📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

kitabımın son 20 sayfasını da bitirdim, böylece Hüsnü Arkan - Hırsız ve Burjuva bitmiş oldu :KK69:
yeni kitabıma yarın başlayacağım. Yazarı Ransom Rings - kitabın ismi de "Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları "
images

selam kızlar, konuyu baştan okuyamadım, dün kitap aldım bugün elime ulaşacak akşama başlayacağım inşallah, simyacı okuyan varmı aranızda?

Yıllar önce okumuştum.Bilindik bir kitap ama dedim ya yıllar önceydi ve şimdi sorsan konusunu bile hatırlayamıyorum..

Bu kitabı duymustum

bana da hediye gelmişti, kütüphanemde vardı ama gözümden kaçmış fark edince sıradaki kitap olarak bunu aldım elime.
şuan kütüphanemde okumadığım en az 5-6 kitabım var ama haftaya KPSS için çalışma kitabı siparişi verirken aklımdaki bikaç kitabı da sıkıştıracağım araya :KK53:

bana da hediye gelmişti, kütüphanemde vardı ama gözümden kaçmış fark edince sıradaki kitap olarak bunu aldım elime.
şuan kütüphanemde okumadığım en az 5-6 kitabım var ama haftaya KPSS için çalışma kitabı siparişi verirken aklımdaki bikaç kitabı da sıkıştıracağım araya :KK53:
Benim 7-8 tane var :KK43: sıkıştır sıkıştır:KK53:

Pızzle mı ben hayatta yapmama hiç sabrım yok :KK70:

günlük hayatta benim de sabrım yyok ama söz konusu puzzle olunca taş kesiliyorum sabırdan :KK53:
tek sıkıntı çok uzun süre yapınca sıkılıyorum bikaç gün oturmuyorum başına, öyle olduğum için de 2 aydır masanın üstünde sürünüyor puzzle, annem yakında evden atacak beni :KK53:

günlük hayatta benim de sabrım yyok ama söz konusu puzzle olunca taş kesiliyorum sabırdan :KK53:
tek sıkıntı çok uzun süre yapınca sıkılıyorum bikaç gün oturmuyorum başına, öyle olduğum için de 2 aydır masanın üstünde sürünüyor puzzle, annem yakında evden atacak beni :KK53:
:KK70: :KK70: benim annem düşünmeden atardı :KK70:

Selamlar,
Ben de her gün mutlaka kitap okurum, kaptırdığım için sayfaları saymama gerek olmuyor :KK22:
Dün Kafka- Dönüşüm ü bitirdim zaten ince bir kitap
Dostoyevskinin Suç ve Ceza yı okuyasım geldi ona başladım, 2. okuyuşum olacak
ben sevdiğim kitapları tekrar okumayı çok seviyorum, sizde sever misiniz yoksa sıkılır mısınız:KK73:
Her kitabı okumam ama çok sevdiğim kitabı okurum .
Bir de üzerinden uzun zaman geçmişse hatırlaması güzel oluyor. : )

X