- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Valla bildiğin sır kapısı olmuş bu.Ay canım benim kim bilir o an canını nasıl yaktı.Kesin görüşmeyi bitsin. Bu ne rezalet??
Bu arada bir hatıram canlandı. 7 sene önce Bebek istiyorum, bunu bilen biri hamile kaldı. Tebrik etmek için aradım ve miden bulanıyor mu dedim. Kahkahalar attı. Sen gebeliği nereden bileceksin, sen anlamazsın, çok mutluyum vs..eşimin akrabası olduğu ve yeni evli olduğum İçin cevap vermedim (şu an olsa asla susmam) neyse yarım saat gebeliğin lütuflarını anlattıktan sonra kapattık. Resmen dalga geçti ama. Aradan bir süre geçti. Bebeğin kalbi durmuş ve kürtaj olmak zorunda kaldı. Bir daha da çocuğu hiç olmadı. O olaydan kısa süre sonra arka arkaya 2 bebeğim oldu tedavisiz. Bu kadın da tüp bebek ve bilumum yöntemler uyguladı ve en sonunda menapoza girdi.
Diyeceğim o ki; kalbiniz temiz olduktan sonra mutlaka yüzünüz gülüyor. İlahi adalet dedikleri de bu İşte. İnşallah yakın zamanda sizin de yüzünüz güler..
Canim senin duygun kiskanclik degil sadece imrenmek sende olmasini istedigin birseye imreniyorsun icinde kotu dusuncen yok ve belki o kizinda yoktur hemen on yargili olma ve kendini üzme aglamak yerine dua et rabbim dua edenlerin onun kapisini calanlarin sesini duyuyor sadece bizleri sınıyor kulum ne yapacak isyan mi edecek dayanacak mi beni anacak mi diye. Ben vajinismus hastasiydim ve cocugum olmayacak diye uzuluyor agliyordum nerede bir hamile gorsem falan aglardim eve gelince akrabalarimizdan iki bebek haberi aldim ve cok imrendim kiskanmadim ama cok agladim benim hic cocugum olmayacak sandim cunku esimle birlikte olamiyorduk kasildigim icin. Ama sonra o hastaligi yendim ve simdi ne hamileleri gozum goruyor ne de cocuklarini ballandirarak anlatanlara cocuk soranlara kafa yoruyorum. Senin takildigin nokta hamile olmasi sana anlatmasi degil senin suan bir tedavin var o tedavi bitsin sen kurtul Allahin izniyle o zaman emin ol sana bunlar batmayacak rahatsiz etmeyecek uzmeyecek gulup gececeksin o yuzden stresini gozyaslarini milletin gosterisini bir tarafa birak kendine esine odaklan nasil bir tedavi bilmiyorum ama mumkun oldugu kadar kendine inan dua et ve stresten uzak dur. Rabbim insallah gonlune gerekli olan sifayi da bedenin icin gerekli olan sifayi da tez zamanda versin lutfen kendini uzmeMerhabalar k.k.
anne olmak istiyorum, daha yolun başındayım 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.. çünkü bende gitmek bilmeyen bir çikolata kisti var.. artık heyecanla beklemiyorum da adet dönemlerini sonunda salya sümük ağlayacağım belli duruyor çünkü.
neyse eşimin bir arkadaşı var evli, normal de eşiyle çok sorunlulardı aralarını düzeltmek için elimizden geleni yaptık maşallah şimdi çok iyiler ama bir çok şeyi bize inat yapıyorlar gibi mesela biz eşimle o an tartışıyorsak birden birbirlerine sarılıyorlar vs vs.. bunlar falan sorun edilecek şeyler değil eşimle gülüp geçiyorduk.
asıl sorun bu çift bizim çocuk istediğimizi benim tedaviye başladığımı biliyor. kız hamileymiş düşük tehlikesi varmış hemen yazdım canım çok sevindim falan bildiğiniz tebrik cümlelerini sıraladım (gerçekten sevindim orası ayrı) sonra biraz destek verdim düşük tehlikesi için yani elimden geldiğince yanında olmak istedim. kızın bana yazdığı şey "hamilelik çok güzel bir şey".. yani hanımlar bu arkadaş 5 haftalık hamile, geçenlerde burada birisi konu açmış 5-6 aylık hamileymiş ama heyecanlanmıyorum ben iyi bir anne olamayacak mıyım diye dertleniyordu yani nasıl 5 hafta da bu hamilelik bu kızın bana övdüğü gibi çok güzel oluyor? şimdi yazmış kalp atışlarını duyduk çok güzel diye. ya evet bu çok güzel bir şey ama sen niye çocuğu olmayan birine bunları ballandıra ballandıra anlatıyorsun?
kızla her konuştuğumda gözlerim doluyor, ben böyle kıskançlık yapmazdım ama anlamadım. aslında kıskançlık da değil de ne bileyim o böyle anlatınca benim enerjim düşüyor moralim bozuluyor gönlüm kırılıyor hanımlar, allah sağlıklı evlat versin, evlatlarında gözüm yok ama böyle anlatması gerekir mi illa? bilmiyorum çok mu kötü bir insanım sevinçlerine ortak olamadığım için?
