- 31 Ağustos 2012
- 22.060
- 35.269
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.001
Geldik
Uzun zamandır kk dayım ve bu topigi gec keşfettim hali hazirda okuduğum kitap mevcut bildirim yapayim mi :)
inşallah bir gün bura da benim yazdığım bir kitap olur ve o okunur :))
selam canlar ben her gün okuyup öğrenmeden uyuyamayan biri haline gelmiş biriyim ama nadiren normal kitaplar okuyorum genel de parapsikoloji , metafizik kişisel gelişim kitapları tarzı diyeyim onları okuyorum eğer şimdiye kadar okumadıysanız size BİLİNÇ ALTININ GÜCÜ joseph morpy kitabını tavsiye edebilirim .
sessizden arada gelip sizler okuyorsunuz bakarım artık
Ben "A Little History of The World" u okuyorum, Gombrich'in kitabi. Ben yurtdisinda yasiyorum, okudugum kitaplar o yuzden genelde yabanci dilde, ancak bunun kesin Turkce'ye cevrilmis olmasi lazim.
Ben de bitirip yeni bir kitaba basladikca haber verecegim buradan :)
Merhaba arkadaşlar ben de
Etkili insanların 7 alışkanlığı kitabını okuyorum
Grup kuralları neler haftalık falan öı bildirim yapıyoruz yoksa kitabımız bittikçe mi
Ben siteye ilk üye olduğumda burasi miydi başka bir kitao sayfası miydi tam hatırlamıyorum uğramıştım Ama kimsecikler yoktu
Aksam tam okuyuyayim da kurallari katılırım belki.
Şimdi okuduğum kitap Depresyon Vaka Örnekleri ve Çıkış Yolları yazarı Dr.Oguz Tan.
Buyurduk geldik
Şu anda okuduğum kitap:
Annenin Duygusal Yokluğu-Jasmin Lee Cori
Bu topigi daha önce farketmediğime çok üzüldüm. Şu sıralar Amin MAALOUF un "ölümcül kimlikler"i tekrar okuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Herkese merhaba❤ Bu sayfaya bayildim keske daha once fark etseymisim. Suan Kristy Cambron'un Gelincik ile Serçe kitabina yeni basladim.
herkese merhaba...
ben de haruki murakami nin zemberekkuşunun güncesi ni okuyorum.
Topiğe davet varmış koşup geldim, keşke dah önce fark etseydim.
Şu an Yılmaz Özdilin Mustafa Kemal isimli kitabını okuyorum.
Merhaba ben de böyle bir sayfa olduğunu bilmiyordum. Çok beğendim. Eskiden tam bir kitap kurduydum. Çocuklardan sonra t okuyamiyorum ama arada ugrarim. Çok hoş bir sayfa.
Güzel bir başlık.Şu anda "Sade Yaşam İçin küçük bir adım" (Rabia Sakartepe) okuyorum. Su anda 108. Sayfadayim. Bence sadelesmek isteyenlere çok güzel bir başlangıç. Başka kitaplarla olan farki yazarın kaynaklarını göstermesi.
Çavdar Tarlasında Çocuklaları bugün bitirdim. Şimdi Gabriel Gargue Merquezden Bir kaçırılma öyküsünü okuyorum
Merhaba ,
Meme kanserıyle savaşan 10 kadının kitabını okuyorum .
Bitirmeme az kaldı . Allahım hepsinin yardımcısı olsun . Çok şükür çoğu bu illeti atlattı .
10 Amazon Yüksek Doz Yaşam
Hoşgeldiniz, arkadaşlar
Okuduğunuz kitap bildirimlerini bekliyoruz.