📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Selamlar,
Ben de her gün mutlaka kitap okurum, kaptırdığım için sayfaları saymama gerek olmuyor :KK22:
Dün Kafka- Dönüşüm ü bitirdim zaten ince bir kitap

Dostoyevskinin Suç ve Ceza yı okuyasım geldi ona başladım, 2. okuyuşum olacak
ben sevdiğim kitapları tekrar okumayı çok seviyorum, sizde sever misiniz yoksa sıkılır mısınız:KK73:

Selamlar,
Ben de her gün mutlaka kitap okurum, kaptırdığım için sayfaları saymama gerek olmuyor :KK22:
Dün Kafka- Dönüşüm ü bitirdim zaten ince bir kitap
Dostoyevskinin Suç ve Ceza yı okuyasım geldi ona başladım, 2. okuyuşum olacak
ben sevdiğim kitapları tekrar okumayı çok seviyorum, sizde sever misiniz yoksa sıkılır mısınız:KK73:
Bilgileri tazelenmesi güzeldir :KK66:ben sevmezdim ama bazen o bilgilerin tazelenmesi gerekiyor bende izi kalmış kitapları okurum :KK37:

Bilgileri tazelenmesi güzeldir :KK66:ben sevmezdim ama bazen o bilgilerin tazelenmesi gerekiyor bende izi kalmış kitapları okurum :KK37:
Hem tazelemek hem de şey gibi oluyor böyle, sevdiğin bir çikolatanın tadı damağında kalmış da bir paket daha yiyorsun gibi bir his :KK36:

Hem tazelemek hem de şey gibi oluyor böyle, sevdiğin bir çikolatanın tadı damağında kalmış da bir paket daha yiyorsun gibi bir his :KK36:
Eger unutmuşsam hatırlamayı severim ama dediğin gibi önce o haz yaşamışsam tekrar yaşamak isterim...
Suç ve ceza okumadım bir klasik olmasına rağmen :KK22:

Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar :KK52:

Alıştın galiba adra :KK15:

Sorun değil kızlar önümüzdeki hafta asılalım hep berarber bende bitirmek istiyorunm:KK60:

Oyyy kuzum hoşgeldin :KK60: çekinirdiğim içindi :KK23: seni burda görmek mutlu eder beni:KK60:senin mücize dükkanınla başladığım konuya:rolleyes:

Maşallah :nazar:ilk bitiren sensin:KK9:yeni kitabınla bekliyoruz :KK60:
Bende elif safak aşk kitabındayım bu ay 1 kitap okudum ya :KK43: geçen ay 7 tane kalın kalın okumuştum bu ay canım pek istemedi ama her akşam bi kaç saydlfa okudum 100 sayfa falan kaldı bitmesine bozim kursta bi abla var bana hep kotap getiriyor onun kitaplarıda var okumam gereken:KK51:

Eger unutmuşsam hatırlamayı severim ama dediğin gibi önce o haz yaşamışsam tekrar yaşamak isterim...
Suç ve ceza okumadım bir klasik olmasına rağmen :KK22:
Tavsiye ederim, kaptırması biraz zaman alıyor hemen kaptırmıyor ama sonu güzel ve keyifli..

Bende elif safak aşk kitabındayım bu ay 1 kitap okudum ya :KK43: geçen ay 7 tane kalın kalın okumuştum bu ay canım pek istemedi ama her akşam bi kaç saydlfa okudum 100 sayfa falan kaldı bitmesine bozim kursta bi abla var bana hep kotap getiriyor onun kitaplarıda var okumam gereken:KK51:
Zaten bizde hızlı gitmiyoruz canım her akşam 10 sayfa ilkesiyle başladık gel sende aramıza:KK19: geçikmiş bu daveti kabul et :KK60:elif savagın aşk kitabını okudum şimdi olsa tekrar okurum :KK200:çok sevilen bir kitaptı çok uzun zaman çok satanlar arasında kalmıştı :KK37:

selam kızlar, konuyu baştan okuyamadım, dün kitap aldım bugün elime ulaşacak akşama başlayacağım inşallah, simyacı okuyan varmı aranızda?

selam kızlar, konuyu baştan okuyamadım, dün kitap aldım bugün elime ulaşacak akşama başlayacağım inşallah, simyacı okuyan varmı aranızda?
Bu gün bende kitapcıya gideceğim almak değil sadece araştırmak için bir iki kitaba bakayım dedim sen neler aldın? :KK66:yok ben okumadım :KK30:

Bu gün bende kitapcıya gideceğim almak değil sadece araştırmak için bir iki kitaba bakayım dedim sen neler aldın? :KK66:yok ben okumadım :KK30:
şimdilik simyacı ve edep yahu yu aldım, ama küçük mucizeler dükkanı serisinin yarısı bitti 3-4 kitap daha var okumam gereken, bide sonraki listemde, peygamberler tarihi ve en sonda dünya klasikleri var. anlatırken heyecanlandım :) bu arada aöf vizelere çalışıyorum gündüz işyerinde akşamları ne okuyabilirsem evde

Zaten bizde hızlı gitmiyoruz canım her akşam 10 sayfa ilkesiyle başladık gel sende aramıza:KK19: geçikmiş bu daveti kabul et :KK60:elif savagın aşk kitabını okudum şimdi olsa tekrar okurum :KK200:çok sevilen bir kitaptı çok uzun zaman çok satanlar arasında kalmıştı :KK37:
Evet bende çok sevdim müthiş:KK200::KK200: tamamdır artık topiğin feracelisi olarak her dakka uğraeım:KK45:

Kızlar günaydın Evet oylama yapcaz mi ne okuyacağımıza dair:) gerçi benim elimde Bi kitap daha var hali hazırda okunmayı bekleyen
Canım şimdiden grubca okuyacagımız kitabın ismini bulalım sonra başlama tarihini belirleyelim

Canım şimdiden grubca okuyacagımız kitabın ismini bulalım sonra başlama tarihini belirleyelim
Bemce herkes istediği kitabı okusun çünkü birisi dediğin kitabı alır okur ama.belki doğerinin okuması gereken kitapları vardır bence efser sö6le yapalım herkes okuduğu kitabı yazar bitirincede yorumunu yazar sende bi tablo hazırlarsın kim bu ay hamgi kitapları okudu diye topiğe gelenlerde ilk sayfada tabloyu görür istediğini listesine ekler bence

X