kitapları paylaşabilirim. Topikte çocukları olan arkadaşlarımız da paylaşsa, herkes kendine uygun olanı seçse çok güzel olur.
PufPuff , seni hatırlatım burçdaşım.bir ara senin konunda yazışıyorduk. hoş geldin. Nasılsın?
Oğlun olmuştu sanırım o ara ama şimdi 3 - 4 yaşında olmalı.
Ekran görüntüsü aldım bile :)melekeskisi hoşgeldin .. Wc eğitiminde bol sabır ve keyifli geçmesini diliyorum .
Oğlum 3 yaşında sevdiğimiz kitapları yazayım sen incelersin ;
Timaş yayıncılık mini masallar serisi
Uğur böceği uç uç Lusi
Gergedanlar Krep Yemez
Mutlu Suaygırı
Penguenler Uçamaz
Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor
Memo ve Ay
Annemin Çantası
3kedi 1 dilek
Yavru Timsah Cipiti
Kim korkar kırmızı başlıklı kızdan
Aç Tırtıl
Postacı Ayı
İs kültür hareketli kitaplar serisi
* çocuk kitapları okumaya ben de bayılıyorum.görsellik ayrı muhteşem hayal gücü apayri bir dünya.
İlk kitap olarak Aç Tırtıl öneririm.Senin ufaklık kaç yaşında? Benim kızım da 2.5 ama hiç başlamadım şubat tatilinde bi deneme yapacağız ama gözüm korkuyor.
melekeskisi hoşgeldin .. Wc eğitiminde bol sabır ve keyifli geçmesini diliyorum .
Oğlum 3 yaşında sevdiğimiz kitapları yazayım sen incelersin ;
Timaş yayıncılık mini masallar serisi
Uğur böceği uç uç Lusi
Gergedanlar Krep Yemez
Mutlu Suaygırı
Penguenler Uçamaz
Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor
Memo ve Ay
Annemin Çantası
3kedi 1 dilek
Yavru Timsah Cipiti
Kim korkar kırmızı başlıklı kızdan
Aç Tırtıl
Postacı Ayı
100 kanatçıkta öğren sayılar
İs kültür hareketli kitaplar serisi
* çocuk kitapları okumaya ben de bayılıyorum.görsellik ayrı muhteşem hayal gücü apayri bir dünya.
Benim de 8 ve 3 yaşında 2 kızım var. Kitaplar alınıyor ama maalesef Türķçe kitap okuma konusunda cok istekli değil. En son Hav hav kardeşliği, Penguenler flüt çalmaz, Ben ne zaman doğdum, Şişkolar ve Sıskalar'ı aldık. Saftirik Greg'in Günlüğü serisini aldırdı ama bitiremedi galiba çok zevk almadı yaşına tam uygun değil gibi geldi bana da. Şu an yurt dışındayız ingilizce kitap çok okuyor ama ilginç şekilde daha fazla keyif alıyor ingilizce kitaplardan ve Türkçe kitap okumak istemiyor. Ben de bilmiyorum ne yapacağımı. Ufaklığın pek ilgisi yok sadece resimlerine bakmak istiyor :))ne güzel bir öneri. 9 yaşında kızım var. öneri alabilirim...
Evet bildirim topigi ayrı.Ben mi yanlış anladım yorumlardan bitirdiğimiz kitapları başka yere mi yazıyoruz??
Rica ederim.Teşekkürler canım. Kızım için kitap siparişi verecektim, bu kitaplara da bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?