kıskançlık..

Canım benim.rabbim sanada Nur topu gibi bi evlat nasip etsin.Ben böyle insanları gerçekten anlamıyorum.3 tane tanıdığım var çocuğu olmayan.Yaşları benden çok büyük.Biri komşumuzdu.Ben evlendim 1 ay sonra hamile kaldım.Baya bi söylemedik ona üzülür diye.İkinci çocuğumda da keza öyle nasıl söylesem diye kıvrandım durdum onu kırmamak için.Yani böyle 5 haftalık bebeği üstelik çocuğu olmayan birine ballandıra ballandıra anlatan biri benim gözümde kötü kalplidir.Ayrıca kucağına alıp yüzünü görmeden hiçte onun anlattığı gibi heyecanlı bi durum filan değil.Yani benim için ikisinde de öyleydi en azından.

Valla bildiğin sır kapısı olmuş bu.Ay canım benim kim bilir o an canını nasıl yaktı.

Canim senin duygun kiskanclik degil sadece imrenmek sende olmasini istedigin birseye imreniyorsun icinde kotu dusuncen yok ve belki o kizinda yoktur hemen on yargili olma ve kendini üzme aglamak yerine dua et rabbim dua edenlerin onun kapisini calanlarin sesini duyuyor sadece bizleri sınıyor kulum ne yapacak isyan mi edecek dayanacak mi beni anacak mi diye. Ben vajinismus hastasiydim ve cocugum olmayacak diye uzuluyor agliyordum nerede bir hamile gorsem falan aglardim eve gelince akrabalarimizdan iki bebek haberi aldim ve cok imrendim kiskanmadim ama cok agladim benim hic cocugum olmayacak sandim cunku esimle birlikte olamiyorduk kasildigim icin. Ama sonra o hastaligi yendim ve simdi ne hamileleri gozum goruyor ne de cocuklarini ballandirarak anlatanlara cocuk soranlara kafa yoruyorum. Senin takildigin nokta hamile olmasi sana anlatmasi degil senin suan bir tedavin var o tedavi bitsin sen kurtul Allahin izniyle o zaman emin ol sana bunlar batmayacak rahatsiz etmeyecek uzmeyecek gulup gececeksin o yuzden stresini gozyaslarini milletin gosterisini bir tarafa birak kendine esine odaklan nasil bir tedavi bilmiyorum ama mumkun oldugu kadar kendine inan dua et ve stresten uzak dur. Rabbim insallah gonlune gerekli olan sifayi da bedenin icin gerekli olan sifayi da tez zamanda versin lutfen kendini uzme

5.6 haftalık hamılelıgın nesı guzel 8 sene sonra hamıle kaldım ınan hasta gıbı yatıyodum
Dıyodum kı ıcımden Allahım nası bısey bu hayallerımde farklıydı
Banada neler neler yaptılar
Olmadıgını bıle bıle
Atıyorum bı ara araba almak ıstedım dedıklerı
Sen once doğurr
Sanane salak dıyesım gelıyodu
Ama varya en cok kıranlar sımdı aynı seylerı yasıyorlar
Rabbım versın cocuk onlarada ama ahımı oyle aldılar kı senlerdır ugrasıyo kızım 1 yasındaydı evlendı sımdı benım kızım 8 yasında 7 senedır aynı hasretı cekıyor

Öncelikle Allah kolaylık versın. Dilerim bu surece gırmezsın cunku cok zor. Biz bebek isterken bana hersey batıyırdu. Hayatından bu tur ınsanları cıkar. Daha esıne sarılırken ne mal oldugunu bellı etmıs bu kız. Senı cok yıpratır. Salla gıtsın

Aynı şeyleri ben yaşadım canım 4 yıldır çocuğum olmuyor...
Arkadaşım hamileydi bide bana ultrason videosunu attı.. bebek özlemi yaşayan bir insana bu yapılır mı.. kalp atışları herşeyi izledim asla kıskançlık değil bu içim çok acıdı yıllardır bu özlemle yasıyorum..
Insanlar bu konuda empati yapmayı bilmiyor malesef.. Ben kimsenin canını öyle asla yakmazdım...yaşayan anlar sadece...

