- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.981
Uzun zamandır kk dayım ve bu topigi gec keşfettim hali hazirda okuduğum kitap mevcut bildirim yapayim mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyurduk geldikgelecekler ...
icerigi nedir acava kitabin siz begendiniz mi yorumlarinizdan sizi takip ediyorum cok cok yonlendirici guzel fikirler veriyorsunuz gercekten bende en son kardeşini dogurmak adında cok zorlu okurken cidden cok agladigim kitabi bitirdim psikolojiye cok ilgim var önerdiğiniz kitaplar olursada cok sevinirimŞu anda okuduğum kitap:
Annenin Duygusal Yokluğu-Jasmin Lee Cori
Fikir ve yorumlarımla bir kişiye bile faydalı olabildiysem ne mutlu bana...icerigi nedir acava kitabin siz begendiniz mi yorumlarinizdan sizi takip ediyorum cok cok yonlendirici guzel fikirler veriyorsunuz gercekten bende en son kardeşini dogurmak adında cok zorlu okurken cidden cok agladigim kitabi bitirdim psikolojiye cok ilgim var önerdiğiniz kitaplar olursada cok sevinirim
Mustafa Kemal'in hayatını mı anlatıyor o kitapTopiğe davet varmış koşup geldim, keşke dah önce fark etseydim.
Şu an Yılmaz Özdilin Mustafa Kemal isimli kitabını okuyorum.