kıskançlık..

işte bende bu ikilemde kaldım

benim hayatım stres üzerine kurulu

Aaaaa benim birinde 3,5 cm birinde 2,5 cm kist var. hangi ilacı kullanmıştınız

Ben visanne kullanmıştım ve olumlu sonuç almıştım ama fayda görmeyip hiç küçülmeye etkisi olmayanda varmış. Stres yapmayın, ben hiç planlamadığım zamanda anne oldum belki olacak mı diye stres yapsaydım sekteye uğrayacaktı bilemiyorum? İp atladığımı bilirim meğer hamileyim 1,5 aylık hiç bir belirti yok, üstüne geç döllenme. Hiç problemi olmayan insanların 3 ay, 6 ay sonra hamile kaldığını duyunca böyle bir kistle bu kadar çabuk hamile kalabileceğim aklımın ucundan geçmemişti.

Stres yapmamak için avantaja çevirin bugünü, çalışıyor musunuz? Hafta sonu kaçamakları yapın mesela, baş başa film izleyin, sinemaya gidin. Şuan yapmak isteyip yapamadığım o kadar çok şey var ki..

ben de uzun tedaviler sonucu hamile kalanlardanım. ne kadar hassas bir dönemdesiniz anlayabiliyorum. her doğum yapana yüzümde gülücüklerle gitmek,bebekleri dinlemek çok yorucuydu. 3 yılın sonunda vazgeçtim bebek görmeye falan gitmekten. neden rol yapayım ki diye düşündüm. orda zoraki gülümseyip eve gelip ağlamaktan daha da yorulur hale gelmiştim. bu kıskançlık değil asla. sadece çok istediğin duyguları yaşayamamanın üzüntüsü inanın ki... kendinizi suçlamayın. arkadaşınızı hiç iyi niyetli bulmadım. hamileliği henüz yaşayamayan birine hamilelik çok güzel demek de ne oluyor? sabredin inşallah hayırlı haberler sizin de olsun en kısa zamanda. ama bu süreçte sizi yoran ve yıpratan herkesten,herşeyden uzak tutun kendinizi. Rabbim tez zamanda tattırsın size de

Hatta bir tanıdığımın 5 sene çocukları olmamış, patolojik bir bulgu da yok. Doktor bu kadar düşünme olacak mı? olmayacak mı diye demiş. Ve gerçekten görümcemin düğünü varken o hengame de hamile kaldım ben ama hiç düşünmedim o sıra koşturmadan hamile kalacak mıyım diye demişti.

çoğu zaman kendimi böyle teselli ediyorum aslında :) istediğimiz zaman sinemaya tiyatroya gösterilere gidiyoruz. gece yarıları köfte yemeğe gidiyoruz bunlar evet güzel ama eşimle ortamızda uyumasını istediğim beraber kuaföre - berbere gitmek istediğimiz bir çocuğa hasret kalmakta istemiyoruz

ben öyle sürekli karalar bağlayıp neden çocuğum yok demiyorum mesela hiç aklımda yoktu bugün kız kalp sesinden bahsedinceye kadar. ben elimden geleni yapıp Allaha bırakıyorum ama birisi de çıkıp hassas noktama vurgu yaptığı zaman günüm gecem zehir oluyor. keşke bana hava atmak yerine sağlıklı hayırlı evlat duası etse

Ah! gece yarısı ani çılgın planlar, hafta sonu günü birlik kaçamaklar, evde film seansları..
Şuan olan 'acaba yemeğimizi rahat yiyebilir miyiz' dışarı çıkıyorsak 'ağlama krizi tutar mı'
Ben susayım en iyisi..

ama bunlar bile hoş değil mi?

ama bunlar bile hoş değil mi?

Geçen gün bir konuda okudum. Eşi çocuk uyuduktan sonra demiş ki gelsene ne zamandır ele ele yürüyemedik.
Evin içinde bir sağa bir sola el ele gezmişler, sarılarak bir kaç tur atmışlar.
Sabaha karşı uyuyanlar ne yapsın?
Yani ben..
Özleniyor yani..

Siz onun mutluluğunu paylaşıyorsunuz ama o sizi anlamıyorsa uzaklaşın. Kendinizi üzmeyin böyleleri için. Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder size de ♡

Siz kıskanç ve kötü biri değilsiniz, arkadaşınız düşüncesiz ya da kasıtlı olarak böyle davranıp sizi üzmeye çalışıyor, inşallah size de hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip olur.

Arkadasinizinki belden asagi vurmak resmen. Caktirmadan cikarin hayatinizdan. En kisa surede Allah hayirli, saglikli bir evlat nasip etsin size de.

Gercekten böyle mi yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz?
Benimde olmuyor ama kimseye oo evliliği yasıyorm diye hava atma leveline erişemedim henız
Gerçekten böyle hissediyorum 4.5 yıl oldu pko yüzünden bebek sahibi olamadım her soran olduğunda ağladım arkadaşım o halimi bile bile elimi KARNINA tutuyordu tekmelerin dinletiyodu ağlıyordum şimdi düşünüyorum kendime bu kötülüğü boşu boşuna yapmışım bebek elbette hala istiyorum ama olmaması dünyanın sonu değil eşimle mutluyum ve gerçekten evliliğimin tadını çıkarmaya karar verdim asla üzülmüyorum şuan bana nispet yapanlar üzülüyor hatta bende keyifle onları izliyorum

Tüp bebek yaptırdınız mı pko olanların şansı fazla oluyor

Tüp bebek yaptırdınız mı pko olanların şansı fazla oluyor
Eşim maalesef hala sperm örneği vermedi o yüzden tedavim başlamadı o da istiyor ama olacağı varsa olur kafasında bende o gitmediği sürece o çatala çıkmayı istemiyorum derken unuttum gitti yani

Eşim maalesef hala sperm örneği vermedi o yüzden tedavim başlamadı o da istiyor ama olacağı varsa olur kafasında bende o gitmediği sürece o çatala çıkmayı istemiyorum derken unuttum gitti yani
Anladım ben iki kere denedim olmadı doğal yolla oldu kalbi durdu iki senelik evlilikte o çatala sayısız kere çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…