📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Sevginin beş dili adlı kitaba bi bakayım ben canım.
Almak istediğim kitapların listesini oluşturdum elimdekiler bitince onlarıda alıp okumak istiyorum daha yarım bıraktığım bi kaç kitap var onlarıda tamamlayacağım.
Tarih kitaplarından tavsiye edeceğin tarafsız sürükleyici kitap önerin var mı peki

Canım benim kitap geçmişim çok dağınık ben kişisel gelişime biraz takıktım çoçuklarım için çok okudum ama şimdi kedim için okumak istiyorum eğer kişisel gelişim için soruyosan beni etkileyen en güzel kitap "sevginin beş dili"bütün ikili ilişkilerde herşeyi özetliyor
Tarih seviyorsan ben bazı kitap serilerini bittirdim yaklaşık 12 sene önceydi ama bu diziler çıkınca gına geldi iligim halen var
Şimdi kendim için mücize dükkanın sersini okuyorum oda seri şuan ağır gidiyor çünkü yanlışlıkla ilk kitabını almamışım
Ondan biraz heves kırgınlığı var ama devam ediyorum bugün hiçbir bahanem yok okumaya kararlıyım En Büyük KK

owww çok güzel oldu bu konu :KK76: çok uzun süredir kitap okumayıp buna içerleniyordum. sizden ilham ve gaz alarak bende yarın yarım kalan kitaplarıma başlıyorummm .:KK48::KK200::emir_bebek:
Hoşbulduk canım :KK60:kitablarını alda gel :KK9:

Bugün mü aldın tatlım.
Cep boy değil dimi?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ben aldım bunlardanmn..
Ben bugün gidemedim :KK12:

Kizlar ben denemek icin 1. Kitabi Aldim. Yazari hicbir kitabini okumadim.Eger begenirsem set halinde alirim kitap yurdundan:KK66:
Yorumlarını bekliyoruz :KK36:

Sevginin beş dili adlı kitaba bi bakayım ben canım.
Almak istediğim kitapların listesini oluşturdum elimdekiler bitince onlarıda alıp okumak istiyorum daha yarım bıraktığım bi kaç kitap var onlarıda tamamlayacağım.
Tarih kitaplarından tavsiye edeceğin tarafsız sürükleyici kitap önerin var mı peki

Canım tarihci yazar "İlber Ortaylı'nın" kitapları tarafsız gerecege en yakın olan benim gözlemimde tabi

Ama yumuşak bir tarih başlangıçı için bunu öneririm :KK66:
image.jpeg

Bugün okuyamadım.Yarın iki günlük okuyup telafi edeceğim.:KK28:

Merhabalar
iyi akşamlar kızlar .
276ya geldim.İşim çıktı okuyamadım :KK43:
A101'in katalogunda bu hafta da kitap var.
Daha önce okuyan oldu mu aşağıdakileri ? :KK51:
4q8EDq.jpg

Ben biraz telafi ettim dün 30 sayfa okudum,bugün misafiri vardı kayınvaldemin eve yeni geçtim biraz site turu ardından :KK55: hemen kitabımın başındayım :KK69:
Ben de 102'ye geldim.Bugün daha okuyamam.Yarın epey ilerlemeyi düşünüyorum.Çok heyecanlı olmaya başladı çünkü.:KK53:

D doakolik ciğimin tavsiyesiyle ben de geldim :KK55:
şuan elimde Hüsnü Arkan'ın Hırsız ve Burjuva var. son 20 küsür sayfası kaldı. yarın bitiririm. ertesi gün de yeni kitabıma başlarım diye umuyorum :KK51:
kuzucum buraya da hoş geldin:) seni çağırdım ama 2 gündür çok boşladım kitabımı hafta sonu toparlıcam inşallah:)

X