Çok geçmiş olsun.
Tam hastalık mevsimi geldi, dikkat etmek lazım.
Bol bol C vitamini almalı.
Simyacı listemde var okuyunca yorumunu yazarmısın?kitaplarım geldiiiEki Görüntüle 1702983
tabiki, bu akşam başlıyorum kısmetse.Simyacı listemde var okuyunca yorumunu yazarmısın?
Bu kitabı duymustumkitabımın son 20 sayfasını da bitirdim, böylece Hüsnü Arkan - Hırsız ve Burjuva bitmiş oldu
yeni kitabıma yarın başlayacağım. Yazarı Ransom Rings - kitabın ismi de "Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları "
Hadi bakalım keyifli okumalartabiki, bu akşam başlıyorum kısmetse.
selam kızlar, konuyu baştan okuyamadım, dün kitap aldım bugün elime ulaşacak akşama başlayacağım inşallah, simyacı okuyan varmı aranızda?
Bu kitabı duymustum
Benim 7-8 tane varbana da hediye gelmişti, kütüphanemde vardı ama gözümden kaçmış fark edince sıradaki kitap olarak bunu aldım elime.
şuan kütüphanemde okumadığım en az 5-6 kitabım var ama haftaya KPSS için çalışma kitabı siparişi verirken aklımdaki bikaç kitabı da sıkıştıracağım araya
bide puzzle var elimde bi bitirebilsem onun da yenisini alacam da hala bitiremedimBenim 7-8 tane varsıkıştır sıkıştır
evet eskiymiş ama güzelmiş bakalım göreceğizYıllar önce okumuştum.Bilindik bir kitap ama dedim ya yıllar önceydi ve şimdi sorsan konusunu bile hatırlayamıyorum..
Pızzle mı ben hayatta yapmama hiç sabrım yokbide puzzle var elimde bi bitirebilsem onun da yenisini alacam da hala bitiremedimçok uyuşuğum ya ben
Pızzle mı ben hayatta yapmama hiç sabrım yok
330.sayfaya geldim.Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar
günlük hayatta benim de sabrım yyok ama söz konusu puzzle olunca taş kesiliyorum sabırdan
tek sıkıntı çok uzun süre yapınca sıkılıyorum bikaç gün oturmuyorum başına, öyle olduğum için de 2 aydır masanın üstünde sürünüyor puzzle, annem yakında evden atacak beni
benim annem düşünmeden atardı
Her kitabı okumam ama çok sevdiğim kitabı okurum .Selamlar,
Ben de her gün mutlaka kitap okurum, kaptırdığım için sayfaları saymama gerek olmuyor
Dün Kafka- Dönüşüm ü bitirdim zaten ince bir kitap
Dostoyevskinin Suç ve Ceza yı okuyasım geldi ona başladım, 2. okuyuşum olacak
ben sevdiğim kitapları tekrar okumayı çok seviyorum, sizde sever misiniz yoksa sıkılır mısınız
Bende evdeyim arada atıyoruz ama hemen mıcık mıcık öpüp gönlünü alıyorumişsizim, evdeyim, canım sıkılıyor ya acıyor halime ondan dokunmuyor, yoksa onu da arada şeytan dürtüyordur at diye eminim
Konusu ne?kızlar günaydın, hafta sonu simyacıyı bitirdim, çok çok çok güzel bi kitap