📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Efser senin taktikten günde en az 10 sayfa okuyum diyorum bazen ona bile useniyorum ya neyse bir kaç gündür okumaya çalışıyorum ama birde aynı anda 4 kitap okuyorum ya hangisinden okusam diye karar verememekten de okuyamiyorum galiba neyse gideyimde birinden okuyayim

4 kitap mı ?
Maşallah sana,ben aynı anda 2 kitabı zor okurum.4 kitap iyi cesaret valla

4 kitap mı ?
Maşallah sana,ben aynı anda 2 kitabı zor okurum.4 kitap iyi cesaret valla
5. Ciye başlayasim var da zor duruyorum ya kitap aldım aldım aldım birikti hepsini de okumak istiyorum napayim

Limon Ağacı 182.sayfa
Bu aralar uykusuz olunca hıkk diye gidiyorum.
Çok yavaşladım .
Okumuştum limon ağacıni ya guzeldi

146. sayfadayım hatunlar bu hafta bu kitabı bitiririm inşallah okumak istediğim okadr çok kitap varki ama daha elimde de bir sürü var off off hepsini okusam

Limon Ağacı 275

Mati ağlıyordu.''Vela'' dedi, ''eğer geri gelecek kadar şanslı olursam,albümümü geri alırım ama eğer geri gelemezsem,lütfen benden bir hatıra olarak bunu sakla '' ''Polonya'dan bir kalıp sabun alırsan,lütfen yüzünü yıka.Büyük bir olasılıkla benden yapılmış bir sabun olacaktır ve böylece yüzüne bir kez daha dokunabilirim.''

Yaaa

Kızçeleeer ya ben uğrıyamıyorum bileniniz vardır malum sınavıma az kaldı,yumurta şeye dayandı ders çalışmaktan beyin hücrelerim dondu9 gün kaldı bana şans dileyin..Sonra bombaaaaaa gibi geliyorum fena bir kitap okuma açlığı içindeyim sınavdan sonra beni tutabilene askolsoooon

Şans yanında olsun canım .
İnşallah geçersin.
Gel,gel bekliyoruz.

Eski tempomda okuyamıyorum .
Takip ettiğim bir bloggerın bebeğinin vefat ettiğini duydum .
Çok üzüldüm biraz kafa dağıtmak için okuyorum .
Yalnız kitap çok fena gözlerim doluyor.

Jabril Rajoub ''Beni sınır dışı edebilirsiniz ama kalbimden Filistin'i sınır edemezsiniz.''

''Altı kez hapse girdim.Bana göre sınır dışı edilmek hepsinden en kötüsüydü.Filistin'de doğmuştum.Ebevynlerim,büyük ebeveynlerim,büyük büyük ebeveynlerim ve büyük büyük büyük ebeveynlerim hepsi Filistinliydiler.Anılarım bu ülkedeydi.Bu ülkenin bir parçası olarak hissediyorum.Bu ülkede yaşamaya hakkım olduğunu hissediyorum.Ailemle,arkadaşlarımla,vatanımda.''

Kızlar sınavlar geregi bir süre burayla ilgilenimiyecegim takip edemiyebilirim okuyanlar lütfen sizler devam edin burayı yanlız bırakmayın
Benim kitabım bitti burada şimdi ders kitaplarıyla ara veriyorum inşallah döndüğümde elimdeki kitaplarla başlıyacagım
Uykum kaçtı şu sınavlar yüzünden

Allah sabır versin yardımcısı olsun

Kayı I -Ertuğrulun ocağı 228 sayfalık bir kitaptı (son 28 sayfası açıklama) kitabı bitirdim :) II.sine geçmeden başka bir kitap okuyayım dedim
Şimdi Sinan Yağmurun Hüzün Yanığı Kitabına başladım kızlar 28. sayfadan gidiorum
"Önce aşkı kaybettik, sonra kaybettiğimiz her şeyin bahanesi oldu aşk.."

rabbim sabır versin o insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…