Kısmetim Açıldı :)))

tek parmakla masayı getırıp,bı bakısıyla odayı kırmıza boyuyormus..
o kanı sonuna kadar haketmıs yıgıdım..
bızımkı tv karsısında horuldasın anca..
kumandanın da ustune yatar..
nerde adem gıbı kumanda veren adam..
ne sanslı kızlar var allahım yaaa..
ademe yürü ya kulum denmiş..
benımkıne yürü yağ tulumu..

tek parmakla masayı getırıp,bı bakısıyla odayı kırmıza boyuyormus..
o kanı sonuna kadar haketmıs yıgıdım..
bızımkı tv karsısında horuldasın anca..
kumandanın da ustune yatar..
nerde adem gıbı kumanda veren adam..
ne sanslı kızlar var allahım yaaa..
ademe yürü ya kulum denmiş..
benımkıne yürü yağ tulumu..

evdekiler uyuyodu sesli güldüm bu yoruma :KK60:
ademin kasları yüzünden beni deli sanıcaklar :KK60:

o 1.5 milyarla sana bakamayacagim mi diyen canin senin yarin bir gun tepene biner 3 kurus harcayinca...sen daha evde otur...

o değilde ben başlıkta kısmetim açıldı yazısını görünce dedim kesin bu ablanın 4 5 tane talibi var kararsız kalmış hangisini seçsem diye bizden yardım isticek hey allahım ya :KK1::KK1:

:))

artı 11-12 sene vücut geliştirme yapmış taa 12 13 yaşından beri bu sporla uğraşmış iş çıkışı görmüştüm kısa kollu gömlek gıravat kumaşpantolan hafif kirli sakal sakalları 2-3 qünlük kolları görseniz benim yüzük parmağım kadar damarı war 2 kolundada dirseği zaten babamın kolu kadar war incecik bel hiç sıkmadığı gayet rahat olduqu halde bile karın kısmı böle ne desem 6 tane belli oluyor güldüğünde ise artık içimden oha diyorum arada sırada canı yansın diğe vuruyorum sırtına karnına cimciriyom hiç tık yok bana bakıp gülüyor neden gülüyosun diyom sadece gıdıklıyosun acıtman için ısırman lazım filan diyor o derece gömleğin düğmeleri resmen zor duruyor sırtı kolumdan daha büyük nerdeyse bi omzundan diğer omzuna parmaklarım anca yetişiyor avcumun içi daha çok kürek kemiklerinin orda kalıyor yani fiziksel olarak ne diyim bilemiyom 11-12 sene çalışmış hiç ilaçta almamış o sporu yapanların kullandığı ilaçları almamış bende inanmadım tabi sonra bana sağlık karnesini gösterdi

:44::44::44::44:

amannnn hem bizim de kocamızla övünecek en azından bir özellik vardır hepimisin ...
vardır dimi????:26::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
sen zaten en baştan incelemeye başlamıssın ve beğenmişsin de yorumları okumana da gerek kalmazdı bence kısmetim açıldı diye de yazdığıın için sanki seni bugüne kadar kimse istememiş ilk defa isteyen olmuş gibi bir his uyandırıyor bende bence evlen böle bir kısmet bulamaya bilirsin :)

X