- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.121
Bizde boncuk olur en kötü ela olur diye düşünüyorduk baba mavi benimki ela. Çocuk gitti dayıya çekti koyu kahve ileGeleceğe dair umudum arttı valla, böyle olursa gezebiliriz bol bol
En büyük hayallerimden biri zaten bebeğimiz olunca da gezilere devam edebilmek
İnşallah olur
Git gide boncuk oldu benim yavru kuş
belki birileri nazar değdirmiştirMerhaba arkadaslar. Ken Kesey'in Guguk Kusu kitabini okuyorum bu aralar, 194. sayfadayim. Kitap guzel ama nedense ben son aylarda eskisi gibi okuyamiyorum.
Tu tu tu masallah, aman nazar degmesinbelki birileri nazar değdirmiştir
Bir bilgi de benden. Nazar boncuğu nazar vs. Korumaz,aksine çekerTu tu tu masallah, aman nazar degmesinNazardan bahsedince aklima direkt bu cumle geldi, boyle yapinca niye nazar degmeyecekse
Darısı tatil dönüşüneMerhaba sevgili arkadaşlarım
Çok uzun zamandır uğramadım, iyi bayramlar diliyorum hepinize
Ben çekirdek ailem ile tatildeyim
Zor bi bebeğim olduğu için okuyamam diyip yanıma sadece Nazlı Eray İmparator Çay Bahçesini almıştım ama maşllah diyeyim kızıma tatil yaradı, yormuyo bizi çok ben de bol bol okuyabiliyorum
Bitmek üzere kitap, eşimin kitabına sulanmak istiyorum ama çok güzel okuyo kıyamam
E kitap falan takılırım bu bitince
Sizleri özledim
Açlık yıllar önce okuyup çok etkilendiğim bir kitaptı.Ken Kesey Guguk Kusu kitabi bitti. Cok etkileyici bir kitapti ozellikle de finali. Son zamanlarda okudugum en iyi kitap. Okumayan arkadaslar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Su an okudugum kitap Knut Hamsun Aclik. Yeni basladim sayilir henuz baslardayim.
Son bir iki aydir okudugum kitaplardan cok azi bana hitap edebildi. Aclik' ta da henuz pek ilerlemedim, kitapla ilgili net bir fikrim olusmadi ama umarim senin kadar etkilenirim arka arkaya etkileyici kitaplar okuyabilmek hayli zevkli olurdu:) Belki okumaya karsi isteksizligimi de kirarim boylece.Açlık yıllar önce okuyup çok etkilendiğim bir kitaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?