Kıskançlıktan çatlıyorum 😜

Sizin için ne mutlu o zaman nadir eşlerden ben konu sahibinin teyzesinin vasıflarına göre örneklendirdim ilk komşum geldi gözümün önüne valla erkeğin elinden iş geliyorsa süper yemek hariç diğer şeylerden anlar yapar wşim ama malesef yemek hiç bilmez oda nasip işi sözüm meclisten dışarı sizin alınmanıza sebep olduysam kusuruma bakmayın konu sahibi için örnek verdim sadece kıymetimizin bilinmesi çok güzel :)

Bunu zaman zaman bende merak ediyorum
Bazı kadınların kukusu altından sanırım.

Bunun icin bir taktik yok bence.sadece kendine deger vermek kimse icin sacini supurge etmemek lazim sanirim.ben keyfime asiri duskunum tembel ve usengecim.canim isterse yaparim istemezse yatar uyurum. temizlik pek yapmam cabuk yoruldugum icin.arada kadin gelir temizlik ve utu icin.aman para biriksin harcamayayim da iktisat edeyim diye dusunmem.tam tersi gencligimizde cocuklarimizla gezelim yiyelim icelim ani biriktirelimdir hayat felsefem.bunlarin hic birisi ne taktik ne baska bir sey ben boyleyim buyum elimden geleni bu.esim de cok sukur gozumun icine bakar bir dedigimi iki etmez ama benim de onu alttan aldigim idare ettigim yanlari vardir tabiki onun beni ettigi gibi.oyle oyle yuvarlanip gidiyoruz iste.

Benim annem de cekilecek cile degil
Bencil, agresif, agzina geleni pat diye söyler, şimarik, paraci da bence.
Ama kocasi el üstünde tutuyor :)

etrafindaki insanlari kasmayan özgürlüklerini kisitlamayan kendisinide kasmayan insanlar hem kendi mutludur hemde etrafindaki insanlar mutludur bence teyzenizin yaşam tarzida bu gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…