📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

bin muhteşem güneşş muhakkak okuuu bacımm..

Hayvan çifliğiyle onu çok duydum bi ara alsam iyi olucak
Hayvan ciftligindeki domuz beni kitaptan uzaklastieiyor ya. Cok kotu bir kapak benim icin. Bundan sonra da 1984 e meylettim. Acaba oradan esinlendigi bir seyler varmi ki diye

Bu arada Senin bahsettigin 1984 olmali. Cunku ikisi de george orwellin. Bu japon bi yazarin. Acaba karistirin mi

Onun adıda1984 dü ama semde aynısını yazdın

bende onu yanlısla koydun sandım nası okucan o kadar sayfayı
Valla diyorum ya topikte yazmistim nerede ben de eski kurtluk diye. Sen de bogurtlenden basla demistin. Bir kitap bitince hevese geldim buna basladim. Sonucu ben de merak ediyorum

İskender Pala -Bülbülün kırk şarkısında 106. sayfadayım

Ocak ayında Eylül Sancısı,Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü,Melekler Korusun bitti.
Mart Menekşeleri'ne başladım .Sayfa 24

biter oldukça güzel bir kitap :) Murakami Haruki' nin bu kalınlıkta olan bu kitabıo bile çok akıcıydı. Taşıması zor sadece.
Cep telime 20 sf kadar foto cekiyorum. Emzirirken bile okuyabiliyorum

Tarihe sığmayan Akif elimde 40 lardayım ama gitmiyor kitap ya, bugün uçurtma avcısını aldım, bakalım Akif'i bitirebilirsem ona başlayacağım

Ben bu ayın 2.Kitabı olan Kuyucaklı yusuf'u okuyorum.Eniştem önermişticbende listeme eklemiştim geçen ay Abim adı bana :) kitap mühteşem bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…