- 9 Ocak 2015
- 19.222
- 79.875
Aynen benimde elimde bir sürü okunacak kitap var heycanlanıyorum kmumak için hepisiniçok heyecanlanıyorum kitap fikri aklıma düşünce hepsini hemen okuyasım geliyo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde elimde bir sürü okunacak kitap var heycanlanıyorum kmumak için hepisiniçok heyecanlanıyorum kitap fikri aklıma düşünce hepsini hemen okuyasım geliyo :)
bin muhteşem güneşş muhakkak okuuu bacımm..kızlar selam, unutmuşum topiği sıkıntılı bi dönem atlattım, buda geçer yahu yu yarım bırakıp kemiklerin şifresini okudum bu arada bide aöf çalıştım, şimdi tarihe sığmayan akif var elimde onu okuyup Agatha Christie kitaplarına başlıyacağım, aslında bin muhteşem güneş de var aklımda ama karar veremiyorum. zor zamanlarda terapi oldu bana kitaplar
Oflum sende okudun dimi müthiş ya halit hüseyine hayranım uçurtma avcısınıda okumuştum müthişbin muhteşem güneşş muhakkak okuuu bacımm..
okudum o yazarın kitapları bir harika uçurtma avcısında ne ağlamıştımOflum sende okudun dimi müthiş ya halit hüseyine hayranım uçurtma avcısınıda okumuştum müthiş
Aynen ben ramazanda okumuştum kitabı elime alınca hemen gözlerim doluyo elimi kalbime götürüp nefes nefese okuyodum abim sen kafayı yemişsin diyoduokudum o yazarın kitapları bir harika uçurtma avcısında ne ağlamıştım
1q84 okuyorum okuyorum kitap bitmez 350 kusurdeyim
Hayvan çifliğiyle onu çok duydum bi ara alsam iyi olucak1q84 okuyorum okuyorum kitap bitmez 350 kusurdeyim
Hayvan ciftligindeki domuz beni kitaptan uzaklastieiyor ya. Cok kotu bir kapak benim icin. Bundan sonra da 1984 e meylettim. Acaba oradan esinlendigi bir seyler varmi ki diyeHayvan çifliğiyle onu çok duydum bi ara alsam iyi olucak
Onun adıda1984 dü ama semde aynısını yazdınHayvan ciftligindeki domuz beni kitaptan uzaklastieiyor ya. Cok kotu bir kapak benim icin. Bundan sonra da 1984 e meylettim. Acaba oradan esinlendigi bir seyler varmi ki diye
Bu arada Senin bahsettigin 1984 olmali. Cunku ikisi de george orwellin. Bu japon bi yazarin. Acaba karistirin mi
Tatliskom 1q84. Arada 9 degil ingilizce Q harfi var. Bu hariko muriko mi ne ole bi adam yazmis 1000 kusur sayfaOnun adıda1984 dü ama semde aynısını yazdın
bende onu yanlısla koydun sandım nası okucan o kadar sayfayıTatliskom 1q84. Arada 9 degil ingilizce Q harfi var. Bu hariko muriko mi ne ole bi adam yazmis 1000 kusur sayfa
Valla diyorum ya topikte yazmistim nerede ben de eski kurtluk diye. Sen de bogurtlenden basla demistin. Bir kitap bitince hevese geldim buna basladim. Sonucu ben de merak ediyorumbende onu yanlısla koydun sandım nası okucan o kadar sayfayı
1q84 okuyorum okuyorum kitap bitmez 350 kusurdeyim
Cep telime 20 sf kadar foto cekiyorum. Emzirirken bile okuyabiliyorumbiter oldukça güzel bir kitap :) Murakami Haruki' nin bu kalınlıkta olan bu kitabıo bile çok akıcıydı. Taşıması zor sadece.