• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geleceğe dair umudum arttı valla, böyle olursa gezebiliriz bol bol
En büyük hayallerimden biri zaten bebeğimiz olunca da gezilere devam edebilmek
İnşallah olur :KK200:
Git gide boncuk oldu benim yavru kuş:KK37:
Bizde boncuk olur en kötü ela olur diye düşünüyorduk baba mavi benimki ela. Çocuk gitti dayıya çekti koyu kahve ile :D :D :D Maşallah boncuğa çok güzel bir kız oluyor büyüdükçe :KK200: Zamanla rahatlıyorlar ama hareketlendikçe kitap dahil hiçbişeyle ilgilenmeni istemiyorlar :D

Merhaba,

Yeni kitaplarım;
Sabahattin Ali__Çakıcı'nın İlk Kurşunu.
Cemal Yıldırım__Bilimin Öncüleri

Çakıcı'nın İlk Kurşunu'na dün ufak bir giriş yapmıştım, sabah okumamla 73.sayfaya geldim ve bıraktım, yarın kaldığım yerden devam ederim.

Bilimin Öncüleri'ne henüz başlamadım, bir yarım saat okuyup sonra ders çalışmaya geçerim diye planlıyorum, bakalım.

Hepinizin keyifle geçsin günü. :KK28:

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Çok uzun zamandır uğramadım, iyi bayramlar diliyorum hepinize
Ben çekirdek ailem ile tatildeyim :oops:
Zor bi bebeğim olduğu için okuyamam diyip yanıma sadece Nazlı Eray İmparator Çay Bahçesini almıştım ama maşllah diyeyim kızıma tatil yaradı, yormuyo bizi çok ben de bol bol okuyabiliyorum
Bitmek üzere kitap, eşimin kitabına sulanmak istiyorum ama çok güzel okuyo kıyamam
E kitap falan takılırım bu bitince
Sizleri özledim :KK200:
Darısı tatil dönüşüne :nazar:

Ken Kesey Guguk Kusu kitabi bitti. Cok etkileyici bir kitapti ozellikle de finali. Son zamanlarda okudugum en iyi kitap. Okumayan arkadaslar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Su an okudugum kitap Knut Hamsun Aclik. Yeni basladim sayilir henuz baslardayim.
Açlık yıllar önce okuyup çok etkilendiğim bir kitaptı.

Açlık yıllar önce okuyup çok etkilendiğim bir kitaptı.
Son bir iki aydir okudugum kitaplardan cok azi bana hitap edebildi. Aclik' ta da henuz pek ilerlemedim, kitapla ilgili net bir fikrim olusmadi ama umarim senin kadar etkilenirim arka arkaya etkileyici kitaplar okuyabilmek hayli zevkli olurdu:) Belki okumaya karsi isteksizligimi de kirarim boylece.

Herkese günaydın,
bayram tebriği yapmadıgım için affola, malumunuz benim için pek kutlu bir şekilde geçmiyor.
Tatilden leş gibi hasta olarak döndüm çok ağır geçiriyorum bir de. Umarım herkes iyidir.
Tatilde Grange' den Taş Meclisi' ni okudum yride bir karar vermişim götürmekle. gayet sürükleyiciydi. İkinci kitabım Sema Kaygusuz' dan Barbarın Kahkahası idi,çok beğendim. Dili hemen kendine bağlıyor insanı. Sanki saten bir kumaşın üzerinde yuvarlanıyormuşsunuz gibi okuyorsunuz cümleleri. Kurgusu ve ilerleyiş şekli de çok iyiydi. Karakterlerin diyalogları ile okurla iletişime geçmiş yazar. Bunu okuyanlardqan biri eleştirmiş.O karakterlere o sözler uymamış gibi bir yorum yapmış ben öyle bulmadım açıkcası.
Dün de Sadık Hidayet' ten Diri Gömülen'i okudum. Diri Gömülen harici diğer öyküler çok kısa. Öykü okumada zaten zorlanırım hele çok kısa öyküler bende hiç iz bırakmıyor.
Yeni kitabım Dr. Jekyl ile Bay Hyde.

Herkese merhaba,
Usta ve Margarita güzeldi. Tamamlanmamış olması nedeniyle tabi ki kafamda boşluklar kaldı ama yeterince iyi bir kurgu okudum. Özellikle tiyatro sahnesindeki gösteriler Sihirbazlar Çetesi filmini getirdi aklıma.
Tanrı'nın Tarihi'ne ufak bir giriş yaptım. Not alarak ve sık sık google amcaya sorarak ilerliyorum, oldukça uzun bir okuma olacak ama hiç acelem yok.

Back