kıskançlık..

Kızın yaptıklarında absürt bişe göremedim,sizin hassasiyetiniz sizi üzüyor kıskanıyorsunuz sanırım..

hemen mi hamile kaldınız yoksa biraz şuan karnınızda ki mucizeyi beklediniz mi? o mucize için defalarca bütün kadınların korkulu rüyası çatala çıktım ben, denediğim onca şeye rağmen Allah henüz nasip etmedi.

benim çocuğum olmuyor diye başkalarında olmasın düşüncesinde değilim ama bana dokunmasınlar düşüncesindeyim.
kıskanıyormuyum? evet kendime hiç yakıştıramasam da kıskanıyorum, kimseye itiraf edemesem de söylerken utansam da kıskanıyorum..

eşinin maddi durumu baya iyi bizde iki kişi çalışmamıza rağmen gıdım gıdım ay sonunu yetiştiren bir çiftiz, kocam bana şunu aldı kocam bana bunu aldı der durur :) bi ara bize geldiler aman x e bir şey söylemeyin bana 500 tl lik kozmetik alışverişi yaptı çok sinirli dedi daha kapıdan girer girmez :))) eşi çanta almış gelinlerce baaak x bana çanta aldı neden farketmedin dedi :)))

Canim yanlis yonlendirmek istemem once bi doktora sor ben hacamatin iyi geldigini duymustum tabi birde iyi arastirip nezih bir merkezde yaptir.Allahim hayirlisini versin saglikli sihhatli bir cocugun olur insallah olmamasinda sitreste cok etkili oluruna birakmaya calis Rabbime sigin henuz olmuyorsa vardir bi bildigi

gittiğimde onu da sorayım.. teşekkür ediyorum

Hep kadınlarda bu trip var.sevincini sizinle paylaşmış ne var ki bunda.
Heyecandan ince düşünmemiş olabilir.tabi anlattıklarına nazaran yorum yapıyorum.kusursuz dost arayanlar dostsuz kalır..inşallah sende hamile kalırsın..ama şimdi araya mesafe koyarsan bizi kıskandı olur adı..olabildiğince sevincine ortak olmaya çalış.
Belki oda sonra farkeder daha dikkatli davranir

Ayıp ediyor resmen, bu kıskançlıksa kıskançlık. Ben de bebek istemeye başladığımda ve denemelerimiz başarısız olduğunda çok özenirdim hamile olanlara, çocuğu olanlara. Allahın verdiği bir duygu. Şimdi bin şükür sevinçli haberi aldım. Çok küçük , küçük olması benim mutlu olmamı annelik duygusuna kapılmamı engellemiyor bu başka bi konu. Diğer bir konu da benim neredeyse bebeklik arkadaşım 3 yaşından beri dostum olan insan hamile kalmaya çalışıyor ve henüz hamile değil. Sırf bu yüzden bu sevincimi onunla paylaşamadım. Ya yanlış düşünürse, üzülürse diye. Bunu düşünmek için çok da çaba sarfetmeye gerek yok. Arkadaşınız düşüncesiz belli ki.

5 haftalık hamilelik böyle büyük laflar etmek için çok erken. Kaldı ki insan biraz düşünceli davranır. Ne kadar ayıp. Hamilelikle, annelikle, bebekle nispet yapmaya korkmuyorlarmı bu insanlar. Allah isteyen her kadına sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Sevgili konu sahibi size naçizane tavsiyem sadece bu insanların değil, hiçkimsenin yanında eşinizle sürtüşmeyin. Sizi sevenler üzülür, sevmeyenler sevinir. Bence bu çiftlede aranıza mesafe koyun. Ayrıca yaptığınız kıskançlık değil. O kadının düşüncesizliği karşısında herkes böyle hisseder.

Birde bu zamanlar benimde bebeğim olmuyordu şükür ki oldu.
O zamanlar buraya biri yazmıştı Allah razı olsun..belki de sebep oldu ama o kürü denediğimde ay hamile kaldım.(çatlatma iğnesi bile olmuştum,hamile kalamamistim,o kürü ise yaracak diyordum)
Bı arkadaşıma söyledim onunda olmuyordu..tedavi görüyordu.tüp bebek bile olmamıştı düşün.o kuru denediği ay hamile kaldı.
Kür şöyle;
Adetinin 2.günü başlayacaksin..sabah ve akşam olmak üzere
2 tatlı kaşığı bala bı tutam tarçın bir tutam çörek otu karıştırıp yiyeceksin.
10 gün bu işlemi uygulayın.
İnşallah sende faydasını gorursun

Ben kolay hamile kalanlardanım bu anlamda sizi anlayamayabilirim. Sizi rahatsız ediyorsa bi süre görüşmeyin o insanlarla eşinize de dürüst şekilde açıklayın böyle hissediyorum elimde değil yardımcı ol bana deyin. Bu durumda değil ama kıskançlık hissettiğim başka durumlarda herkese değil ama beni anlayabilecek insanlara açıyorum kendimi. Şu ara kayınvalidesiyle aralarında kmler olanları kıskanıyorum mesela. Siz de hamile kalınca tüm bu hisleriniz geçecek,en kısa zamanda hamile kalırsınız inş.

Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence arkadaşınızla paylaşın bu güzel haberi. Çünkü daha sonra öğrendiğinde “kıskanır mıyım diyemi düşündün? Nazar değdirmemden mi korktun” gibi tepkiler çok oluyor. Bence konu sahibinin arkadaşı gibi yaralayıcı cümlelerle değilde daha olağan cümlelerle anlatın arkadaşınıza.

vallaha haklısınız bu bir tür trip ama neler hissettiğimi anlatamam.. kabul de ediyorum kıskançlık ettiğimi "utanarak" .. ama çanta ile bile hava atabilen bir insan çocuk konusunda bana neler neler der diye düşünüyorum

hemen bu ay deniyorum. aç - tok farkeder mi?

Canınızı sıkan insanları hiç düşünmeden çıkarın hayatınızdan kimse sizden daha değerli diil

ÖNCELİKLE MUTLU MU OLMAK İSTİYORSUN ŞU HAYATIN EVLİLİĞİN MERKEZİNDE YALNIZCA BEBEK VARMIŞ KAFASINDAN Bİ ÇIK 4.5 YILLIK EVLİYİM VE BEBEĞİM YOK BENDE ÖYLE AĞLARDIM ÜZÜLÜRDÜM ARKADAŞIM SÜREKLİ ELİMİ KARNINA GÖTÜRÜRDÜ ÜSTÜNE Bİ DE BANA ACIYARAK BAKIP AY ALLAHSANA DA NASİP ETSİN DERDİ NE OLDU ŞİMDİ 2 ÇOCUKLA PERİŞAN BANA HAVA ATANLAR LAF SOKANLAR ŞİMDİ BANA ÖZENİYOR EVLİLİĞİMİ HAYATIMI YAŞIYORUM OTURUP ÜZÜLMEKTENSE AVANTAJA ÇEVİRİYORUM ŞİMDİ EŞİMLE SİNEMAYA CAFEYE GİDERKEN BEN ONLARA HAVA ATIYORUM HAHAAYYY

Güzel bir gelişme olunca direk yazarım ama bir.süredir konuşamadık tam bunun üstüne yazarsam yanlış anlar diye korkuyorum. Nasıl söylenir bilmiyorum.

kesinlikle çok basit cümlelerle paylaşılabilir. aranır canım bebiş geliyo haberin olsun teyze oluyorsun denir inşallah tez zamanda allah sana da nasip eder denir ve konu kapatılır

Ay benim böyle bi arkadsım var.Daha doğrusu esim arkasının hanımı.
2 sene tedaviyle bebeği oldı.
3,5 senedir de biz ugrasıyprz.Allahım kızı görcem diye odüm kopuyor
Hemen cnm siz naptınız?Dr a gittiniz mi ler başlıyor ayhh bayılazaam
Agzunda sürekli bi cennet meyvesi lafı.
Len tmm biz de istiyorz o meyveden de yüzüme yüzüme yapma barii
En güzeli uzak durmak,bosa mod düşürür bu tiplerr

aslında aynısını düşünüyorum kıza yazıp biz biraz daha ertelemeye karar verdik tatil planları yaptık desem biliyorum ki çatlar

Güzel bir gelişme olunca direk yazarım ama bir.süredir konuşamadık tam bunun üstüne yazarsam yanlış anlar diye korkuyorum. Nasıl söylenir bilmiyorum.
Aynı sorunu yaşayan bi arkadaşım vardı, çok yakın bir arkadaşının hamileliğini 3. Ay da öğrwndş ve çok üzüldü. “Kıskanırım diyemi düşündü acaba, nazar değdirmemdenmi korktu. Ben onun sevinciyle üzüntümü duyarım” diye bayağı bozuldu ve araya mesafe koydu. Bence arkadaşınızı arayın napıyosun konuşamıyoruz ne zamandır falan diyin. Bi kaç gün sonrada tekrar arayon sana bir haberim var falan deyin. Yeni öğrendim teyze oluyosun falan diye girin.

hahahaha :)) valla bana da gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…