- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 kitap mı ?Efser senin taktikten günde en az 10 sayfa okuyum diyorum bazen ona bile useniyorum ya neyse bir kaç gündür okumaya çalışıyorum ama birde aynı anda 4 kitap okuyorum ya hangisinden okusam diye karar verememekten de okuyamiyorum galiba neyse gideyimde birinden okuyayim
5. Ciye başlayasim var da zor duruyorum ya kitap aldım aldım aldım birikti hepsini de okumak istiyorum napayim4 kitap mı ?
Maşallah sana,ben aynı anda 2 kitabı zor okurum.4 kitap iyi cesaret valla
Okumuştum limon ağacıni ya guzeldiLimon Ağacı 182.sayfa
Bu aralar uykusuz olunca hıkk diye gidiyorum.
Çok yavaşladım .
YaaaLimon Ağacı 275
Mati ağlıyordu.''Vela'' dedi, ''eğer geri gelecek kadar şanslı olursam,albümümü geri alırım ama eğer geri gelemezsem,lütfen benden bir hatıra olarak bunu sakla '' ''Polonya'dan bir kalıp sabun alırsan,lütfen yüzünü yıka.Büyük bir olasılıkla benden yapılmış bir sabun olacaktır ve böylece yüzüne bir kez daha dokunabilirim.''
Şans yanında olsun canım .Kızçeleeer ya ben uğrıyamıyorum bileniniz vardır malum sınavıma az kaldı,yumurta şeye dayandı ders çalışmaktan beyin hücrelerim dondu9 gün kaldı bana şans dileyin..Sonra bombaaaaaa gibi geliyorum fena bir kitap okuma açlığı içindeyim sınavdan sonra beni tutabilene askolsoooon
İnşallah tesekküler Bekleyin beni dönüsüm mühtesem olucakŞans yanında olsun canım .
İnşallah geçersin.
Gel,gel bekliyoruz.
Allah sabır versin yardımcısı olsunEski tempomda okuyamıyorum .
Takip ettiğim bir bloggerın bebeğinin vefat ettiğini duydum .
Çok üzüldüm biraz kafa dağıtmak için okuyorum .
Yalnız kitap çok fena gözlerim doluyor.
Jabril Rajoub ''Beni sınır dışı edebilirsiniz ama kalbimden Filistin'i sınır edemezsiniz.''
''Altı kez hapse girdim.Bana göre sınır dışı edilmek hepsinden en kötüsüydü.Filistin'de doğmuştum.Ebevynlerim,büyük ebeveynlerim,büyük büyük ebeveynlerim ve büyük büyük büyük ebeveynlerim hepsi Filistinliydiler.Anılarım bu ülkedeydi.Bu ülkenin bir parçası olarak hissediyorum.Bu ülkede yaşamaya hakkım olduğunu hissediyorum.Ailemle,arkadaşlarımla,vatanımda.''
aminAllah sabır versin yardımcısı olsun
rabbim sabır versin o insanlaraEski tempomda okuyamıyorum .
Takip ettiğim bir bloggerın bebeğinin vefat ettiğini duydum .
Çok üzüldüm biraz kafa dağıtmak için okuyorum .
Yalnız kitap çok fena gözlerim doluyor.
Jabril Rajoub ''Beni sınır dışı edebilirsiniz ama kalbimden Filistin'i sınır edemezsiniz.''
''Altı kez hapse girdim.Bana göre sınır dışı edilmek hepsinden en kötüsüydü.Filistin'de doğmuştum.Ebevynlerim,büyük ebeveynlerim,büyük büyük ebeveynlerim ve büyük büyük büyük ebeveynlerim hepsi Filistinliydiler.Anılarım bu ülkedeydi.Bu ülkenin bir parçası olarak hissediyorum.Bu ülkede yaşamaya hakkım olduğunu hissediyorum.Ailemle,arkadaşlarımla,vatanımda.''
Amin canım .rabbim sabır versin o insanlara