- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.161
Yalnız kitabın adı hayal Kahramanları
Nasıl sallamışım :)
Nasıl sallamışım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle okuyun ben o tarz alımları biraz şaibeli buluyorum acaba sahte olabilir mi? Bandrol bile basıyorlar sahte kitaplara artık. Gerçi baskıdan anlaşılır. Kitaplarımı nasıl aldıgıma gelince ben de sevdigim yazarın diger kitaplarını da okumak isterim o kitapları araştırırken genelde kitap sit4elrinin sayfalarında altta öneriler çıkıyor, orada çıkanlara da bakarım, sonra suan severek kullandıgım 1000kitap sitesindeki yorumlara mutlaka bakıyorum. Yorumu yapan kişinin kurdugu cümlelerden diger okudugu kitaplardan vs az çok bana uygun olup olmadıgını anlıyorum. Onun harici idefixin okur listeleri ve her yıl için düzenledikleri en iyi 50 kitap, kararsız okur başlıklarındaki kitaplara bakar ve incelerim ve önemlisi buradaki arkadaslarımın önerilerine kulak veririm, kendi süzgecimden geçiriri alacaklar listeme ekler ve yeri geldiginde alırım.Hanımlar nasıl seçiyorsunuz kitabınızı ben baya bi aldım yanan bi kitapçıdan almış adam satıyordu orginal uygundu ben de aldım bilinen kitapları onları bitirip yine alıcam ama aylar sürer çok var ben sevdiğim yazarların kitaplarının hepsini okumayı hedefliyorum reşat nuri yaşar Kemali bitiricem kitaplarım bitince siz nasıl seçersiniz fikir alsam
w. Woolf ile bir türlü yıldızım barısmadı ya :)Mrs. Dalloway bitti. Yanlış zamanda okuduğumu düşünüyorum çünkü okurken hakkını veremedim. Zwieg kitaplarına benzettim ben.
fahrenaytın çevirisi çok kötü diye duydum kitabı okumamdaki tek engel bu. Onun dısında Ask ve Gurur falan klasik olsa da pembe dizi tarzında, bize hafif kacar gibi geliyor bana kafanın yogun bi döneminde okunabilir ancak.Günaydın herkese
Okuyamıyordum ya bir süredir , geçenler de Aşk ve Gurur a başladım. 80-90 sayfa okudum. İçim bayıldı. Zengin bekar bir erkeğin bu kadar dibine düşülmesi sıktı beni. Zaten aşk meşkli konuları sevmiyorum. Zannımca bu süreci daha okuması keyifli kitaplarla atlatmalıyım.
Yeni kitabım Fahrenayt 451. Aslında kolay değilmiş ama elimde başka kitap yok
Çok geçmiş olsun. Kendine dikkat etherkese sağlık dolu bir hafta dilerim,
Görünüyorum O halde Varim 128 deyim. Şehirdışı seyahatim ve hastalığım sebebiyle okuyamadım. Eski çalıştığım kasabaya uğradım sanki memleketime gtitmiş gibi duygulandım. Aşılarını yaptıgımız, annesinin gebeliğini izledigimiz bebeklerin kocaman olduklarını görmek çok güzel bir his.
Kızlar 15 eylüle kadar geçerli İDEFİX indirim kuponum var. 20 tl ama 200 tl ve üzeri alısverislerde geçerli, isteyene verebilirim ben bu ay kitap almayacagım.
Güle güle okuyun ben o tarz alımları biraz şaibeli buluyorum acaba sahte olabilir mi? Bandrol bile basıyorlar sahte kitaplara artık. Gerçi baskıdan anlaşılır. Kitaplarımı nasıl aldıgıma gelince ben de sevdigim yazarın diger kitaplarını da okumak isterim o kitapları araştırırken genelde kitap sit4elrinin sayfalarında altta öneriler çıkıyor, orada çıkanlara da bakarım, sonra suan severek kullandıgım 1000kitap sitesindeki yorumlara mutlaka bakıyorum. Yorumu yapan kişinin kurdugu cümlelerden diger okudugu kitaplardan vs az çok bana uygun olup olmadıgını anlıyorum. Onun harici idefixin okur listeleri ve her yıl için düzenledikleri en iyi 50 kitap, kararsız okur başlıklarındaki kitaplara bakar ve incelerim ve önemlisi buradaki arkadaslarımın önerilerine kulak veririm, kendi süzgecimden geçiriri alacaklar listeme ekler ve yeri geldiginde alırım.