şimdi bu çiftimizin bize gelmek istemeleri yakındır, ben ne yapayım? kabul edip tüm gücümle kızın hamilelik güzelliklerini dinleyip hayallerine destek mi olayım yoksa müsait değiliz deyip küsmeleri pahasına kesip atayım mı?
kuzum bence ngel degil oyle duydum oda hamilelikte senle yasiyor bunu arastr kuzumbazı kistler adetle birlikte gidiyor çikolata kisti gitmeyenlerden maalesef
Merhabalar k.k.
anne olmak istiyorum, daha yolun başındayım 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.. çünkü bende gitmek bilmeyen bir çikolata kisti var.. artık heyecanla beklemiyorum da adet dönemlerini sonunda salya sümük ağlayacağım belli duruyor çünkü.
neyse eşimin bir arkadaşı var evli, normal de eşiyle çok sorunlulardı aralarını düzeltmek için elimizden geleni yaptık maşallah şimdi çok iyiler ama bir çok şeyi bize inat yapıyorlar gibi mesela biz eşimle o an tartışıyorsak birden birbirlerine sarılıyorlar vs vs.. bunlar falan sorun edilecek şeyler değil eşimle gülüp geçiyorduk.
asıl sorun bu çift bizim çocuk istediğimizi benim tedaviye başladığımı biliyor. kız hamileymiş düşük tehlikesi varmış hemen yazdım canım çok sevindim falan bildiğiniz tebrik cümlelerini sıraladım (gerçekten sevindim orası ayrı) sonra biraz destek verdim düşük tehlikesi için yani elimden geldiğince yanında olmak istedim. kızın bana yazdığı şey "hamilelik çok güzel bir şey".. yani hanımlar bu arkadaş 5 haftalık hamile, geçenlerde burada birisi konu açmış 5-6 aylık hamileymiş ama heyecanlanmıyorum ben iyi bir anne olamayacak mıyım diye dertleniyordu yani nasıl 5 hafta da bu hamilelik bu kızın bana övdüğü gibi çok güzel oluyor? şimdi yazmış kalp atışlarını duyduk çok güzel diye. ya evet bu çok güzel bir şey ama sen niye çocuğu olmayan birine bunları ballandıra ballandıra anlatıyorsun?
kızla her konuştuğumda gözlerim doluyor, ben böyle kıskançlık yapmazdım ama anlamadım. aslında kıskançlık da değil de ne bileyim o böyle anlatınca benim enerjim düşüyor moralim bozuluyor gönlüm kırılıyor hanımlar, allah sağlıklı evlat versin, evlatlarında gözüm yok ama böyle anlatması gerekir mi illa? bilmiyorum çok mu kötü bir insanım sevinçlerine ortak olamadığım için?
şimdi bu çiftimizin bize gelmek istemeleri yakındır, ben ne yapayım? kabul edip tüm gücümle kızın hamilelik güzelliklerini dinleyip hayallerine destek mi olayım yoksa müsait değiliz deyip küsmeleri pahasına kesip atayım mı?
Merhabalar k.k.
Gorusmeyin +5 haftada kalp atışları duyulmazMerhabalar k.k.
Geçen gün bir konuda okudum. Eşi çocuk uyuduktan sonra demiş ki gelsene ne zamandır ele ele yürüyemedik.
Evin içinde bir sağa bir sola el ele gezmişler, sarılarak bir kaç tur atmışlar.
Sabaha karşı uyuyanlar ne yapsın?
Yani ben..
Özleniyor yani..
Canım benim.rabbim sanada Nur topu gibi bi evlat nasip etsin.Ben böyle insanları gerçekten anlamıyorum.3 tane tanıdığım var çocuğu olmayan.Yaşları benden çok büyük.Biri komşumuzdu.Ben evlendim 1 ay sonra hamile kaldım.Baya bi söylemedik ona üzülür diye.İkinci çocuğumda da keza öyle nasıl söylesem diye kıvrandım durdum onu kırmamak için.Yani böyle 5 haftalık bebeği üstelik çocuğu olmayan birine ballandıra ballandıra anlatan biri benim gözümde kötü kalplidir.Ayrıca kucağına alıp yüzünü görmeden hiçte onun anlattığı gibi heyecanlı bi durum filan değil.Yani benim için ikisinde de öyleydi en azından.
kuzum bence ngel degil oyle duydum oda hamilelikte senle yasiyor bunu arastr kuzum
5.6 haftalık hamılelıgın nesı guzel 8 sene sonra hamıle kaldım ınan hasta gıbı yatıyodum
Dıyodum kı ıcımden Allahım nası bısey bu hayallerımde farklıydı
Banada neler neler yaptılar
Olmadıgını bıle bıle
Atıyorum bı ara araba almak ıstedım dedıklerı
Sen once doğurr
Sanane salak dıyesım gelıyodu
Ama varya en cok kıranlar sımdı aynı seylerı yasıyorlar
Rabbım versın cocuk onlarada ama ahımı oyle aldılar kı senlerdır ugrasıyo kızım 1 yasındaydı evlendı sımdı benım kızım 8 yasında 7 senedır aynı hasretı cekıyor
Öncelikle Allah kolaylık versın. Dilerim bu surece gırmezsın cunku cok zor. Biz bebek isterken bana hersey batıyırdu. Hayatından bu tur ınsanları cıkar. Daha esıne sarılırken ne mal oldugunu bellı etmıs bu kız. Senı cok yıpratır. Salla gıtsın
canm. vallah bildigim kadariyla gebelige engel degil dogum yapanca hmgecegni dusunuyormbu kist ilaçla gitmiyor ki 2 farklı ilaç denedim, bir üyeye daha yazmıştım ingiliz karbonatı iyi dediler onu denedim sosyal medyada bir karışım vardı yorumları çok iyi onu denedim ama gitmedi bi trlü
5 haftalik gebeligin nesini hissetmiste nesi bu kadar guzelmis:) insan o haftada yeni ogreniyoda gebeligini genelde:)
Bence cok samimi olma cunku ilerleyen donemlerde daha fazlaca canin sklacak gibi duruyo
canm. vallah bildigim kadariyla gebelige engel degil dogum yapanca hmgecegni dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?