kuzucum buraya da hoş geldin:) seni çağırdım ama 2 gündür çok boşladım kitabımı hafta sonu toparlıcam inşallah:)
aynen canım inşallah bakalımbikaç gündür bende elime alamadım hiç. haftasonu toplarız kendimizi
hepimiz çok boşlamışa benziyoruz bu aralar ama önümüzde güzel 2 gün var kuzular:) geçmiş olsun bu aradaElektrikler kesikti örtmenim okuyamadım ben
Hafif gribal bir hastalık sözkonusu okuyamadım kaçgündür.Ama birkaç güne bitiririm ben elimdeki kitabı
Ayne öyle oldu ama özellikle haftasonu bitirmeyi planlıyorum.Haftasonu asılalım kitaplarahepimiz çok boşlamışa benziyoruz bu aralar ama önümüzde güzel 2 gün var kuzular:) geçmiş olsun bu arada
aynen haftasonu yeni kitabıma başlamayı hedefliyorum bakalım:)Ayne öyle oldu ama özellikle haftasonu bitirmeyi planlıyorum.Haftasonu asılalım kitaplara
Çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun canımElektrikler kesikti örtmenim okuyamadım ben
Hafif gribal bir hastalık sözkonusu okuyamadım kaçgündür.Ama birkaç güne bitiririm ben elimdeki kitabı
O zaman bir sürü kitap almıştım :)
İnşallah öyle olur :))
Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplarİnşallah : )
Alıştın galiba adraBen de 102'ye geldim.Bugün daha okuyamam.Yarın epey ilerlemeyi düşünüyorum.Çok heyecanlı olmaya başladı çünkü.
bikaç gündür bende elime alamadım hiç. haftasonu toplarız kendimizi
Sorun değil kızlar önümüzdeki hafta asılalım hep berarber bende bitirmek istiyorunmBenim.program yoğundu kitaba bakacak dermanim kalmadi. Gözlerim yoruldu. Hafta sonuna inşallah
Oyyy kuzum hoşgeldinBöyle bir konu açıyorsun ve bana haber vermiyorsun aşkolsun efser
MaşallahVala sözümde durdum elimdeki kitabı bitirdim. Yarin yeni kitabıma başlayabilirim hayirlisiyla insallah:)
Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar
Elektrikler kesikti örtmenim okuyamadım ben
wuuu kızlar gerçekten insan sizinle gaza geliyorGünaydın Efser'im
Ben bitirdim Çi'yi.
Az önce yeni kitabıma başladım.
Tanrıçaların Savaşı sayfa 20'deyim
wuuu kızlar gerçekten insan sizinle gaza geliyoriyiki burdasınız
İyi ki sen de bu konuyu açmışsın canım
Ne demekbu arda bende 204 sayfageldim dün akşam 30 sayfa daha okudum
Evet 2 gündür okuyorumKız okuyabildin mi sonunda.
Bir türlü fırsat bulamamıştın sen okumaya iyi bari
Evet 2 gündür okuyorumama istediğim hıza kavuşmadım henüz
Evet öyle oluyorZamanla kavuşursun tatlım.
Kitap seni içine çekince istesen de elinden bırakamıyorsun :)