- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
Bilgileri tazelenmesi güzeldirSelamlar,
Ben de her gün mutlaka kitap okurum, kaptırdığım için sayfaları saymama gerek olmuyor
Dün Kafka- Dönüşüm ü bitirdim zaten ince bir kitap
Dostoyevskinin Suç ve Ceza yı okuyasım geldi ona başladım, 2. okuyuşum olacak
ben sevdiğim kitapları tekrar okumayı çok seviyorum, sizde sever misiniz yoksa sıkılır mısınız
Hem tazelemek hem de şey gibi oluyor böyle, sevdiğin bir çikolatanın tadı damağında kalmış da bir paket daha yiyorsun gibi bir hisBilgileri tazelenmesi güzeldirben sevmezdim ama bazen o bilgilerin tazelenmesi gerekiyor bende izi kalmış kitapları okurum
Eger unutmuşsam hatırlamayı severim ama dediğin gibi önce o haz yaşamışsam tekrar yaşamak isterim...Hem tazelemek hem de şey gibi oluyor böyle, sevdiğin bir çikolatanın tadı damağında kalmış da bir paket daha yiyorsun gibi bir his
Bende elif safak aşk kitabındayım bu ay 1 kitap okudum yaKızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar
Alıştın galiba adra
Sorun değil kızlar önümüzdeki hafta asılalım hep berarber bende bitirmek istiyorunm
Oyyy kuzum hoşgeldinçekinirdiğim içindi seni burda görmek mutlu eder beni senin mücize dükkanınla başladığım konuya
Maşallahilk bitiren sensin yeni kitabınla bekliyoruz
Tavsiye ederim, kaptırması biraz zaman alıyor hemen kaptırmıyor ama sonu güzel ve keyifli..Eger unutmuşsam hatırlamayı severim ama dediğin gibi önce o haz yaşamışsam tekrar yaşamak isterim...
Suç ve ceza okumadım bir klasik olmasına rağmen
evet olabilirKızlar beraber okuyacagımız kitabı araştırıp birkaç isim bulalım ve oylayalım
Zaten bizde hızlı gitmiyoruz canım her akşam 10 sayfa ilkesiyle başladık gel sende aramızaBende elif safak aşk kitabındayım bu ay 1 kitap okudum yageçen ay 7 tane kalın kalın okumuştum bu ay canım pek istemedi ama her akşam bi kaç saydlfa okudum 100 sayfa falan kaldı bitmesine bozim kursta bi abla var bana hep kotap getiriyor onun kitaplarıda var okumam gereken
O klasiği okumamız lazımTavsiye ederim, kaptırması biraz zaman alıyor hemen kaptırmıyor ama sonu güzel ve keyifli..
bir süre sonra merak etmeye başlıyosun zaten alışıyosunO klasiği okumamız lazımbende zaten geç adaptasyon olma sorunu tam benlik o zaman alışana kadar bitter diyosun
Evet okumayı istiyorumbir süre sonra merak etmeye başlıyosun zaten alışıyosun
Bu gün bende kitapcıya gideceğim almak değil sadece araştırmak için bir iki kitaba bakayım dedim sen neler aldın?selam kızlar, konuyu baştan okuyamadım, dün kitap aldım bugün elime ulaşacak akşama başlayacağım inşallah, simyacı okuyan varmı aranızda?
şimdilik simyacı ve edep yahu yu aldım, ama küçük mucizeler dükkanı serisinin yarısı bitti 3-4 kitap daha var okumam gereken, bide sonraki listemde, peygamberler tarihi ve en sonda dünya klasikleri var. anlatırken heyecanlandım :) bu arada aöf vizelere çalışıyorum gündüz işyerinde akşamları ne okuyabilirsem evdeBu gün bende kitapcıya gideceğim almak değil sadece araştırmak için bir iki kitaba bakayım dedim sen neler aldın?yok ben okumadım
Evet bende çok sevdim müthişZaten bizde hızlı gitmiyoruz canım her akşam 10 sayfa ilkesiyle başladık gel sende aramızageçikmiş bu daveti kabul et elif savagın aşk kitabını okudum şimdi olsa tekrar okurum çok sevilen bir kitaptı çok uzun zaman çok satanlar arasında kalmıştı
Canım şimdiden grubca okuyacagımız kitabın ismini bulalım sonra başlama tarihini belirleyelimKızlar günaydın Evet oylama yapcaz mi ne okuyacağımıza dair:) gerçi benim elimde Bi kitap daha var hali hazırda okunmayı bekleyen
BekliyorumEvet bende çok sevdim müthiştamamdır artık topiğin feracelisi olarak her dakka uğraeım
Bemce herkes istediği kitabı okusun çünkü birisi dediğin kitabı alır okur ama.belki doğerinin okuması gereken kitapları vardır bence efser sö6le yapalım herkes okuduğu kitabı yazar bitirincede yorumunu yazar sende bi tablo hazırlarsın kim bu ay hamgi kitapları okudu diye topiğe gelenlerde ilk sayfada tabloyu görür istediğini listesine ekler benceCanım şimdiden grubca okuyacagımız kitabın ismini bulalım sonra başlama tarihini belirleyelim