- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kolay gelsin efserim bol zihin açıklığı olsunnKızlar sınavlar geregi bir süre burayla ilgilenimiyecegim takip edemiyebilirim okuyanlar lütfen sizler devam edin burayı yanlız bırakmayın
Benim kitabım bitti burada şimdi ders kitaplarıyla ara veriyorum inşallah döndüğümde elimdeki kitaplarla başlıyacagım
Uykum kaçtı şu sınavlar yüzünden
sanada kolay gelsin kuzum bol zihin açıklığı olsunnKızçeleeer ya ben uğrıyamıyorum bileniniz vardır malum sınavıma az kaldı,yumurta şeye dayandıders çalışmaktan beyin hücrelerim dondu 9 gün kaldı bana şans dileyin..Sonra bombaaaaaa gibi geliyorum fena bir kitap okuma açlığı içindeyim sınavdan sonra beni tutabilene askolsoooon
Amin allah razı olsunsanada kolay gelsin kuzum bol zihin açıklığı olsunn
Hoşgeldiniz : )Merhaba kitap okumayı çocukluğumdan beri çok seviyorum ama son iki yılda eskisi gibi kitap okumamaya başladım. Çünkü telefon herkesi olduğu gibi beni de etkisi altına aldı! ... oysa eskiden kitaplarımdan daha yakın kimseyi bulamazdım. Bende katılmak istiyorum size. Ben şu anda sadece hobi olarak değil kendimi geliştirme amaçlı da düşünüyorum ve belki bu yüzden ilerliyemiyorum. Bilmiyorum
Mehmet Yarbay - Ailede saklı cennet kitabına başlamıştım iki gün oldu bir sayfa okudum şaka gibi. En başa alıyorum yarın başlıyorum inşaAllah. Bana eşlik ederseniz sevinirim... iyi geceler :)
İnşallah zamana atlatıcaksın canımkızlar selam, unutmuşum topiği sıkıntılı bi dönem atlattım, buda geçer yahu yu yarım bırakıp kemiklerin şifresini okudum bu arada bide aöf çalıştım, şimdi tarihe sığmayan akif var elimde onu okuyup Agatha Christie kitaplarına başlıyacağım, aslında bin muhteşem güneş de var aklımda ama karar veremiyorum. zor zamanlarda terapi oldu bana kitaplar
çok heyecanlanıyorum kitap fikri aklıma düşünce hepsini hemen okuyasım geliyo :)İnşallah zamana atlatıcaksın canımEvet en sıkıntılı dönemlerde ilaç gibi gelir kitap bin muhteşem gümeşi okumadı şiddetle tavsiye ederim müthiş