• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba baykuşlar,
Zâhir bitti.

Kahramanımız ünlü bir yazar, karısı ise savaş muhabiri. Mutlu bir evlilikleri var. Karısı bir gün ortadan kaybolur ve yazar sevdiği kadını aramaya başlar. 2 yıl süren bir bekleyiş , arayış ve özlem ; yazarın kendisi ile iç hesaplaşmaya gitmesine vesile olur. Evliliklerin zamanla monotonlaşması, bu süreçte eşlerin birbirlerine duyarsızlaşması konusunda mesajlar verilmiş. Ben kitabı pek sevemedim. Ayrıca spoiler vermiş gibi olacağım ama kitabın sonu beni üzdü. Yazar 2 sene karısını bekledi, aradı, kendisiyle hesaplaştı ve sonunda karısını ne kadar sevdiğini , ona haksızlık ettiğini kabul etti. Karısı da kocasını çok seviyor ama kocası onu bulduğunda kadın başkasından hamile:KK34:
Üstelik hoşlandığı birinden değil, kısa bir süre için oraya gelip giden birinden. Yazar kitap boyunca karısına nerdeyse uhrevi bir anlam kattı. Karısıyla karşılaşan kişiler kendilerini şanslı hissediyordu. O zaman bu özel kadın kocasına bu kötülüğü yapmamalıydı bence.

Yeni kitabım
Osman Balcıgil - Mason Locasında Aşk ve Kılıç

Hepinize iyi haftasonları diliyorum :KK200:

Günaydın herkese
Okuyamıyordum ya bir süredir , geçenler de Aşk ve Gurur a başladım. 80-90 sayfa okudum. İçim bayıldı. Zengin bekar bir erkeğin bu kadar dibine düşülmesi sıktı beni. Zaten aşk meşkli konuları sevmiyorum. Zannımca bu süreci daha okuması keyifli kitaplarla atlatmalıyım.

Yeni kitabım Fahrenayt 451. Aslında kolay değilmiş ama elimde başka kitap yok

herkese sağlık dolu bir hafta dilerim,
Görünüyorum O halde Varim 128 deyim. Şehirdışı seyahatim ve hastalığım sebebiyle okuyamadım. Eski çalıştığım kasabaya uğradım sanki memleketime gtitmiş gibi duygulandım. Aşılarını yaptıgımız, annesinin gebeliğini izledigimiz bebeklerin kocaman olduklarını görmek çok güzel bir his.
Kızlar 15 eylüle kadar geçerli İDEFİX indirim kuponum var. 20 tl ama 200 tl ve üzeri alısverislerde geçerli, isteyene verebilirim ben bu ay kitap almayacagım.

Hanımlar nasıl seçiyorsunuz kitabınızı ben baya bi aldım yanan bi kitapçıdan almış adam satıyordu orginal uygundu ben de aldım bilinen kitapları onları bitirip yine alıcam ama aylar sürer çok var ben sevdiğim yazarların kitaplarının hepsini okumayı hedefliyorum reşat nuri yaşar Kemali bitiricem kitaplarım bitince siz nasıl seçersiniz fikir alsam
Güle güle okuyun ben o tarz alımları biraz şaibeli buluyorum acaba sahte olabilir mi? Bandrol bile basıyorlar sahte kitaplara artık. Gerçi baskıdan anlaşılır. Kitaplarımı nasıl aldıgıma gelince ben de sevdigim yazarın diger kitaplarını da okumak isterim o kitapları araştırırken genelde kitap sit4elrinin sayfalarında altta öneriler çıkıyor, orada çıkanlara da bakarım, sonra suan severek kullandıgım 1000kitap sitesindeki yorumlara mutlaka bakıyorum. Yorumu yapan kişinin kurdugu cümlelerden diger okudugu kitaplardan vs az çok bana uygun olup olmadıgını anlıyorum. Onun harici idefixin okur listeleri ve her yıl için düzenledikleri en iyi 50 kitap, kararsız okur başlıklarındaki kitaplara bakar ve incelerim ve önemlisi buradaki arkadaslarımın önerilerine kulak veririm, kendi süzgecimden geçiriri alacaklar listeme ekler ve yeri geldiginde alırım.

Mrs. Dalloway bitti. Yanlış zamanda okuduğumu düşünüyorum çünkü okurken hakkını veremedim. Zwieg kitaplarına benzettim ben.
w. Woolf ile bir türlü yıldızım barısmadı ya :)

Günaydın herkese
Okuyamıyordum ya bir süredir , geçenler de Aşk ve Gurur a başladım. 80-90 sayfa okudum. İçim bayıldı. Zengin bekar bir erkeğin bu kadar dibine düşülmesi sıktı beni. Zaten aşk meşkli konuları sevmiyorum. Zannımca bu süreci daha okuması keyifli kitaplarla atlatmalıyım.

