Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok 😀😀 hastahanedeydim gebelikten şüphelenmiştik baktırdık ama sonuç negatif sürekli forum sitesinde oldugumu biliyor gebeliği düşündüğümüz zamandan bu yana oda benimle çok okudu 😀😀
He topukları totoya vura vura kaçmalık bu adamdan bir de çocuk düşünüyosunuz yani. Şikayet etmeyin o zaman devam edin bu kocayla hayatınıza , nasıl hayatsa o

Evet bunun psikolojik açıklaması tam olarakta öyle fakat aynı yerde çalısıyoruz ve dışarda erkek ortamı yoktur .
Telefonu elimde tüm şifrelerimizi biliyoruz.
O konuda bir şüpheye düşmedim bu zamana kadar Ne zaman arkadasıma gitmek istesem gidemiyorum ona söyleyince bana diyor ben sen ne diyorsan yapıyorum ki evet ciddende yapıyor bunuda söyleyerek iyice kafa karıstırıyor

Ben yerinizde olsam esimi psikolojik destek almaya ilk ikna etmeye calisirdim, aksi takdirde iliskimi/evliligi gözden gecirirdim. Her insanin kendi hayatinda bir durusu vardi. Sizi oldugunuz gibi taniyip, sevip evlenmis. Simdi sizi kısıtlayarak ancak uzaklastirir. Birde altinda yatan yakistirmalar da cok onur kirici. Dekolte bir kere fazla acik olur, biraz kapatmanizi ister o ayri mesela..esler birbirine bazi selyeri böye söyleyebilir, ama is bu boyuta gecmisse sıkıntı.

Yola gelmez , boşuna uğraşmayın.Ömrünüzü yer. Adam kendinde sıkıntı görmüyor, zamanında siz de sıkıntı görmemiş evlenmişsiniz.Neyi kimi yola getireceksiniz?????
Yola gelmez , boşuna uğraşmayın.Ömrünüzü yer. Adam kendinde sıkıntı görmüyor, zamanında siz de sıkıntı görmemiş evlenmişsiniz.Neyi kimi yola getireceksiniz?????
Ben ilk defa buraya katılım sağlıyorum üstte bir yorumum var aslında iyimser olmak istedim ama şimdi kendimi sizin yerinize koydum empati yaptım da bu çekilecek bişey değil sanırım. Siz de ona aynısını uygulasaniz acaba anlar mı hatasını. Umarim en yakın zamanda çözersiniz sorunu
Ben karadenizliyim kendisi doğulu aile yapısı bizim kültürümüze göre tabiki daha agır ve tutucu öyle yetişmiş efendi saygılı cidden bir dediğimi iki etmiyor elinden geldiğince ama benden istedikleri de beni zorluyor işte kültür farkı çok önemli ama sevgimin önüne hiçbirsey geçemedi onu çok seviyorum bu huylarını bi bıraksa

Ya yargılamak için sormuyorum ama ben okumaya tahammül edemiyorum, nefesim daralıyor. Siz bunları nasıl yaşıyorsunuz?
Yani eşiniz bile olsa baska birisi size ne had ile karışabilir ki? Ve böyle basit konularda. Bunun adı kıskançlık değil. Hastalık.
Lütfen kurtarın kendinizi.
Biliyorum ama kıskançlık dışında hiçbir sorunumuz yok bunun içinde bir evliliği bitirmek dogru birsey degil .
Ki zaten öyle birseyin konusu olsa ortalıgı ayaaga kaldırır sadece ne yapsam biraz rahatlıga alıstırabilirim onun derdindeyim

Biliyorum ama kıskançlık dışında hiçbir sorunumuz yok bunun içinde bir evliliği bitirmek dogru birsey degil .
Ki zaten öyle birseyin konusu olsa ortalıgı ayaaga kaldırır sadece ne yapsam biraz rahatlıga alıstırabilirim onun derdindeyim
Kıskançlık dışında bir derdimiz yok diyorsunuz ya, bu kıskançlık değil ki. Çok ama çok büyük problemleriniz var ilişkinizde, farkında değilsiniz.
Ayrılma isteğinizi bile özgürce paylaşamayacağınız birisi var karşınızda, ortalığı ayağa kaldırmasından çekiniyorsunuz. Sizin hayatınızın bireyliğinizin hiçbir anlamı yok mu?

