- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
- 733
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #27.221
oo kültür çatısı <3
Phillip Margolin - Vahşi Adalet (Polisiye gerilim)
Phillip Margolin - Vahşi Adalet (Polisiye gerilim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlarini merak ediyorum, ben de bu ay okumak istiyorum.KaZuo Ishiguro- Günden Kalanlar ‘ a başladım bugün. 2017 nobel edebiyat ödülünü almış bakalım nasıl bir kitap. Bunu hızlıca bitirip çocuk gelişimiyle ilgili bir kitap okumak istiyorum.
Miyazakinin filmlerini izlemiştim ama bu yönetmeni yeni duyuyorum. başarılı bir yönetmen mi?
ensest ile ilgili çok bilinmeyen başka bir kitap önereyim ben de. Babam Öldüğünde Ağlamadım
Ben de izlemiştim. O kadar etkileyici ve duygusaldı ki anlatamam. Savaşın gerçek yüzünü anlatıyor.Evet canim atesboceklerinin mezari ( grave of fireflies) adi. Cok fena bir filmdir, belki beni en etkileyen filmlerden ama huzunlu baya bastan uyariyim de.. Bu da kahramani setsuko adindaki kiz cocugu.
Neden tatlı kısSelam
Hiç okumuyorum :)
Biraz ilerleyeyim inşallah yazarım , bende de birkaç aydır duruyordu yeni sıra geldiYorumlarini merak ediyorum, ben de bu ay okumak istiyorum.
Kesinlikle katiliyorum ama izledikten sonra akliniza gelen anlar oluyor ki bogazinizda gecmeyen bir dugum gibi. O yuzden tavsiye ederken cekiniyorum diger yandan da herkes izlese dunyanin daha guzel bir yer olacagina inaniyorum. Yani bir cok film var savas ve cocuklar temali ama bunu bu kadar etkileyeci yapan ne gercekten bilmiyorum. Ufacik bir duzeltme, hikayesi yonetmenin degil senaristin hikayesi. Ayrica ayni seylerinBen de izlemiştim. O kadar etkileyici ve duygusaldı ki anlatamam. Savaşın gerçek yüzünü anlatıyor.
Çocuğun savaşın ortasında kız kardeşini mutlu etmek için o büyük çabalayışları o kadar güzeldi ki...
Çocuk, yönetmenmiş. Kız kardeşini anlatmış yönetmen.
Herkes mutlaka izlemeli. Tüm işinizi bırakın, hatta kitap okumayı da bırakın da izleyin mutlaka.
Çoooooook iyi. Hiçbir bir filmi bu kadar övmemiş, tavsiye etmemiştim.
Geç kalmadan izleyin.
peki okuduğunuz kadarıyla konusunu nasıl buldunuz?
Bilgilendirme için teşekkürler :) Dikkat edeceğim..iyiKalpliErendira sohbetimizi bu sayfada yapıyoruz canım. Oraya sadece bildirim yapıyoruz
Etkileyici bir film mi oldu sizin için peki?Miyazakinin ogrencisi diye biliyorum yine studyo ghibli' nin kurucularindan. Ben bunun disinda filmini izlemedim. The tale of princess kaguya var bir de. O da basarili sanirim, imdb puani baya yuksek cunku. Zaten miyazakinin tarziyla benzerlikler bulacaksin. Miyazakide sanat yonu, hayal dunyasi daha agir basiyor. Bu film gercek bir hikayedenmis, yazarin kendi kizkardesiyle hikayesi. Bu da daha huzunlu yapiyor malesef.
Etkileyici az bile kalir, yukarida @Welldone1331 da yazmisti zaten. Kesinlikle izle derimEtkileyici bir film mi oldu sizin için peki?