- 11 Mayıs 2012
- 1.621
- 115
- Konu Sahibi atmosfer4994
türkçeye yeni kelimeler mi geldi...
tripsel ruh hali...
bana biri anlamını söylermi acep...
tripsel ruh hali...
bana biri anlamını söylermi acep...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar övdü ki konu sahibi
kendi kendine nazar değdirdi.
ya dediklerine katılıyorum daha ne bileyim belki yeni yeni olgunlaşmaya başlamışızdır ama evinde koşu bandı filan war benim ademim yapmaz öle şey bana bu vücuda baktıqım gibi bakarım sana diyor :))
tek parmakla masayı getırıp,bı bakısıyla odayı kırmıza boyuyormus..
o kanı sonuna kadar haketmıs yıgıdım..
bızımkı tv karsısında horuldasın anca..
kumandanın da ustune yatar..
nerde adem gıbı kumanda veren adam..
ne sanslı kızlar var allahım yaaa..
ademe yürü ya kulum denmiş..
benımkıne yürü yağ tulumu..
yerlerdeyim vücuduna bakti gibi bakcakmis sana
iyiymis
:))
artı 11-12 sene vücut geliştirme yapmış taa 12 13 yaşından beri bu sporla uğraşmış iş çıkışı görmüştüm kısa kollu gömlek gıravat kumaşpantolan hafif kirli sakal sakalları 2-3 qünlük kolları görseniz benim yüzük parmağım kadar damarı war 2 kolundada dirseği zaten babamın kolu kadar war incecik bel hiç sıkmadığı gayet rahat olduqu halde bile karın kısmı böle ne desem 6 tane belli oluyor güldüğünde ise artık içimden oha diyorum arada sırada canı yansın diğe vuruyorum sırtına karnına cimciriyom hiç tık yok bana bakıp gülüyor neden gülüyosun diyom sadece gıdıklıyosun acıtman için ısırman lazım filan diyor o derece gömleğin düğmeleri resmen zor duruyor sırtı kolumdan daha büyük nerdeyse bi omzundan diğer omzuna parmaklarım anca yetişiyor avcumun içi daha çok kürek kemiklerinin orda kalıyor yani fiziksel olarak ne diyim bilemiyom 11-12 sene çalışmış hiç ilaçta almamış o sporu yapanların kullandığı ilaçları almamış bende inanmadım tabi sonra bana sağlık karnesini gösterdi
:44::44::44::44:
iki elinle ademin ağzını aralayıp dişlerine baktın mı ?
niye sasirdin kiz
Nasıl anlatmış fiziksel özellikleriniDamarlarına kadarBen 10 yıllık eşimi tanımadığı mı farkettim