📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

şimdilik simyacı ve edep yahu yu aldım, ama küçük mucizeler dükkanı serisinin yarısı bitti 3-4 kitap daha var okumam gereken, bide sonraki listemde, peygamberler tarihi ve en sonda dünya klasikleri var. anlatırken heyecanlandım :) bu arada aöf vizelere çalışıyorum gündüz işyerinde akşamları ne okuyabilirsem evde
Bizde çok sıkmadan ilerliyoruz canım merak etme :KK60:bende mücize serisini okuyorum daha ilk kitap bende ara kitap alırım galiba:KK51:

Bemce herkes istediği kitabı okusun çünkü birisi dediğin kitabı alır okur ama.belki doğerinin okuması gereken kitapları vardır bence efser sö6le yapalım herkes okuduğu kitabı yazar bitirincede yorumunu yazar sende bi tablo hazırlarsın kim bu ay hamgi kitapları okudu diye topiğe gelenlerde ilk sayfada tabloyu görür istediğini listesine ekler bence
Öyle yapıyoruz şuanda,bir ara beraber aynı kitapı okuyup yorum yazarız dedik :KK69:şimdi değil zaten önümüzdeki aylarda şuanda herkesin bitirmesi gereken kitapları var şuanda ismini belirliyelim sonra varsa cevremizden yoksa temin edelim ama önce bize bir kitap isim lazım :KK19:

Öyle yapıyoruz şuanda,bir ara beraber aynı kitapı okuyup yorum yazarız dedik :KK69:şimdi değil zaten önümüzdeki aylarda şuanda herkesin bitirmesi gereken kitapları var şuanda ismini belirliyelim sonra varsa cevremizden yoksa temin edelim ama önce bize bir kitap isim lazım :KK19:
ozaman ilk fikir benden olsunmu?
bin muhteşem güneş?

Bir soru size nerelerde kitap okumayı seversiniz?mesala kafede yada otobüs duragında gibi var mı favöri yerleriniz :KK8:
Ben en çok bir yerde sıra beklerken kitapla giderim yoksa çok sıkılırım helede işlem uzunsa :KK69:gerçi sesizliği severim bir iki dikkatiniz dağılsada sonunda adapte oluyosunuz :KK66:

Kızlar nasıl gidiyor sizin kitaplar :KK52:

Alıştın galiba adra :KK15:

Sorun değil kızlar önümüzdeki hafta asılalım hep berarber bende bitirmek istiyorunm:KK60:

Oyyy kuzum hoşgeldin :KK60: çekinirdiğim içindi :KK23: seni burda görmek mutlu eder beni:KK60:senin mücize dükkanınla başladığım konuya:rolleyes:

Maşallah :nazar:ilk bitiren sensin:KK9:yeni kitabınla bekliyoruz :KK60:
Günaydın Efser'ciğim.:KK200:

Alıştım canım.Çok akıcı gidiyor.İyiki açmışsın bu topiği.:KK37:

Hıı tamam anladım süpermiş o zaman:KK60: okumadığımız bi kitap olmalı araştıralım bakalım

Bir soru size nerelerde kitap okumayı seversiniz?mesala kafede yada otobüs duragında gibi var mı favöri yerleriniz :KK8:
Ben en çok bir yerde sıra beklerken kitapla giderim yoksa çok sıkılırım helede işlem uzunsa :KK69:gerçi sesizliği severim bir iki dikkatiniz dağılsada sonunda adapte oluyosunuz :KK66:
Ben sakin bir ortamda kitap okumayı severim.Çünkü kafam dağılıyor.Sıra beklerken mümkünü yok okuyamam.Stresli olurum çünkü:)

Bencede bende okumadım ucurtma avcısı efsaneydi eminim bin muhteşem gümeşte öyledir kitap listemde var ama almak nasip olmadı bi türlü Efser Efser bencede olabilir
Tamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olur :KK66:
Ben sakin bir ortamda kitap okumayı severim.Çünkü kafam dağılıyor.Sıra beklerken mümkünü yok okuyamam.Stresli olurum çünkü:)
Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyor :KK70:

Bende severim otobüste helede uzun yola kitapsız asla çıkmam çıkıncada deli olurum sinirden:KK53: ama genelde evin bi köşesinençekilip Çay veya kahve yapıp sakin sakin ağır ağır okurum:KK14:

Tamam canım bir kaç isim ekleyip anket acalım oylayalım eğer tek kitap üzeride duruyosanız o kitap olur :KK66:

Tavsiye ederim ben özellikle doktorda sıra beklerken sitres mitres kalmıyor :KK70:
Tamam tavsiyene uyacağım.:KK53:

kitaplarım geldiii :KK6:
20151128_112837[1].jpg

Kızlar beraber okuyacagımız kitabı araştırıp birkaç isim bulalım ve oylayalım :KK28:

güneş çavması geldi benim de aklıma, okumadım ama çok tavsiye duydum. ilk fırsatta alıp okuyacağım hatta :KK51:

ben çarşıya inerken 20 dakikalık yolda bile okurum kitap, zaten öyle zamanlarda en çok vakit buluyorum :KK22: uzun yolda da bayılırım. ama en çok starbucks türü hafif müzikli yerlerde kahvemi alıp yoğunlaşıp kitap okumayı seviyorum. ankarada çok yapardım şimdi memlekete döndüm pek imkanım yok :110:

Geçmiş olsun canım :KK60:bizim evde de var o gribal durum :cry:kızımın deyimiyle agzı öksürenler :KK70:
iyi hadi bekliyoruz seni tatlım :KK74:

Sağol canım.Senin kız fena çok fena .Bilmiş çoook.Ama bayılıyorum ben ona.Öp yerime..:KK15::KK15:

X