- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Aynısını yaşadım. 5. Yılımızda doğdu oğlumuz. Sizin çok çok erken çok üzüp kendinizi yıprstmayın. Geliyo gelsin bayarsa bir daha görüşmeyinMerhabalar k.k.
anne olmak istiyorum, daha yolun başındayım 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.. çünkü bende gitmek bilmeyen bir çikolata kisti var.. artık heyecanla beklemiyorum da adet dönemlerini sonunda salya sümük ağlayacağım belli duruyor çünkü.
neyse eşimin bir arkadaşı var evli, normal de eşiyle çok sorunlulardı aralarını düzeltmek için elimizden geleni yaptık maşallah şimdi çok iyiler ama bir çok şeyi bize inat yapıyorlar gibi mesela biz eşimle o an tartışıyorsak birden birbirlerine sarılıyorlar vs vs.. bunlar falan sorun edilecek şeyler değil eşimle gülüp geçiyorduk.
asıl sorun bu çift bizim çocuk istediğimizi benim tedaviye başladığımı biliyor. kız hamileymiş düşük tehlikesi varmış hemen yazdım canım çok sevindim falan bildiğiniz tebrik cümlelerini sıraladım (gerçekten sevindim orası ayrı) sonra biraz destek verdim düşük tehlikesi için yani elimden geldiğince yanında olmak istedim. kızın bana yazdığı şey "hamilelik çok güzel bir şey".. yani hanımlar bu arkadaş 5 haftalık hamile, geçenlerde burada birisi konu açmış 5-6 aylık hamileymiş ama heyecanlanmıyorum ben iyi bir anne olamayacak mıyım diye dertleniyordu yani nasıl 5 hafta da bu hamilelik bu kızın bana övdüğü gibi çok güzel oluyor? şimdi yazmış kalp atışlarını duyduk çok güzel diye. ya evet bu çok güzel bir şey ama sen niye çocuğu olmayan birine bunları ballandıra ballandıra anlatıyorsun?
kızla her konuştuğumda gözlerim doluyor, ben böyle kıskançlık yapmazdım ama anlamadım. aslında kıskançlık da değil de ne bileyim o böyle anlatınca benim enerjim düşüyor moralim bozuluyor gönlüm kırılıyor hanımlar, allah sağlıklı evlat versin, evlatlarında gözüm yok ama böyle anlatması gerekir mi illa? bilmiyorum çok mu kötü bir insanım sevinçlerine ortak olamadığım için?
şimdi bu çiftimizin bize gelmek istemeleri yakındır, ben ne yapayım? kabul edip tüm gücümle kızın hamilelik güzelliklerini dinleyip hayallerine destek mi olayım yoksa müsait değiliz deyip küsmeleri pahasına kesip atayım mı?
Neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz?
Ayrıca eski konularınıza denk geldim de,çocuk sevmeyen biriymişsiniz. Çocuk sevmeyen birisinin de çocuk sahibi olmak için bu kadar çırpınması enteresan gerçekten.
şimdi ne desem ban yicem usturupluca söyliyim hem yanındayım deyip hem sevincini paylaşamıyorsan yanındayım diye boş yapma öylese..
İlk 4 ay hamile kaldığına pişman olmuş biri olarak (mide bulantısı ve halsizlik, genel rahatsızlık hali, gerçi 5 değil 6. haftadan sonra başlamıştı) bu şekilde abartılı anlatımları özellikle size karşı (belki kafaya bu kadar taktığınızın farkında değildir onu bilemiyorum) pek mantıklı bulmadım.Merhabalar k.k.
anne olmak istiyorum, daha yolun başındayım 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.. çünkü bende gitmek bilmeyen bir çikolata kisti var.. artık heyecanla beklemiyorum da adet dönemlerini sonunda salya sümük ağlayacağım belli duruyor çünkü.
neyse eşimin bir arkadaşı var evli, normal de eşiyle çok sorunlulardı aralarını düzeltmek için elimizden geleni yaptık maşallah şimdi çok iyiler ama bir çok şeyi bize inat yapıyorlar gibi mesela biz eşimle o an tartışıyorsak birden birbirlerine sarılıyorlar vs vs.. bunlar falan sorun edilecek şeyler değil eşimle gülüp geçiyorduk.
asıl sorun bu çift bizim çocuk istediğimizi benim tedaviye başladığımı biliyor. kız hamileymiş düşük tehlikesi varmış hemen yazdım canım çok sevindim falan bildiğiniz tebrik cümlelerini sıraladım (gerçekten sevindim orası ayrı) sonra biraz destek verdim düşük tehlikesi için yani elimden geldiğince yanında olmak istedim. kızın bana yazdığı şey "hamilelik çok güzel bir şey".. yani hanımlar bu arkadaş 5 haftalık hamile, geçenlerde burada birisi konu açmış 5-6 aylık hamileymiş ama heyecanlanmıyorum ben iyi bir anne olamayacak mıyım diye dertleniyordu yani nasıl 5 hafta da bu hamilelik bu kızın bana övdüğü gibi çok güzel oluyor? şimdi yazmış kalp atışlarını duyduk çok güzel diye. ya evet bu çok güzel bir şey ama sen niye çocuğu olmayan birine bunları ballandıra ballandıra anlatıyorsun?
kızla her konuştuğumda gözlerim doluyor, ben böyle kıskançlık yapmazdım ama anlamadım. aslında kıskançlık da değil de ne bileyim o böyle anlatınca benim enerjim düşüyor moralim bozuluyor gönlüm kırılıyor hanımlar, allah sağlıklı evlat versin, evlatlarında gözüm yok ama böyle anlatması gerekir mi illa? bilmiyorum çok mu kötü bir insanım sevinçlerine ortak olamadığım için?
şimdi bu çiftimizin bize gelmek istemeleri yakındır, ben ne yapayım? kabul edip tüm gücümle kızın hamilelik güzelliklerini dinleyip hayallerine destek mi olayım yoksa müsait değiliz deyip küsmeleri pahasına kesip atayım mı?
boşver gelinlerce millet anca konuşurzaten sevincini paylaşmak adına kendisine yazıyorum amaaaa o tutupta benim hassas noktama vurursa bende kendimi düşünüp yanında olmam. ve lütfen eğer bu durumu yaşamadıysanız uzaktan davulun sesi olmayın..
sizi hassas noktanızdan vurayım bakalım derdime ortak olabilecekmisiniz?
İlk 4 ay hamile kaldığına pişman olmuş biri olarak (mide bulantısı ve halsizlik, genel rahatsızlık hali, gerçi 5 değil 6. haftadan sonra başlamıştı) bu şekilde abartılı anlatımları özellikle size karşı (belki kafaya bu kadar taktığınızın farkında değildir onu bilemiyorum) pek mantıklı bulmadım.
Bu arada benim de 1-1,5 sene sonra oldu hamileliğim, böyle insanlara takılmayın. Çikolata kisti için ameliyat olmanız gerekmiyor mu?
boşver gelinlerce millet anca konuşur
ee ne yaptınız gelmek istediler mi?
eşinize de durumu bildirip uzak durmanızı tavsiye ederim.
son yazdıkları da hamilelikle bebekle ilgili mikızın son yazdıklarına hiç cevap vermedim muhtemelen bozulmuştur. daha bir tepki almadım almakta istemiyorum :)
son yazdıkları da hamilelikle bebekle ilgili mi
tabiki tepki vermeyin...
Hanımefendi 1.5 yıldır çocuk sahibi olamıyor,yıllardır değil. Evlat edinmek en son seçenek olarak görülüyor,ki öyle.Neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?