Yeni kitabım Fahrenayt 451. Aslında kolay değilmiş ama elimde başka kitap yok
fahrenaytın çevirisi çok kötü diye duydum kitabı okumamdaki tek engel bu. Onun dısında Ask ve Gurur falan klasik olsa da pembe dizi tarzında, bize hafif kacar gibi geliyor bana kafanın yogun bi döneminde okunabilir ancak.

Görünüyorum O halde Varim 128 deyim. Şehirdışı seyahatim ve hastalığım sebebiyle okuyamadım. Eski çalıştığım kasabaya uğradım sanki memleketime gtitmiş gibi duygulandım. Aşılarını yaptıgımız, annesinin gebeliğini izledigimiz bebeklerin kocaman olduklarını görmek çok güzel bir his.
Kızlar 15 eylüle kadar geçerli İDEFİX indirim kuponum var. 20 tl ama 200 tl ve üzeri alısverislerde geçerli, isteyene verebilirim ben bu ay kitap almayacagım.

Güle güle okuyun ben o tarz alımları biraz şaibeli buluyorum acaba sahte olabilir mi? Bandrol bile basıyorlar sahte kitaplara artık. Gerçi baskıdan anlaşılır. Kitaplarımı nasıl aldıgıma gelince ben de sevdigim yazarın diger kitaplarını da okumak isterim o kitapları araştırırken genelde kitap sit4elrinin sayfalarında altta öneriler çıkıyor, orada çıkanlara da bakarım, sonra suan severek kullandıgım 1000kitap sitesindeki yorumlara mutlaka bakıyorum. Yorumu yapan kişinin kurdugu cümlelerden diger okudugu kitaplardan vs az çok bana uygun olup olmadıgını anlıyorum. Onun harici idefixin okur listeleri ve her yıl için düzenledikleri en iyi 50 kitap, kararsız okur başlıklarındaki kitaplara bakar ve incelerim ve önemlisi buradaki arkadaslarımın önerilerine kulak veririm, kendi süzgecimden geçiriri alacaklar listeme ekler ve yeri geldiginde alırım.

fahrenaytın çevirisi çok kötü diye duydum kitabı okumamdaki tek engel bu. Onun dısında Ask ve Gurur falan klasik olsa da pembe dizi tarzında, bize hafif kacar gibi geliyor bana kafanın yogun bi döneminde okunabilir ancak.
Çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et:KK200:

Geçmiş olsun :KK200:

Merhabalar arkadaşlar :KK200:
Cehennem Çiçeği - 92. sayfadayım..

Geçen yıl sınava hazırlık dönemimde hiç kitap okumamıştım.. Bu yıl mezun olduğum için oldukça zamanım var.. Okumalarıma devam etmek hatta artırmak istiyorum..
Kendime eylül ayı için en az 5 kitap hedefi koydum .. :KK200:
Bir de akıllı telefon kullanmayı seneye hazirana kadar bıraktım.. İnternette çok zaman harcıyordum.. Bu boş zamanımı bu yıl daha verimli kullanmak istiyorum.. Umarım başarılı olurum..

Merhaba kızlar,
Cicoretti Cicoretti Bkm Kitap'ta bir ara 10 kitap 9.90 diye kampanya vardı o zaman almıştım. 200 sayfalık kitap sadece 2 günü içeriyor yani ne kadar betimlemeler var düşün. Aslında dolu dolu bir kitap, serin havalarda daha güzel olur. Tekrar bu yazarın kitabını almam ama :D :D
Bu aya İnce Memed ile başlayacağım. Her ay bir kitabını okumayı planlıyorum. seri kitapları peş peşe okuyunca çok sıkılıyorum

Merhaba kızlar,
Cicoretti Cicoretti Bkm Kitap'ta bir ara 10 kitap 9.90 diye kampanya vardı o zaman almıştım. 200 sayfalık kitap sadece 2 günü içeriyor yani ne kadar betimlemeler var düşün. Aslında dolu dolu bir kitap, serin havalarda daha güzel olur. Tekrar bu yazarın kitabını almam ama :KK70: :KK70:
Bu aya İnce Memed ile başlayacağım. Her ay bir kitabını okumayı planlıyorum. seri kitapları peş peşe okuyunca çok sıkılıyorum
Ben de sıkılıyorum peşpeşe, ben daha evvel Deniz Feneri' ni okumaya çalıştım olmadı, Kendine Ait Bir Oda' yı okudum aslında anlattığı şeye sonuna kadar katıldım ama yazım dilini sevemedim bir türlü. Belki çok ilerde okurum bilinmez :)

Back