Bizde çok sıkmadan ilerliyoruz canım merak etmeşimdilik simyacı ve edep yahu yu aldım, ama küçük mucizeler dükkanı serisinin yarısı bitti 3-4 kitap daha var okumam gereken, bide sonraki listemde, peygamberler tarihi ve en sonda dünya klasikleri var. anlatırken heyecanlandım :) bu arada aöf vizelere çalışıyorum gündüz işyerinde akşamları ne okuyabilirsem evde
Öyle yapıyoruz şuanda,bir ara beraber aynı kitapı okuyup yorum yazarız dedikBemce herkes istediği kitabı okusun çünkü birisi dediğin kitabı alır okur ama.belki doğerinin okuması gereken kitapları vardır bence efser sö6le yapalım herkes okuduğu kitabı yazar bitirincede yorumunu yazar sende bi tablo hazırlarsın kim bu ay hamgi kitapları okudu diye topiğe gelenlerde ilk sayfada tabloyu görür istediğini listesine ekler bence
ozaman ilk fikir benden olsunmu?Öyle yapıyoruz şuanda,bir ara beraber aynı kitapı okuyup yorum yazarız dedikşimdi değil zaten önümüzdeki aylarda şuanda herkesin bitirmesi gereken kitapları var şuanda ismini belirliyelim sonra varsa cevremizden yoksa temin edelim ama önce bize bir kitap isim lazım
Not alıyorumozaman ilk fikir benden olsunmu?
bin muhteşem güneş?
Günaydın Efser'ciğim.Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar
Alıştın galiba adra
Sorun değil kızlar önümüzdeki hafta asılalım hep berarber bende bitirmek istiyorunm
Oyyy kuzum hoşgeldinçekinirdiğim içindi seni burda görmek mutlu eder beni senin mücize dükkanınla başladığım konuya
Maşallahilk bitiren sensin yeni kitabınla bekliyoruz
Hıı tamam anladım süpermiş o zamanÖyle yapıyoruz şuanda,bir ara beraber aynı kitapı okuyup yorum yazarız dedikşimdi değil zaten önümüzdeki aylarda şuanda herkesin bitirmesi gereken kitapları var şuanda ismini belirliyelim sonra varsa cevremizden yoksa temin edelim ama önce bize bir kitap isim lazım
Bencede bende okumadım ucurtma avcısı efsaneydi eminim bin muhteşem gümeşte öyledir kitap listemde var ama almak nasip olmadı bi türlüozaman ilk fikir benden olsunmu?
bin muhteşem güneş?
Ben sakin bir ortamda kitap okumayı severim.Çünkü kafam dağılıyor.Sıra beklerken mümkünü yok okuyamam.Stresli olurum çünkü:)Bir soru size nerelerde kitap okumayı seversiniz?mesala kafede yada otobüs duragında gibi var mı favöri yerleriniz
Ben en çok bir yerde sıra beklerken kitapla giderim yoksa çok sıkılırım helede işlem uzunsagerçi sesizliği severim bir iki dikkatiniz dağılsada sonunda adapte oluyosunuz
Tamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olurBencede bende okumadım ucurtma avcısı efsaneydi eminim bin muhteşem gümeşte öyledir kitap listemde var ama almak nasip olmadı bi türlüEfser bencede olabilir
Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyorBen sakin bir ortamda kitap okumayı severim.Çünkü kafam dağılıyor.Sıra beklerken mümkünü yok okuyamam.Stresli olurum çünkü:)
Bende severim otobüste helede uzun yola kitapsız asla çıkmam çıkıncada deli olurum sinirdenBir soru size nerelerde kitap okumayı seversiniz?mesala kafede yada otobüs duragında gibi var mı favöri yerleriniz
Ben en çok bir yerde sıra beklerken kitapla giderim yoksa çok sıkılırım helede işlem uzunsagerçi sesizliği severim bir iki dikkatiniz dağılsada sonunda adapte oluyosunuz
Tamam canmTamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olur
Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyor
KuzumTamam canm
Tamam tavsiyene uyacağım.Tamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olur
Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyor
teşekkür ederim :)Gözün aydın
Kızlar beraber okuyacagımız kitabı araştırıp birkaç isim bulalım ve oylayalım
ben çarşıya inerken 20 dakikalık yolda bile okurum kitap, zaten öyle zamanlarda en çok vakit buluyorumBir soru size nerelerde kitap okumayı seversiniz?mesala kafede yada otobüs duragında gibi var mı favöri yerleriniz
Geçmiş olsun canımbizim evde de var o gribal durum kızımın deyimiyle agzı öksürenler
iyi hadi bekliyoruz seni tatlım