Kısmetim Açıldı :)))

o kan olayından sonra beynime oksijen gitmiyo artık,konuyu anlayamıyorum :KK68:

konu sahibi gelip açıklayaydı iyiydi

herşeyi anlarım hani süper adammış falan ama kan grubu niye söylenir ki ya,kk da artık bişeye şaşırmam diyorum yok yine şaşırıyorum :KK52:

0Rh- kan gruplarında olan erkeklerin özelliği nedir,yani önceden bileydim ona göre seçerdim eşimi :KK30:

Abla bak şimdi bende üzüldüm bende bi çizgiyle kaçırdım benim eşimde 0 pozitif tüh tüh :-)

Konu sahibi kuzum sen gerçek misin ? :-)

:KK60: doğru, kan benim de ilk kriterimdir

şöyle kopkoyu kırmızı olacak ki oohhh dadından yenmez :KK53:

:KK60:

sorma bol alyuvarlı şöyle :KK60:

gideyim de bir ağaca asılayım tersten. oh yes.

Eklentiler

• $yarasa-resimleri-i.jpg
    $yarasa-resimleri-i.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
konu sahıbı suan adem enıstenın tokisinde..
bizi çatlatıcı detayları not ediyor..
belkı adem enıstenın vucudundakı proteın kıllarına gıtmesın dıye yaptıgı agdayı gözlemlıyordur..:KK53:

akşam akşam bana kahkaha attırdın seninde ağzın kulaklarında gül emi...
tuvalete zor yetişicem...
aslında konu süper...tam kopmalık...

adam çok sıkıcı yok çay yok kahve yok hadi alkolü anladım da çay niye içmiyor yok kanına baktırmalar falan sanki olimpiyatlarda doping testi yaptırıyor ilaç kullanmadan vücut yapmış cümlen bana erlek olabileceğini hatta bu adem in bizzat sen olduğunu düşündürttü

adam çok sıkıcı yok çay yok kahve yok hadi alkolü anladım da çay niye içmiyor yok kanına baktırmalar falan sanki olimpiyatlarda doping testi yaptırıyor ilaç kullanmadan vücut yapmış cümlen bana erlek olabileceğini hatta bu adem in bizzat sen olduğunu düşündürttü

aynen..sanki kendini görücüye çıkarmış..ne bekliyo acaba,ay herküle bak deyip msj mı atacak burada ki kızlar

ama kan grubu negatifmiş zati üstelik koyu kırmızı :KK19:

Son düzenleme:
aynen..sanki kendini görücüye çıkarmış..ne bekliyo acaba,ay herküle bak deyip msj mı atacak burada ki kızlar

ama kan grubu negatifmiş zati üstelik koyu kırmızı :KK19:

ayy evet ona da yeni dikkat ettim negatif olunca noluyo acaba ben,m kocam da negatif öyle doğaüstü özelliklere sahip bir beni adem değil yani :)

hem benim de kanım koyu renk neyim ben de zeyna mı ? :)

YARIN SABAH İLK İŞİM GİDİP BOŞANMA DAVASI AÇMAK

İLK SEBEBİM KANI 0 DEĞİL

KAS YOK
SİGARA ALKOL ÇAY KAHVE NE ARASAN VARR BIRAK ASRİRİNİ APRANAX BİLE İÇİYO BENİM ADAM YAAA

BEN NASIL BU ADAMLA EVLENİP BÖYLE Bİ HATA YAPTIM YAAA:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

konu sahıbı suan adem enıstenın tokisinde..
bizi çatlatıcı detayları not ediyor..
belkı adem enıstenın vucudundakı proteın kıllarına gıtmesın dıye yaptıgı agdayı gözlemlıyordur..:KK53:

Allah senin iyiliğini versin ahahahahaha......ayyy eşimin yanında kahkahayı basmayayım dedim ama bu yorumdan sonra çok zor.....ama konu tam dalgalık gel de dalga geçme dimi.konu sahibi, Adem'nin kaslarını hayal ederken kalp krizi geçirmiş olabilir,beklerim atmosfer'den....

Son düzenleme:
bu ne ka ayrıntı böyle ya,okurken bayılıcam sandım bi an beynim durdu :KK53:

bekarken baba parası evliyken koca parası demek,ohh hayat sana güzel anacım kaçırma bu adamı..zaten vücudu da bildiğin biscolata yağuşuklusu tarzında :KK51:

evli bi ablan olarak söylüyorum kaçırma bu adamı..

rambo mu kız bu :KK53:

sofrayı bir tutuşta kaldıran erkek buldun mu evlen, hemi de kan grubu 0Rh(-) :KK1:

Diğerlerini görmedim pek, kas olayını gördüm bir tek. Evlenilir yani, damarlı kas çünkü. :KK51: Karneyi de görmüşsün aşıları falan da tamdır. Hayırlı olsun. Arada yemeğine vitamin atıp suyunu da taze tutarsan sorun olacağını sanmıyorum.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:biskolata reklamında kilerde bile kolunda parmağımız kadar damar yok ablası onun ki "he-man" gölgelerin gücü adına güç bende artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iki sn sofrayı toplarım yemeği yaparım hemde kan

bu akşam çok güldüm ya yorumlar da öldürdü beni

YARIN SABAH İLK İŞİM GİDİP BOŞANMA DAVASI AÇMAK

İLK SEBEBİM KANI 0 DEĞİL

KAS YOK
SİGARA ALKOL ÇAY KAHVE NE ARASAN VARR BIRAK ASRİRİNİ APRANAX BİLE İÇİYO BENİM ADAM YAAA

BEN NASIL BU ADAMLA EVLENİP BÖYLE Bİ HATA YAPTIM YAAA:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

benımkısı majezık ve lansor içiyor..evlendıgıme cok pısmanım:KK50::KK50:
keşke nane lımon kaynatanını alsaydım bunun yaaaaaaa:KK53:

2 parmak kalınlığında damar, kana dokanmak :))
Sakın kaçırma bu özellikler mumla arasan bulunmaz bak sakın kaçırma 0+ olursa kötü olur lütfen 0- olsun :86::90:

X