📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Yok gelmiyor ne etsemde gitmiyor keçiler

Bende ah o şarkıların gözü kör olsun ve kediyi seviyorum
Bazen hepimize geliyor o keçilerden.Hayat iyi veya kötü yaşıyoruz mecburen.Herşeye rağmen hayat güzel.Yarın daha iyi,daha güzel bir gün olacak.

Kedi özledim dimi o şarkı:)

Bin Muhteşem Güneş:çoook çoook güzeldi halit hüseyin sevdiğim yazarlar listesinde gönlümü fethetti.ne denir ki aynı uçurtma avcısındaki hisler var suan içimde kitabı tarif etmeye kelimer yetmez.büyük emek.büyük roman.Müthiş yazar.

Bu ay sınavım olmasına raen 3 tane roman bitirdim koca bi alkış bana :) siftahı kapatıp sınava odaklanıyorum kızlar

Bazen hepimize geliyor o keçilerden.Hayat iyi veya kötü yaşıyoruz mecburen.Herşeye rağmen hayat güzel.Yarın daha iyi,daha güzel bir gün olacak.

Kedi özledim dimi o şarkı:)
Evet kedi özledi öyle adram hayat güzel daha güzel günler bizi bekliyorAyy icimi rahatlattın Bugün kimle konuştuysam moralim berbattı sen morlaimi yerine getirdon keçiler uçtu giitti

Evet kedi özledi öyle adram hayat güzel daha güzel günler bizi bekliyorAyy icimi rahatlattın Bugün kimle konuştuysam moralim berbattı sen morlaimi yerine getirdon keçiler uçtu giitti
Çok sevindim canım moralinin düzelmesine.Gençsin güzelsin hayat korksun senden dimi.Yaşamak çok güzel.Bak keyfine.

Günaydınlarrr Sarah jio...agapi(ölümsüz aşk)üçüncü bölüm ve sürükleyici bir aşk romanı.. okumayanlara duyurulurr..içinize sindire, sindire okuyabileceğiniz bir kitap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…