Gergedanlar krep yemek kitabını sık duyuyorum, satın alacağım galiba. Epey seviliyor demek.
Teo'nun kaka kitabını tuvalet eğitimi için almıştım, 2,5 yaş için ağır geldi sanki. Bir de bizim tuvalet eğitimi karman çorman bir hal aldığı için inat edip bakmadı hiç. "Kaka görmek istemiyorum." diye diye kaldırttı bana. Bir arkadaşıma hediye etmeyi düşünüyordum ben de.
Oğlumla 2 yaşına gelmeden kitap okumaya başladık. İlk günler 2 dakika, 5, 10 derken şu an yarım saati buluyor okumalarımız. Bir kitabı 2-3 kez ya da iki kitabı 2şer kez okutuyor.
1001çiçek yayınlarını çok seviyorum. Minik ayıcıklar serisi var. Minik ayıcıklar alışverişe gidiyor, pikniğe gidiyor gibi. Çook uzun süre oyaladı bizi. Ayıcıkların isimlerini öğrenip tek tek tanımaya başladı. Sayfalarda ayıcıklar eşyaları dağıtıyor. İsimleri öğreterek, parmak uçlarımızla yerlerine koyduk dağılanları. En çok eğlendiği seridir.
Bu ay yine 1001çiçek yayıncılığın İyi Geceler Farecikler kitabını okuyoruz. 1 aydır her akşam 2şer kez. Bıkmadı. Ezberledi bazı yerleri, benle aynı anda söylüyor. Uyku arkadaşını bu kitapla alıştırdım.
Aklınıza geldikçe yazın olur mu? Hepinizin kitap zevkine güvendiğim için çocuklarımız için de doğru kitaplar önereceğinizi biliyorum. Kitapçılarda ince eleyip sık dokumaya vaktim olmuyor, internetten içini göremiyorum. :) Tavsiyelerinizle kitaplığını oluşturacağım. Teşekkürler.