📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Başlıktanda belli zaten kitap okumak isteyen kitap sever herkesi bekliyorum....
ilk ilkemiz günde en az 10 sayfa okumak olsun....
Hayırlı olsun Efserim...:KK36::KK36: Benden destek tam destek...Su an isyerimde ve yatarken severek okuduğum kitap..:KK22::KK22: bu yazarın uçurtmayı vurmasınlar,, ve Bin muhteşem güneş adlı şaheserlerinide okudum.. tavsiye ederim..
IMG_20151124_172243.jpg

Hoşgeldin tatlım çok teşekkürler :KK22:çok güzel :KK5:kitaplarını incelemek isterim :KK23:
Hoş buldummm.. Canım çok severim kitapları.. Candir onlar can tek kusurum elime aldığım kitabı illa bitirmek istemek..ve okuduğum kitapların etkisinden bir müddet kurtulamamam... Bu yazarın kitaplarını severek okuyorum .tavsiye ederim..

Gabriel Garcia Marquez-Yüzyıllık yalnızlık (33 sayfa okuyabildim henüz) yatmadan yarım saat daha okuyacağım. Buraya yazacağım fikri bile beni teşvik ediyor. Sınav, çalışma,iş demeden hayatın her döneminde kitapla iç içe oluruz inşallah :KK200:

Hoş buldummm.. Canım çok severim kitapları.. Candir onlar can tek kusurum elime aldığım kitabı illa bitirmek istemek..ve okuduğum kitapların etkisinden bir müddet kurtulamamam... Bu yazarın kitaplarını severek okuyorum .tavsiye ederim..
Şimdiye kadar kişisel gelişim çocuk gelişim okuyordum gerci bana cok yaramadı:KK70:bundan sonra kendim icin okumak istiyorum bu ara osmanlı edebiyatına sardım :KK68:

Şimdiye kadar kişisel gelişim çocuk gelişim okuyordum gerci bana cok yaramadı:KK70:bundan sonra kendim icin okumak istiyorum bu ara osmanlı edebiyatına sardım :KK68:
Günaydınlarrr.. efserim.. hertürlü kitabı okurum ayırmadım şimdiye kadar bazen satın alırım,, bazen arkadaşlarla değiş ,tokuş yaparız.. ŞU YAŞIMA KADAR OKUDUĞUM TÜM KİTABLARIN ADLARINI YAZDIĞIM LİSTEM VARR.. çok güzel oldu bu topik okudukça paylaşacağımm..:KK60::KK60:

Bende bende :KK76:
Tess Gerrıtsen'ın ''Cerrah'' adlı romanını okuyorum Ve inanın okurken gerim gerim geriliyorom sabahları otobusde 10 sayfa okuyorum zaten şuan 181. sayfadayım roman 274 sayfa bitmesine az kaldı ve katilin kim oldugunu çok merak ediyorum:KK45:

merhaba kızlar dün foruma yorum yazamadım biraz rahatsızdım malum kızsal durumlar dolayısıyla kitabımıda okuyamadım.Geçen gün 130.sayfada kalmıştım bugün evde olunca sabahtan okudum 160.sayfaya geldim.Siz neler yapıyosunuz bakalım:)

Ben varım ki. Tam bir kitap kurduyumdur. Kütüphane oluşturma derdindeyim aynı zamanda.
Bu aralar Kedi Hikayeleri diye bir kitap okuyorum. Adı üzerinde kedili hikayeler var içinde. 80. Sayfada falanım galiba.
Nöbet usülü çalıştığım için günlerim uyumakla geçiyor.

X