kıskançlık..

aslında aynısını düşünüyorum kıza yazıp biz biraz daha ertelemeye karar verdik tatil planları yaptık desem biliyorum ki çatlar
Aynen öyle yap ve tatil planı da yapın hayat kısa evet çocuk çok güzel bişey ama bunun ciddi ve tüm hayatı kaplayan bir sorumluluk olduğu ortada ama insanlar sadece doğuruyor tahammül edemiyorlar sonra ortay sinir hastası bi çocuk çıkıyor çevremde var maalesef biz şimdi yaptık hatta kısa Bi tatil planı bana laf sokacak insanlara diycem bak çocuk olsa sizin gibi hayatım ona bağlı olacak Bi yere gidemicektim diyorum şimdi ban özeniyolar ay sen ne rahatsın biz çok acele ettik flnfaln tavsiye ederim cidden

Ya ben cocugumun videolarini paylasmiyorum bebek isteyen arkadaslarim var. Bu istekle yatıp bu istekle kalkiyolar. Üzülürler benim olmuyo diye dikkatli davraniyorum.
Ama seninki sanki aleni sekilde hamilelik cok guzell yaaa diyecek ne yasadi merak ediyorum. Nispet yapar gibi .

Görmemişliğin böylesi...
Hayatınızdan çıkması bi eksiklik hissettirmez gibi duruyor.

Seninkide atmış ama tutturamamış dicen öylesine Töbe yarabbim:)

Benim de bebeğim olmuyor bu aralar aynı sizin gibi hissetmeye başladım olayın iyi yanlarını görüyorum bebeği olanlar aşırı yoğun ve kavga mutsuzluk çok var .Bebek cidden çok güzel yeğenlerimden biliyorum ama bakması çok sorumluluk istiyor

Kizz cok tatlısin senin meyven ballı olur
Ben tedavi diyen arkadasa hic sormuyorum uzulur kırılir diye.

Kızın hareketlerine biz de anlam veremiyoruz artık..

Siz kıskanç değilsiniz, arkadaşınız fesat. O üzüntünüze ortak olmuyorsa sevincine sadece gülün geçin.çok ilgilenmenize gerek yok ki. Ben olsaydım kabul etmezdim küserse de küssün sorun değil. Şimdiden böyle yapan çocuğu doğunca kimbilir ne kadar üzer sizi. Bide eşiyle arasını bulmuşsunuz. İyi niyetinizi suistimal edip duruyor.

Avantaja çevirmek zorundayız ben yıllardır kendimi boşa üzmüşüm hayat kısa olmuyorsa dünyanın sonu değil iyi yönleri de çok fazla Rabbim versin tabi hepimize isteyen herkese ama insanlara fırsat vermeye gerek yok ben herkese hala inatla istemiyoruz diyorum onlar da inatla bana doktor koca karı reçetesi önermeye çalışıyor 4.5 yıl böyle geçti görüşmemeye çalışıyorum eşimde en büyük destekçim bu konuda sağolsun

yani bu insanları anlayamıyorum nasıl bi düşüncesizliktir bu ama yalnız değilsin bunu bil canım.. 3,5 yılda 3 kimyasal gebelik geçirdim 2 normal gebelik kalp atışı durdu kürtaj oldum, 1 de tedaviyle olan ikiz gebeliğim yine kalp durması kürtaj oldum. Bu yaşadıklarımı bildiği halde bile gözüme sokmakla kalmayıp, benim o bi türlü duyamadığım kalp sesini whatsaptan atan bi eltim bile var benim (1 ay önce ikiz bebeklerimni kaybetmişken) ballandırmasını falan hiç söylemiyorum bile. Bana bebeğin cinsiyet partisini bile düzenlememi teklif etti. her gün hepimize 4 erkek kardeş ve 4 eltinin olduğu bi whatsapp gurubundan ne canı çekiyosa onu söyledi (alıp götüremiycek mesafede olmamıza rağmen maksat belli) ve sağolsun 9 ay aşerdi hiç bitmedi can çekmeleri. Evlerine ziyaret giderken istediğin bişey varmı diye sorunca kış günü erik istedi 2,5 saat ona hepberaber erik aradık falan. daha neler neler anlatsam roman olur.. ama noldu sonunda herkes yaptığı terbiyesizliklerden rahatsız oldu.. Şimdi bebeklerini tek başlarına büyütüyolar.. Ben diğer aile üyelerinden daha çok arayıp soruyorum yine kıyamıyorum bebeğe.. kçvalidem bi tek doğumuna gitti bayramda evine bile kabul etmedi, resmen sildi onları. Diğer kardeşler eltiler de görüşmüyolar.. Kısacası böyle insanlar sonunda yaptıklarının bedelini bi şekilde ödüyolar hiç merak etme Allah'a havale et. Bu arada çikolata kisti için en kesin çözüm soğan kürü.. Denendi onaylandı 2,5 cm lik kist tek kürde bile 1 cm düştü bende. Sonra da kayboldu. Bi dene onu bence.. başkalarını boşver kendine odaklan.

insanlar çok çok kötü diyecek söz bulamıyorum bunların karşısında

Çok çok ayıp yaptığı, normal akıl sağlığında birinin yapmayacağı şey, ç.ocuk isteyen ve olmayan biri ile böyle konuşmak. Seni üzüyorsa araya mesafe koy, ne kötü yada düşüncesiz insanlar var.

Bırakın istediği halde çocuğu olmayan birinin yanında kounşmayı, normal arkadaşlarımla bile sohbet ederken hamilelikle ilgili konuştuğumuzda "acaba sıkıyor muyum?" diye düşünüyorum. İnsanlar ciddi düşüncesiz.

Ayrıca 5 haftalık hamilelik, hamilelik bile değil hatta hamileliğin en zor zamanları 9-18 arası haftalar ve 1. haftadan sonra anlıyorsun biraz biraz hamile olduğunu.

Görüşmeyin bence. Ne derse desin, ne düşünürse düşünsün. Saçmalamış.

Siz yine sormuşsunuz sormasanız da göze batardı mesafenizi koruyun sizde ayrıntıya girmeden geçmiş olsun yada gözün aydın gibi cevaplar yazın mesafeli durdugunuzu belli edin oda kendini çekecektir zaten herkes kendince haklı sonucta

Valla şıp diye hamile kalamadığım için bende bu konuya hassastım zaman ilerledikçe aslında bunun adı kıskançlık olmasa bile garip şeyler hissetmeye başlamıştım çevremdeki hamilelere karşı.
Böyle bir süreçten geçtiğimi bilen bir arkadaşım bana bu şekilde davransa bende kırılırdım. Ama şöyle bir düşününce hiçbir yakın arkadaşım bana bu şekil nispet yapar gibi konuşmazdı diye düşünüyorum. Bu kişiyle arana mesafe koyabilirsin sadece bu değil sana iyi gelmeyen, kendini kötü hissettiren kim varsa hayatında yeri olmasın.
Ayrıca benim bulantım olana kadar hamile olduğumu hissedemedim bile o duyguya ne çabuk girmiş. Ben istememize rağmen çift çizgiyi görünce inanamamıştım ve bi telaş sarmıştı bu çocuğa yetebilecek miyim nasıl olacak diye ağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…