Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Umarım bir gün ülkemizde insanlar mezun oldukları işi yapmak için bu kadar yipranmak zorunda kalmazlar.
Sana da başarılar dilerim canım zihnin ve yolun açık olsun.
Umarım ilerde bu yıpratıcı sınava bir alternatif gelir herkes için..
Amin çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun Bu arada bebeğin olacağını şimdi gördüm.. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Çok geçmiş olsun Bu arada bebeğin olacağını şimdi gördüm.. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Teşekkür ederim canım
Senin de üniversite tercihlerin gönlüne göre olsun inşallah. 1 sene sonra tekrar girip de istediğin bölümü kazanacaksan İnan bu 1 sene kayıp sayılmaz senin için. En doğru kararı verip en mutlu zamanları yaşarsın umarım

Kafka Oteli 199. Bu kitap bana kendimi aptal hissettirdi :))
birden fazla kitap okuma denemelerimin hepsi hüsranla ve birinden birini yarım bırakmakla sonuçlandı hep. Benim tavsiyem yok ama olsa bile tersini yapman için verebilirdim. :)

Üç Aynalı Kırk Oda mı? Severek okumuştum özellikle 2. hikayeyi. Keyifli okumalar
Evet Üç Aynalı Kırk Oda olacak :) kindledan okuyorum, kitabın adı başlığa yanlış yazılmış, Murathan Mungan'ın da benzer isimli kitapları çok olunca farketmemişim. Ben daha önce Mungan'dan sadece Kadından Kentleri okumuştum, sevmiştim. Ne yazsa severim diye düşünüyorum, bakalım.

Herkese iyi tatiller , iyi bayramlar diliyorum,

Bir süredir kitap okumuyorum.
Zihnimi meşgul eden epey bir şey var bu aralar.

Okumadığım için buraya da gelmeye yüzüm yoktu. Bayramdan sonra bomba gibi gelmeyi düşünüyorum.

Şimdi bir tatile kaçıyoruz.
Görüşmek üzere
Dönüşüm muhteşem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…