📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Elektrikler kesikti örtmenim okuyamadım ben :KK23::KK23::KK23:
Hafif gribal bir hastalık sözkonusu okuyamadım kaçgündür.Ama birkaç güne bitiririm ben elimdeki kitabı :KK69::KK69::KK69:

hepimiz çok boşlamışa benziyoruz bu aralar ama önümüzde güzel 2 gün var kuzular:) geçmiş olsun bu arada
Ayne öyle oldu ama özellikle haftasonu bitirmeyi planlıyorum.Haftasonu asılalım kitaplara
reading-stories-smiley-emoticon.gif

Çok teşekkür ederim.:KK36:

Elektrikler kesikti örtmenim okuyamadım ben :KK23::KK23::KK23:
Hafif gribal bir hastalık sözkonusu okuyamadım kaçgündür.Ama birkaç güne bitiririm ben elimdeki kitabı :KK69::KK69::KK69:
Geçmiş olsun canım :KK60:bizim evde de var o gribal durum :cry:kızımın deyimiyle agzı öksürenler :KK70:
iyi hadi bekliyoruz seni tatlım :KK74:

O zaman bir sürü kitap almıştım :)
İnşallah öyle olur :))

Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar :KK52:

Ben de 102'ye geldim.Bugün daha okuyamam.Yarın epey ilerlemeyi düşünüyorum.Çok heyecanlı olmaya başladı çünkü.:KK53:
Alıştın galiba adra :KK15:

bikaç gündür bende elime alamadım hiç. haftasonu toplarız kendimizi :KK54:

Benim.program yoğundu kitaba bakacak dermanim kalmadi. Gözlerim yoruldu. Hafta sonuna inşallah
Sorun değil kızlar önümüzdeki hafta asılalım hep berarber bende bitirmek istiyorunm:KK60:

Böyle bir konu açıyorsun ve bana haber vermiyorsun aşkolsun efser :KK43:
Oyyy kuzum hoşgeldin :KK60: çekinirdiğim içindi :KK23: seni burda görmek mutlu eder beni:KK60:senin mücize dükkanınla başladığım konuya:rolleyes:
Vala sözümde durdum elimdeki kitabı bitirdim. Yarin yeni kitabıma başlayabilirim hayirlisiyla insallah:)
Maşallah :nazar:ilk bitiren sensin:KK9:yeni kitabınla bekliyoruz :KK60:

X