O kadar iyi anlıyorum ki yaşadığın şeyi 2 yıldır bende yaşıyorum adı kıskançlık değil imrenme özenme ya da ne bileyim işte farklı bişey.. 2 yıldır birçok arkadaşım hamile kaldı doğum yaptı bana ballandıra ballandıra anlatanlarda oldu üzülmiyim diye saklayanlarda her iki türlüde farklı acıtıyo aslında.. bu hamile olanların suçu değil sen hamile kalamıyo olmasaydın aynısını sende yapabilirdin belki yaşadığın için anlıyosun şuan hamile kalamayanları.. o yüzden yüzleşmeye çalış o arkadaşından kaçsan başka bi zaman başka bişey sana hatırlatıcak bu konuyu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zor ama imtihan dünyası bizimde imtihanımız bu demek ki.. Sabrın sonu selamet ben inanıyorum.. Olucak bir gün yüreğini ferah tut..

Gorusmeyin +5 haftada kalp atışları duyulmaz

yazık yaa :))

evet çocuk sahibi olan arkadaşlarım da hiç duymadım böyle bir şey. hepsi der annelik çok güzel Allah size de nasip etsin diye ama daha 5 hafta da çok güzelmiş kalp sesini duyduk falan diye anlatan olmadı

5 haftalik gebeligin nesini hissetmiste nesi bu kadar guzelmis:) insan o haftada yeni ogreniyoda gebeligini genelde:)

Bence cok samimi olma cunku ilerleyen donemlerde daha fazlaca canin sklacak gibi duruyo

kuzum bence ngel degil oyle duydum oda hamilelikte senle yasiyor bunu arastr kuzum

bu kist ilaçla gitmiyor ki 2 farklı ilaç denedim, bir üyeye daha yazmıştım ingiliz karbonatı iyi dediler onu denedim sosyal medyada bir karışım vardı yorumları çok iyi onu denedim ama gitmedi bi trlü

Bu konu o kadar hassas ki kimseyi kırmamak üzmemek gerekiyor.. Allah sizin çocuğunuza hayırlı ömür biz bekleyenlere de hayırlı evlat versin

gerçekten bakın çok tuhaftı :) biz eşimle milletin yanında kavga etmeyiz kolay kolay. tatildeydik bunlarda yanımıza geldi e tatile gitmişim yanımda kapalı kot tshirt tarzı hiç bir şey yok eşim de tatilde karışmıyor ama tanıdık birinin seni öyle görmesini istemiyorum diyor. bana sort - elbise giydirmedi pijamayla çıktım otelden baya kavga ettik. biz böyle eşimle atışmaya devam ediyorduk ana bi baktım hiç sarılmayan karı koca birbirine sarılıyor cilve yapıyor oysa onlar bizim yanımızda kavga ettiklerinde eşimle hiç samimi olmadık kırılırlar üzülürler diye..

bu kist ilaçla gitmiyor ki 2 farklı ilaç denedim, bir üyeye daha yazmıştım ingiliz karbonatı iyi dediler onu denedim sosyal medyada bir karışım vardı yorumları çok iyi onu denedim ama gitmedi bi trlü
canm. vallah bildigim kadariyla gebelige engel degil dogum yapanca hmgecegni dusunuyorm

5 haftalik gebeligin nesini hissetmiste nesi bu kadar guzelmis:) insan o haftada yeni ogreniyoda gebeligini genelde:)

Bence cok samimi olma cunku ilerleyen donemlerde daha fazlaca canin sklacak gibi duruyo

hiç mi korkmuyor ki? belki gözüm kalacak, belki çok içerleyip ah edecem.. yapmam ama insan korkar yahu.. millet nazardan korkuyor da 3 aylık oluncaya kadar saklıyor

Bu tiplere gıcık oluyorum ya. Bence.mesafe koyun.Benim etrafımda da bunlardan çok.Her kim öyleyse minimuma indirdim ilişkimi.Kafam rahatladı.Siz kavgalıyken sarılması bile çok itici değil hamilelik mevzusu.Sakın kendinizi suçlamayın ben mi abartıyorum yok çocuklarında gözüm mü var diye.Siz yanlış bir şey düşünmüyorsunuz.Hatta bence siz de onu vurun derim ben.Elinizdeki şeylerle.Onun eksiklıği hangi yöndeyse onları çıtlatın kendinizde.Gercekten bunlar bundan anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…