Ya birde bu durumun içine çocuk 👍

Daha birbirini anlamayan, güvenmeyen 2 kişi ne güzel 3 kişi olacak 🥰 Çok ponçik 🤣 Hatta arayı fazla açmayın kardeşiz kalmasın ardına bir tane daha patlatın ki hiç kıpırdayamayın yerinizden....
Güvenle alakalı bir problemimiz kesinlikle yok çünkü her an yanyanayız herşeyimiz ortada bu güven kaynaklı birsey degil onun yaşayıs biçimi ben buna baglıyorum dediğim gibi hiçbir sorunumuz yok şükürler olsun . Çok güzel bir evliliğim var ben arebesk dinlemeyi çok seviyorum evlenmeden öncede öyleydim yani bazen mutfagı toplarken açıyorum bunu neden açıyorsun simdi ayrılık sarkılarını diyor bunun gibi seyler sonra sevdigim seyleri kısıtlamaya çalısınca tartısıyoruz o kadar

He topukları totoya vura vura kaçmalık bu adamdan bir de çocuk düşünüyosunuz yani. Şikayet etmeyin o zaman devam edin bu kocayla hayatınıza , nasıl hayatsa o
😀 şikayetçi degilim yanlıs anlasılmasın ben sadece ne yapsam biraz en aza indirebilirim anlayıs görebilirim çabasındayım fırsat buldukça psikologları açıp dinliyorum burayada sadece tecrübesi olan varsa ne gibi bir önerisi olur diye yazmak istedim

Güvenle alakalı bir problemimiz kesinlikle yok çünkü her an yanyanayız herşeyimiz ortada bu güven kaynaklı birsey degil onun yaşayıs biçimi ben buna baglıyorum dediğim gibi hiçbir sorunumuz yok şükürler olsun . Çok güzel bir evliliğim var ben arebesk dinlemeyi çok seviyorum evlenmeden öncede öyleydim yani bazen mutfagı toplarken açıyorum bunu neden açıyorsun simdi ayrılık sarkılarını diyor bunun gibi seyler sonra sevdigim seyleri kısıtlamaya çalısınca tartısıyoruz o kadar
Yani şu olayı yaşayıp hala çok güzel bir evliliğim var diyorsunuz ya şaşkınlıktan öleceğim şimdi.
Hanımefendicim karşınızdaki insan sizi kafesin içine almış, giydiğinize, taktıgınıza hatta ve hatta dinlediğinize bile karışıyor. Siz iyi misiniz ya? Size, tercihlerinize, zevklerinize asla saygısı yok.

😀 şikayetçi degilim yanlıs anlasılmasın ben sadece ne yapsam biraz en aza indirebilirim anlayıs görebilirim çabasındayım fırsat buldukça psikologları açıp dinliyorum burayada sadece tecrübesi olan varsa ne gibi bir önerisi olur diye yazmak istedim
Düzeltemezsiniz. Böyleleri düzelmez. Hiçbir şey yapmasanız bile neden boş oturuyorsun kimi düşünüyosun der böyleleri. Aman yeter ki kavga çıkmasın diye diye karakterinizi sindirir ömür boyu.

Böyle birinden çocuk yapmazdım. Çocuk kız olursa hayat çocuğa da zindan olacak çünkü. Sizi 100 kıskanan kız çocuğunu 1000 kıskanır.

Kıskançlık dışında bir derdimiz yok diyorsunuz ya, bu kıskançlık değil ki. Çok ama çok büyük problemleriniz var ilişkinizde, farkında değilsiniz.
Ayrılma isteğinizi bile özgürce paylaşamayacağınız birisi var karşınızda, ortalığı ayağa kaldırmasından çekiniyorsunuz. Sizin hayatınızın bireyliğinizin hiçbir anlamı yok mu?
Haklısınız fakat aşılmayıncada dönüp gidilirmi buda var şimdi çok daralıyorum çok bunalıyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum ama ne yapabilirim bu adamı böyle kabul ettim buda özguvenimi kaybetmeme sebep oldu artık kendimi begenemiyorum cunku istedigim gibi hareket edemiyorum giyinemiyorum oda bana benden baskasına güzel gözükmek mi senin hosuna gidecek diyor o o boyutlarda dini yondende yanlıs oldugunu söylüyor öyle diyeyim

Yani şu olayı yaşayıp hala çok güzel bir evliliğim var diyorsunuz ya şaşkınlıktan öleceğim şimdi.
Hanımefendicim karşınızdaki insan sizi kafesin içine almış, giydiğinize, taktıgınıza hatta ve hatta dinlediğinize bile karışıyor. Siz iyi misiniz ya? Size, tercihlerinize, zevklerinize asla saygısı yok.
Peki ne yapmalıyım bunu sorayım size ?

