Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ağustos ayını hiç kitap bitirmeden kapatmanın verdiği utanç ile herkes selamlar
Eskiden deniz kenarında çok güzel okurdum, denize girmediğim her an elimde kitap olurdu ama şimdi yok, resmen okuyamıyorum okusam da anlamıyorum. Hamilelik zekam ile ilgili bazı hasarlar oluşturdu sanırım ben de
Kafka oteli 100lü sayfalardayım. Birkaç gündür işlerim vardı sürekli dışarıda veya annemlerdeydim. Yarından itibaren saha sakin hayata geçeceğim ama evdeki işler beni bekler. Yani kısaca ben daha 100 yıl falan okuyamam sanırım. Öylesine gelip veryansın edeyim dedim, şimdi gidiyorum

Üç Aynalı Kırk Oda bitti. Kitapta 3 farklı hikaye var, birincisinde ana karakter Alice, ikincisinde Aliye ve üçüncüsünde Ali... Kitapla ilgili spoiler vermek istemiyorum; genel olarak merak uyandıran ve farklı bir şeyler okuduğum hissini veren bir kitap oldu. Aşk ve cinsellik üzerine biraz gerçek, biraz fantastik hikayelerdi. Üç ayrı hikayede bazı karakterlerin diğer hikayede de gözükmesi güzel bir ironi olmuş.

Selamlar çapraz okuma yapıyorum en az iki kitap okunuyor bi kitap evde biri işte biri çantamda nerdeysem orda ki kitabı okuyorum karışurım mi diyenler karışmıyor merak etmeyin aaa kitabım evde vayy işte gibi bahane kalmadı şuan luca di fulvionun gözyaşı dağıtan çocuk kitabını okuyorum 300 deyim zülfü livanelinin huzursuzluk ve konstantiniyye oteli kitaplarını okuyorum 75 er sayfaları kaldı onların bitsin yeni kitap seçicem inşallah

Hanımlar nasıl seçiyorsunuz kitabınızı ben baya bi aldım yanan bi kitapçıdan almış adam satıyordu orginal uygundu ben de aldım bilinen kitapları onları bitirip yine alıcam ama aylar sürer çok var ben sevdiğim yazarların kitaplarının hepsini okumayı hedefliyorum reşat nuri yaşar Kemali bitiricem kitaplarım bitince siz nasıl seçersiniz fikir alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…