- Konu Sahibi papatyagibiii
Yok valla iyi niyetli olalım dedik yemediğimiz laf kalmadıBugün üyelik açılmış. Konu sahibinin kocası falan mısınız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla iyi niyetli olalım dedik yemediğimiz laf kalmadıBugün üyelik açılmış. Konu sahibinin kocası falan mısınız?
Bu adam sizin de psikolojinizi bozmus. Evet tabili hic onlar dinlenir mi? yok daha nelerKimi dusunuyorsun dur tabikibazen kendimi yokluyorum diyorum bu konuda haklı mı acaba müslüm gökhan uygar doganay dinliyorum sevdigim için oda bunda bir yanlıslık varmı
Benim adıma üzülme gayet iyiyim kendi adına üzül benceHangi dünyada yaşıyorsunuz ya? Üzüldüm adınıza.
Umarım biran önce bu huyunu bırakır mutlu mesut yaşarsınız. Konuyla alakası olmayan bişey soracağım size umarım cevaplarınız ben çok yeniyim bugün hesap açtım burdan birini engellemek istersen nasıl yapmalıyım kısaca söylermisiniz
Teşekkür ederimIsimin üstüne tikliyorsunuz. Orda "Göz ardi et" tikliyorsunuz.
Ne saçmalıyorsun seven eve kapatır diye bişey demedim öyle bişey hayatımda yaşamadım da git.kinini başkasına kus. Cokda sevildiğimi biliyorum hade kardeşim siz yangına körükle gidin belki boşatirsiniz kadınıSeven kıskanır seven iki vurur seven eve kapatır seven çalıştırmaz seven s….kr ağzımı açtırmayın vallahı ya ne sevmesi be hayatta hiç sevilmemişsiniz sanırım sevmek nedir sevilmek nedir bılmıyor birde akıl veriyorsunuz
Kelin ilacı olsada başına sürse acil şifa diliyorum size
Sizin gibiler o erkeğe yaranmak için her bahaneyi bulur saçmalayan sizsiniz buna bahane bulan herşeye hafifletici sebeb bulur kinim karısını kıskançlık sebebiyle öldüren tüm erkeklere kinim seviyorsa kıskanıyor diye katlanan tüm aptal kadınlaraNe saçmalıyorsun seven eve kapatır diye bişey demedim öyle bişey hayatımda yaşamadım da git.kinini başkasına kus. Cokda sevildiğimi biliyorum hade kardeşim siz yangına körükle gidin belki boşatirsiniz kadını
İnşallah benimdir oUmarım biran önce bu huyunu bırakır mutlu mesut yaşarsınız. Konuyla alakası olmayan bişey soracağım size umarım cevaplarınız ben çok yeniyim bugün hesap açtım burdan birini engellemek istersen nasıl yapmalıyım kısaca söylermisiniz
Bu mükemmel evliliğe çocuk eksik diyordum bende dikkat et de çocuk kocana tam benzesin aman ha maazallahYokhastahanedeydim gebelikten şüphelenmiştik baktırdık ama sonuç negatif sürekli forum sitesinde oldugumu biliyor gebeliği düşündüğümüz zamandan bu yana oda benimle çok okudu
![]()
Müzik sesinden rahatsız olmuyor hanımefendinin dinlediği şarkının sözlerinde ima arıyor. Acaba bir anısı mı var bu şarkıda vs vs diyeNe diye evlendiniz o halde
Her şeye kızıyorsa Ne giyecekmişsiniz
müzik sesinden rahatsız oluyorsa kulaklık taksın o zaman
Kişi kendinden bilir işi böyle tipler kendileri ne yapıyorsa aynısı eşleri sevgililerinde arıyorMüzik sesinden rahatsız olmuyor hanımefendinin dinlediği şarkının sözlerinde ima arıyor. Acaba bir anısı mı var bu şarkıda vs vs diye
Aynen öyle malesef.Kişi kendinden bilir işi böyle tipler kendileri ne yapıyorsa aynısı eşleri sevgililerinde arıyor![]()
Yani o kadar mücadeleden sonra sevdiğin insanı nasıl bırakabilirsin yada bırakmayı dusunebilirsin he canım çok sıkılırsa gemileri yakarım ama önce neler yapabilirim bu onemli yoksa kim ister kısıtlanmayı ki bir kere dogduk bir kere ölecegiz .
Burayı anlamadım, sizde mi kıskançlık yapıyorsunuz? Eğer öyleyse kocanızda kabahat bulmamak lazım.bana diyor ben sen ne diyorsan yapıyorum
Hiçbir şey yapamayacağınızı, eşinizin kıskançlıklarından dolayı çocuklarınızın gözü önünde 10. kattan atlamayı göze alacak kadar sinir krizi geçirmeden anlarsınız umarım.Yani o kadar mücadeleden sonra sevdiğin insanı nasıl bırakabilirsin yada bırakmayı dusunebilirsin he canım çok sıkılırsa gemileri yakarım ama önce neler yapabilirim bu onemli yoksa kim ister kısıtlanmayı ki bir kere dogduk bir kere ölecegiz .
Sizin gibiler o erkeğe yaranmak için her bahaneyi bulur saçmalayan sizsiniz buna bahane bulan herşeye hafifletici sebeb bulur kinim karısını kıskançlık sebebiyle öldüren tüm erkeklere kinim seviyorsa kıskanıyor diye katlanan tüm aptal kadınlara
Yollayin gelsin ban![]()
Kuyruğu dik tutma çabalarınızı anlayışla karşılıyorum ama konu açıldığı gün gebe kalmaya çalıştığınız ve beraber hastaneye gittiğinizle ilgili mesajınız var. O zaman da evli olduğunuz aşikar. Şöyle kuyruğu dik tutmaya çalışmak yerine eşim bu huylarını yendi falan deseydiniz (yenmemiş bile olsa) daha mantıklı olurdu. Ancak şu mesajınız çok komik görünüyor.Öncelikle bir güleyim.. sonra anlatayım sende aa ben ne okumuşum boşuna diyesin .. şöyleki ben bu konuyu açtığımda eşimle daha sevgiliydik ben sürekli kk girip forumlarda geziyordum okuyordum oda ne var burda ki diyordu ve beraber yan yana açtık konuyu bakalım ne yorum gelecek diye ve okuduk güldük silmek istedim sonrasında ama silinmedi amacım buydu yani her konu açana ellerinizde silahlarla tüfeklerle vurmak için hazır adım bekliyorsunuz ne diyeyim
Şuan evliyiz şükürler olsun bir evladımız oldu ve mutluyuz![]()