📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Bizde çok sıkmadan ilerliyoruz canım merak etme bende mücize serisini okuyorum daha ilk kitap bende ara kitap alırım galiba

Öyle yapıyoruz şuanda,bir ara beraber aynı kitapı okuyup yorum yazarız dedik şimdi değil zaten önümüzdeki aylarda şuanda herkesin bitirmesi gereken kitapları var şuanda ismini belirliyelim sonra varsa cevremizden yoksa temin edelim ama önce bize bir kitap isim lazım

ozaman ilk fikir benden olsunmu?
bin muhteşem güneş?

Bir soru size nerelerde kitap okumayı seversiniz?mesala kafede yada otobüs duragında gibi var mı favöri yerleriniz
Ben en çok bir yerde sıra beklerken kitapla giderim yoksa çok sıkılırım helede işlem uzunsa gerçi sesizliği severim bir iki dikkatiniz dağılsada sonunda adapte oluyosunuz

Günaydın Efser'ciğim.

Alıştım canım.Çok akıcı gidiyor.İyiki açmışsın bu topiği.

Hıı tamam anladım süpermiş o zaman okumadığımız bi kitap olmalı araştıralım bakalım

Ben sakin bir ortamda kitap okumayı severim.Çünkü kafam dağılıyor.Sıra beklerken mümkünü yok okuyamam.Stresli olurum çünkü:)

Bencede bende okumadım ucurtma avcısı efsaneydi eminim bin muhteşem gümeşte öyledir kitap listemde var ama almak nasip olmadı bi türlü Efser bencede olabilir
Tamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olur
Ben sakin bir ortamda kitap okumayı severim.Çünkü kafam dağılıyor.Sıra beklerken mümkünü yok okuyamam.Stresli olurum çünkü:)
Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyor

Bende severim otobüste helede uzun yola kitapsız asla çıkmam çıkıncada deli olurum sinirden ama genelde evin bi köşesinençekilip Çay veya kahve yapıp sakin sakin ağır ağır okurum

Tamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olur

Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyor
Tamam tavsiyene uyacağım.

Kızlar beraber okuyacagımız kitabı araştırıp birkaç isim bulalım ve oylayalım

güneş çavması geldi benim de aklıma, okumadım ama çok tavsiye duydum. ilk fırsatta alıp okuyacağım hatta

ben çarşıya inerken 20 dakikalık yolda bile okurum kitap, zaten öyle zamanlarda en çok vakit buluyorum uzun yolda da bayılırım. ama en çok starbucks türü hafif müzikli yerlerde kahvemi alıp yoğunlaşıp kitap okumayı seviyorum. ankarada çok yapardım şimdi memlekete döndüm pek imkanım yok

Geçmiş olsun canım bizim evde de var o gribal durum kızımın deyimiyle agzı öksürenler
iyi hadi bekliyoruz seni tatlım

Sağol canım.Senin kız fena çok fena .Bilmiş çoook.Ama bayılıyorum ben ona.Öp yerime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…