• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bu yorumu cok kisiden duydum. Ben kesinlikle ceviriden oldugu kanaatindeyim. Hangi yayinevind3n okudun ? Tahmin edeyim Can mi?

cok gecmis olsun canim. Ciddi birsey degildir umarim.
Hiç hatırlamıyorum Canim. Üni zamanları kitap kiralama sistemini kullanıyordum:)

Jojo mayes senden sonra ben . 1.kitabi kdr surukleyici degil tbiki ama guzel
Klasklere baslamaya cesaret edemiyorum ama cok da merak ediyorum. Nasil surukleyici mi

Bende okudum
Ama iki kitap arası 5-6 yıl.arayla okudum sanırım.

Klasikler de yayın evi onemliymis.
Ben 8 klasik martı yayınlarının okudum. Biraz ozetti sanırım. Çeviriler çok güzel.akiciydi beğenerek okudum..

4 kitapta Venedik yayinlanlarinin okudum onu da beğendim.

Şimdiki okuduğum ise yky'nin. Bu da eminim guzeldir ama ilk.defa bu kadar kalın bir kitap okuyacağım. 1700 sayfa, 2 kitap halinde.

Bende okudum
Ama iki kitap arası 5-6 yıl.arayla okudum sanırım.

Klasikler de yayın evi onemliymis.
Ben 8 klasik martı yayınlarının okudum. Biraz ozetti sanırım. Çeviriler çok güzel.akiciydi beğenerek okudum..

4 kitapta Venedik yayinlanlarinin okudum onu da beğendim.

Şimdiki okuduğum ise yky'nin. Bu da eminim guzeldir ama ilk.defa bu kadar kalın bir kitap okuyacağım. 1700 sayfa, 2 kitap halinde.
Aay 1700 ...
Bileklerine dikkat et

Yeni bebeğim oldu hamileliğimde fırsatım olmadı ama şimdi bebeklerle ilgili kitaplar okumak istiyorum. Şu an mahallenin en mutlu bebeği kitabına başladım, sizin de önereceğiniz kitaplar var mı?

Latife ve Fikriye - İki Aşk Arasında Atatürk bitti.
Kitabın Salih Bozok'un gözünden olması çok hoşuma gitti.
Sanki yaşananları yakından görünmez şekilde izlermişim gibi hissettim. Anlatılanlar aslında genel olarak bilinen şeyler. Atatürk'in yaveri olduğu için daha özel, ayrıntı şeyler beklemiştim. Onu bulamadım ama çok keyif alarak okudum.

Latife ve Fikriye - İki Aşk Arasında Atatürk bitti.
Kitabın Salih Bozok'un gözünden olması çok hoşuma gitti.
Sanki yaşananları yakından görünmez şekilde izlermişim gibi hissettim. Anlatılanlar aslında genel olarak bilinen şeyler. Atatürk'in yaveri olduğu için daha özel, ayrıntı şeyler beklemiştim. Onu bulamadım ama çok keyif alarak okudum.
Pegasus yayınlarını okumuştum bende ayrı ayrı kitaplardı.

Atatürk'ün hayatını okurken ki, bilinmeyen tarafları beni çok etkilemişti.

Pegasus yayınlarını okumuştum bende ayrı ayrı kitaplardı.

Atatürk'ün hayatını okurken ki, bilinmeyen tarafları beni çok etkilemişti.

İsmet Bozdağ'ın kitabı 2 bölümde miydi? Acaba kısaltılmışını mı okudum ben ki? Çok üzüldüm cidden. Detaylı olarak okumak isterdim.

Son okudugum hala elimde olan kitap
Hayice Kübra Tongör'ün "Fıtrat pedagojisi"

Herkese tavsiye ederim özellikle taze annelere ;)

Back