📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Fi pi çi serisini çok duyuyordum ama bşr türlü kısmet olmamıştı almak. Bakalım bir gelsin siparişlerim de başlayım. Tess in de diğer kitaplarını 2016 ya bıraktım artık

Günaydınlarr..Geçmiş olsun efserim şifa olsun inşallahh..bende elimdeki kitap bugün biter Adı.. VE DAĞLAR YANKILANDI.....YAZARI...KHALED HOSSEINI..

Kızlar ben de Çi'de sayfa 237'ye geldim.
Bugün bitirmeyi düşünüyorum ama vaktim olmayabilir.
11'de kuaförde olucam.
Kaçta işim biter bilmem

aynen ya bende korku filmi izleyemem ama gerilim-korku kitabı okurum. bundan öncede
Asla Yapma - Koethi Zan kitabını okumuştum oda iyi bir kitapdı daha önce duymuşmuydun?

Ben dün okuyamadım hiç ya o yuzden bildirim yapmadım. Bugün acısını cıkarmayı düşünüyorum inşallah.
Efser listeyi ne zaman ekliceksin?

Fi pi çi serisini çok duyuyordum ama bşr türlü kısmet olmamıştı almak. Bakalım bir gelsin siparişlerim de başlayım. Tess in de diğer kitaplarını 2016 ya bıraktım artık

Fi-Çi-Pi'yi ben set olarak aldım.
Fi bitti, Çi de bitmek üzere.
Ben beğendim kitapları, akıcı.

Ben de kahvaltı yapcam birazdan. Sonra da gidip bakacam. Cep boy mu?
Bir de serinin kaç kitabı var?

Cep boy değil ama normal boy da değil kitaplar.
İnce, uzun değişik bir boyda :)
Serinin 4 kitabı vardı benim gittiğim şubede.

Ben geç kalktığım için bir tanıdığımdan rica ettim kitap almasını .
Değişik bir boy .
Cep boydan büyük normal boydan küçük

Ben de gittim baktım A101 e. Normalde tarzım değil, sadece meşhur bir kitap serisi olduğu için kitaplığıma koymak alacaktım. Ama baskısını beğenmediğim için almadım.

Ben de gittim baktım A101 e. Normalde tarzım değil, sadece meşhur bir kitap serisi olduğu için kitaplığıma koymak alacaktım. Ama baskısını beğenmediğim için almadım.

Bende ilk kitabı var diğer 3 kitabını arkadaşımdan alıp okumuştum.
Ben de alıp kitaplığıma ekleyecektim ama dediğin gibi ben de baskısını beğenmedim.

Kizlar ben denemek icin 1. Kitabi Aldim. Yazari hicbir kitabini okumadim.Eger begenirsem set halinde alirim kitap yurdundan

Evet canım iki gündür içim içimi yiyor okumalıyım diye fırsat kolluyorum

Önereceğiniz kitaplar var mı

Sabahattin Ali'nin en güzel kitabı bayılarak okumuştum.Ama sonunda ağladığımı itiraf etmeliyim

kesimlikle beni baya gaza getirdi bu sohbet işi:)

Ben Sabahattin Ali'nin ilk kitabını okuyorum diğerlerini okumadım onları da okumak istiyorum ama bu kitabı çok güzel okudukça okuyasım geliyor :)

Önereceğiniz kitaplar var mı

Ben Sabahattin Ali'nin ilk kitabını okuyorum diğerlerini okumadım onları da okumak istiyorum ama bu kitabı çok güzel okudukça okuyasım geliyor :)
Canım benim kitap geçmişim çok dağınık ben kişisel gelişime biraz takıktım çoçuklarım için çok okudum ama şimdi kedim için okumak istiyorum eğer kişisel gelişim için soruyosan beni etkileyen en güzel kitap "sevginin beş dili"bütün ikili ilişkilerde herşeyi özetliyor
Tarih seviyorsan ben bazı kitap serilerini bittirdim yaklaşık 12 sene önceydi ama bu diziler çıkınca gına geldi iligim halen var
Şimdi kendim için mücize dükkanın sersini okuyorum oda seri şuan ağır gidiyor çünkü yanlışlıkla ilk kitabını almamışım
Ondan biraz heves kırgınlığı var ama devam ediyorum bugün hiçbir bahanem yok okumaya kararlıyım

Geldim kızlar evi elden geçirmeye karar vedim bugün altını üstüne getirip temizlik yaptık biraz yeni oturdum
Biraz site turundan sonra kitap benim 3 günün acısını çıkaraçağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…