- 17 Mart 2018
- 214
- 420
- 33
- 28
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
-
Aha benim gibi kıskanç biri daha varmış
Ohhbe yalnız degilmişm en azından bu konuda
Bugün burada gördüğüm çoğu konu sanki benimle ilgili şeyler içeriyor. Benim de anne, bana karşı çok kötü ve gaddar, bana da babannem baktı daha çok. Babam annenin ağzından çıkan lafa bakar.. Kötülerin dünyası diyorum başka da biley diyemiyorum.
İnsanoğlu böyledir. İlgiden şımarır. Kendini ağırdan satani, uzak durani daha çok sever. Teyze belli ki arada bir parmak ağızlarına bal çalıp sonra geri duruyor. Ondandır bu kıymeti.
Hatta bununla ilgili bir atasözü de var ama yazarsam ban yerim.Develi bir şeydi anladınız işte
Sorunun içinde cevabı var zaten umursamaz ve soğuk davranmış kim böyle ise millet onun peşinde pervane kadri kıymeti bilinmeyenlerden biride benim maalesefYa kızlar aşırı merak ettiğim bir şey var, ve oturup gerçekten bunu kıskandım. Daha çok özendim ama yine de kıskandım da diyebilirim. Sonuçta her kıskançlık kötü olacak diye bir şey yok.
Eniştem evinden uzak başka bir şehirde ameliyat oldu, başka sehirde olma nedeni anneannemlerin daha çok imkanı ve tam teşekküllü hastanelerin olduğu bir şehirde yaşaması. Ciddi bir ameliyat geçirdi, doktor güzel bakılması gerektiğini söyledi, buna rağmen daha ameliyatın 1. Günü teyzem anneannemlerde kalıyor, teyzemin 20 li yaşlardaki oğlu enisteme bakmak için hastanede kalmış. Diyeceksin ki ee bunda ne var? Ben anlatayım siz de bakin bakalım ne var.
Eniştemin durumu gayet iyi, teyzemin dolap dolap ayakkabısı elbisesi kişisel eşyaları bir çok evi kısacası herşeyi var. Birbirlerini seviyorlar, ufak-tefek hataları oldu ama bu hatalar çift taraflı yapıldı. O yüzden de iki taraf çok sorun etmedi. Ben bilmiyorum ya eşimi çok seviyorum. O bir ameliyat geçirmiş olsa oğlumu bak diye gönderip annemin evinde yatamazdım. Oğluna da genç yaşta anne olduğu için ısınamamış babannesi bakmıştı. Ama şimdi Teyzemin oğlu anne anne diye peşinde dolanır, kocası karım karım der bir dediğini iki yapmaz. Hatta eşini yönlendirir. Teyzemin istediği karar alinir sonunda
Teyzem nasıl olur da bu kadar umursamaz ve soğuk davranırken bu kadar çok seviliyor değer görüyor? Aslında inanın çok özeniyorum gördüğü bu yuksek değere. Ama saçını süpürge eden annelerin eşlerin bu kadar değer görmemesi de bir miktar beni üzüyor.
Ben kisa süredir evliyim çocuğum da yok. Yani sizce teyzem ne yaparak kazanıyor. Inanın onun ulaştığı bu mertebeye ulaşmak istiyorum. Emek vermeden bu yemek nasıl oluyor biri bana açıklasın?
Bizim bi arkadas vardi bazi kadinlarinki altin bizimki teneke derdi ... bende dusunuyorum boyle malesef bana gore dha soguk esiyle biseyler yapmaktan keyif almayan kadinlara esleri dha bi duskun sanki yada bizemi oyle geliyor bilemeyiz tabi 4 duvar icindekileri
Bence de öyle. Çok sinirleniyorum çok fazla. Tutup eniştemi omuzlarından sarsmak istiyorumKiskanclik degilde cok adaletsiz geliyor banaa yadirgamaktayım....... :)
Şuan derin araştırmalardayım öğrenirsem paylaşıcamBen de merak ediyorum bunu.
Şahsen harika bir eş olduğumu düşünüyorum.
Daima bakımlı olmaya çalışırım evim tertemizdir,dolabımda yemeğim hep bulunur,çamaşırları topladığım gibi bekletmeden ütülerim,eşimi onore ederim AMAAAA kv ile ilgili bir durumda eleştiri yapsam hemen en kötü eş oluyorum... nasıl yapıyorlar acaba,ben de çok kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?