- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
En güzel şey araya mesafe koymak.
Size kimse zorla görüşün demiyor, bırakın Allah aşkına şöyle tipleri.
İyi ama o senin acına saygı duyuyor mu?yani sevinçlerine ortak olamadığımdan kendimi ayrıca o konuda da kötü hissediyorum
İyi ama o senin acına saygı duyuyor mu?
HAYIR. Bence bırak başkaları için yaşamayı . Değmez..
Böyle düşüncesiz insanları hiç anlamıyorum bende nişanlıyım evlilik için engelimiz var evli olan bi arkadaşım resmen bildiğiniz hava atıyordu yok hala evlenemediniz evlilik harika bişey bazen kavga ediyorduk nişanlımla artık eni sonunda arkadaşlığımı bitirdim de huzura kavuştum
Bende bir zamanlar yani boşanmadan evvel bebeğim olmuyor diye çok üzülüyordum. Ve bazı tipler sürekli olarak bebekleri olmasının onları nasıl mutlu ettiğini söylüyordu , bunların başında da eski eltim geliyordu. Vallahi bir kalemde sildim. Şu an da da aynısını yapıyorum. Beni üzeni anında uzaklaştırıyor ve uzaklaşıyorum.değil mi? normal dertleşse inanın ki bende yanında olurdum ama kız eşinin aldığı çantanın bile havasını atıyor bana kim bilir bu konuda nasıl üzer diye düşünüyorum
Arkadasın fesat biri belli ki. Mesafe candır.
Bende bir zamanlar yani boşanmadan evvel bebeğim olmuyor diye çok üzülüyordum. Ve bazı tipler sürekli olarak bebekleri olmasının onları nasıl mutlu ettiğini söylüyordu , bunların başında da eski eltim geliyordu. Vallahi bir kalemde sildim. Şu an da da aynısını yapıyorum. Beni üzeni anında uzaklaştırıyor ve uzaklaşıyorum.
Kalp atışını duymak çok güzel eyvallah ama beş haftalık hamile iken nereye güzelliğini yaşamış? Şair burada abartıyor... Bence araya mesafe koyun kötü niyetli değillerse bile düşüncesizler ve çok can sıkıcı bir şey. Sizi mutlu etmeyip canınızı sıkan insanlarla ne kadar az görüşmek o kadar huzur.
Haklısınız. Bir kere söylenir daha da konusu açılmaz. Siz sorunca cevap niteliğinde konuşması ayrı tabi ama hele bismillah. Bence yavaş yavaş telefonlara çıkmama, çağırınca bahane bulup gitmeme ile mesafeyi koyun. 5 haftalık hamile iken böyle yapan ilerde hohoo..evet konuya bende yazdım işte gerçekten bu bir mucize, anlıyorum çok hevesli çok mutlu ama bu sevinçlerini etrafında anne olabilmiş insanlarla paylaşsa daha iyi olurdu. benim de heveslerim var çünkü ve hepsi kursağımda..
Bu şekilde olumsuz olursan işin daha zor
bende çikolata kisti var demişsin
bunun için tedavi oldun mu?
eşin ürolojiye gidip muayene oldu mu varikosel ya da sperm durumu nedir
benim de 5 sene çocugum olmadı , çocugu olan kimseyi içten içe kıskanmadım
gözüme sokan çok oldu orası ayrı onları da Allah a havale ettim.
5 haftada evet hamılelık cok guzel birsey diye yazması çok abartı ancak bebek rahime düştüğü andan itibaren annelik içgüdüsü , koruma isteği geliyor o da ayrı .
sana tavsiyem , maddi gücünüz varsa iyi bir tüp bebek merkezine gidin ,
muayene olun
sende pıhtılasma var mı ona baktır
mümkünsee öncesinde arastırma hastenesine gidin eşin ve sen kan verin genetik tarama yaptırın
bazen sıkıntı erkekten kaynaklanabiliyor
bu arada senin amh değerine bakıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?