• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

inşallah bir gün bura da benim yazdığım bir kitap olur ve o okunur :))

selam canlar ben her gün okuyup öğrenmeden uyuyamayan biri haline gelmiş biriyim ama nadiren normal kitaplar okuyorum genel de parapsikoloji , metafizik kişisel gelişim kitapları tarzı diyeyim onları okuyorum eğer şimdiye kadar okumadıysanız size BİLİNÇ ALTININ GÜCÜ joseph morpy kitabını tavsiye edebilirim .
sessizden arada gelip sizler okuyorsunuz bakarım artık:KK68:

Ben "A Little History of The World" u okuyorum, Gombrich'in kitabi. Ben yurtdisinda yasiyorum, okudugum kitaplar o yuzden genelde yabanci dilde, ancak bunun kesin Turkce'ye cevrilmis olmasi lazim.

Ben de bitirip yeni bir kitaba basladikca haber verecegim buradan :)

Merhaba arkadaşlar ben de
Etkili insanların 7 alışkanlığı kitabını okuyorum
Grup kuralları neler haftalık falan öı bildirim yapıyoruz yoksa kitabımız bittikçe mi

Şu anda okuduğum kitap:
Annenin Duygusal Yokluğu-Jasmin Lee Cori
icerigi nedir acava kitabin siz begendiniz mi yorumlarinizdan sizi takip ediyorum cok cok yonlendirici guzel fikirler veriyorsunuz gercekten bende en son kardeşini dogurmak adında cok zorlu okurken cidden cok agladigim kitabi bitirdim psikolojiye cok ilgim var önerdiğiniz kitaplar olursada cok sevinirim

icerigi nedir acava kitabin siz begendiniz mi yorumlarinizdan sizi takip ediyorum cok cok yonlendirici guzel fikirler veriyorsunuz gercekten bende en son kardeşini dogurmak adında cok zorlu okurken cidden cok agladigim kitabi bitirdim psikolojiye cok ilgim var önerdiğiniz kitaplar olursada cok sevinirim
Fikir ve yorumlarımla bir kişiye bile faydalı olabildiysem ne mutlu bana...
Benim okumalarım çoğunlukla mesleki kitaplara yönelik oluyor.
Bahsettiğim kitabı beğendim,ben üzerinde çalışıp not alarak okuduğum için biraz yavaş ilerliyorum.

Kitap çocuklukta yaşanan -anne özelinde yaşanan-duygusal ihmalin görünmeyen etkilerini ve iyileşme yollarını anlatıyor.
Bizi içimizdeki çocuğa geri götürüp 'annenin boşluğunu' doldurmanın yollarından bahsediyor.

Kardeşini Doğurmak adlı kitabı duydum ama okumamıştım, ben de onu okumaya karar verdim,hatırlatmanız için teşekkür ederim.

Back