Kıskançlık guvenmemenin sonucudur bir müzik açıp dinlediğinizde" neden bu şarkı" diyen adam sizce neyi îma ediyor olabilir?????

Peki ne yapmalıyım bunu sorayım size ?
İnsanlara boşanın demek kolay, özellikle bir sözümüz var bekara eş boşamak kolay derler. Ama ben size bunu evli olduğum halde yazıyorum, ben sizin bu yaşadıklarınızın imasını bile evliliğimde hissetsem boşanırım.
Size tavsiyelerim nacizane şu şekilde :
Öncelikle bu evlilikten vazgeçmek istemiyorsunuz, anlıyorum. O zaman eşinizi karşınıza alın ciddi ciddi konusun, ya tedavi olsun ve yanlışlarını kabul edip düzeltmeye çalışsın ya da sizi kaybedeceğini bilsin.
Asla bu isteklere boyun eğmek zorunda değilsiniz.
Siz kendinize değer verip saygı duymazsanız karşıdaki asla duymaz.
Eğer eşiniz bunu kabul etmezse, kesinlikle bitirin bu ilişkiyi. Çok zor bir şey biliyorum, ama inanın yaşadıklarınızdan ve yaşayacaklarınızdan daha zor değil. Tek bir hayatımız var ve siz ömrünüzü bu baskıda mı geçirmek istiyorsunuz?

Düzeltemezsiniz. Böyleleri düzelmez. Hiçbir şey yapmasanız bile neden boş oturuyorsun kimi düşünüyosun der böyleleri. Aman yeter ki kavga çıkmasın diye diye karakterinizi sindirir ömür boyu.

Böyle birinden çocuk yapmazdım. Çocuk kız olursa hayat çocuğa da zindan olacak çünkü. Sizi 100 kıskanan kız çocuğunu 1000 kıskanır.
Ne yapmalıyım peki inanın bilmiyorum çok seviyorum bu hareketler tavırlar olmadıkçada çok mutluyum tek sorun onlar evet belki bu büyük bir sorun çünkü istedigim hareketi yapamıyorum .

Hiç bir şey yapmayın. Şikayet etmiyorum diyorsunuz zaten. O zaman sorununuz ne? O sizi siz ona kızdıkça onu kısıtlayıp durun. Bir de çocuk istiyorsunuz ne güzel. Allah mesut etsin

Haklısınız fakat aşılmayıncada dönüp gidilirmi buda var şimdi çok daralıyorum çok bunalıyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum ama ne yapabilirim bu adamı böyle kabul ettim buda özguvenimi kaybetmeme sebep oldu artık kendimi begenemiyorum cunku istedigim gibi hareket edemiyorum giyinemiyorum oda bana benden baskasına güzel gözükmek mi senin hosuna gidecek diyor o o boyutlarda dini yondende yanlıs oldugunu söylüyor öyle diyeyim
Demek ki kişiliğinizi , karakterinizi, özgürlüğünüzü hiç ettiğinizde elinizde kalan bu evlilik, doğruyu biliyorsunuz,bir yerde içinizde bastırdığınız benliğiniz isyan edecek o zaman hâlâ bu kafeste olursanız size içten bol şans diliyorum.

Kıskançlık guvenmemenin sonucudur bir müzik açıp dinlediğinizde" neden bu şarkı" diyen adam sizce neyi îma ediyor olabilir?????
Kimi dusunuyorsun dur tabiki 😀 bazen kendimi yokluyorum diyorum bu konuda haklı mı acaba müslüm gökhan uygar doganay dinliyorum sevdigim için oda bunda bir yanlıslık varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X