w. Woolf ile bir türlü yıldızım barısmadı ya :)
fahrenaytın çevirisi çok kötü diye duydum kitabı okumamdaki tek engel bu. Onun dısında Ask ve Gurur falan klasik olsa da pembe dizi tarzında, bize hafif kacar gibi geliyor bana kafanın yogun bi döneminde okunabilir ancak.
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Kendine dikkat et
Yaa öyle mi ne güzel İnşallah bir gün olabiliriz Seneye bu zamanlar buraya tıp fakültesini kazandığımı yazarım inşallahCicoretti doktor
İnş meslektaş olurusunuz
Geçmiş olsunherkese sağlık dolu bir hafta dilerim,
Görünüyorum O halde Varim 128 deyim. Şehirdışı seyahatim ve hastalığım sebebiyle okuyamadım. Eski çalıştığım kasabaya uğradım sanki memleketime gtitmiş gibi duygulandım. Aşılarını yaptıgımız, annesinin gebeliğini izledigimiz bebeklerin kocaman olduklarını görmek çok güzel bir his.
Kızlar 15 eylüle kadar geçerli İDEFİX indirim kuponum var. 20 tl ama 200 tl ve üzeri alısverislerde geçerli, isteyene verebilirim ben bu ay kitap almayacagım.
Güle güle okuyun ben o tarz alımları biraz şaibeli buluyorum acaba sahte olabilir mi? Bandrol bile basıyorlar sahte kitaplara artık. Gerçi baskıdan anlaşılır. Kitaplarımı nasıl aldıgıma gelince ben de sevdigim yazarın diger kitaplarını da okumak isterim o kitapları araştırırken genelde kitap sit4elrinin sayfalarında altta öneriler çıkıyor, orada çıkanlara da bakarım, sonra suan severek kullandıgım 1000kitap sitesindeki yorumlara mutlaka bakıyorum. Yorumu yapan kişinin kurdugu cümlelerden diger okudugu kitaplardan vs az çok bana uygun olup olmadıgını anlıyorum. Onun harici idefixin okur listeleri ve her yıl için düzenledikleri en iyi 50 kitap, kararsız okur başlıklarındaki kitaplara bakar ve incelerim ve önemlisi buradaki arkadaslarımın önerilerine kulak veririm, kendi süzgecimden geçiriri alacaklar listeme ekler ve yeri geldiginde alırım.
w. Woolf ile bir türlü yıldızım barısmadı ya :)
fahrenaytın çevirisi çok kötü diye duydum kitabı okumamdaki tek engel bu. Onun dısında Ask ve Gurur falan klasik olsa da pembe dizi tarzında, bize hafif kacar gibi geliyor bana kafanın yogun bi döneminde okunabilir ancak.
teşekkür ederimGeçmiş olsun
inşallah seni de aramızda görürüz :)Yaa öyle mi ne güzel İnşallah bir gün olabiliriz Seneye bu zamanlar buraya tıp fakültesini kazandığımı yazarım inşallah
İnşallahinşallah seni de aramızda görürüz :)
Ben de sıkılıyorum peşpeşe, ben daha evvel Deniz Feneri' ni okumaya çalıştım olmadı, Kendine Ait Bir Oda' yı okudum aslında anlattığı şeye sonuna kadar katıldım ama yazım dilini sevemedim bir türlü. Belki çok ilerde okurum bilinmez :)Merhaba kızlar,
Cicoretti Bkm Kitap'ta bir ara 10 kitap 9.90 diye kampanya vardı o zaman almıştım. 200 sayfalık kitap sadece 2 günü içeriyor yani ne kadar betimlemeler var düşün. Aslında dolu dolu bir kitap, serin havalarda daha güzel olur. Tekrar bu yazarın kitabını almam ama
Bu aya İnce Memed ile başlayacağım. Her ay bir kitabını okumayı planlıyorum. seri kitapları peş peşe okuyunca çok sıkılıyorum