- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Haklisiniz ama ilem arkamda durmadiktan sonra iki cocukla nereye gidicem kime birakicamda calisicam kac kere dedim bana birak gel deseniz 1 dk durmam burda diye istemiyosunuz ama benimde kizim var yarin oburgun benim gibi olsa sahip cikarim sizin gibi yapmam diye cok soylendimEşim şiddet uyguluyor ama benim de elim armut toplamıyor filan diye kendinizi avutmayın. Düpedüz şiddet görüyorsunuz adamın sizin saçınızı kesmesi bile korku filmi sahnelerinde oluyor. Arkadaşım bu adamla ömür geçmez yaşın çok genç radikal çözümler bulman lazım. Gerekirse çocukları kendi hayatını kurup iş ev meslek halledene kadar baba tarafında bırakıp kendi ayaklarının üstünde durunca alacaksın. Ama bu adamdan boşanmazsan hayatın işkenceylr geçecek o çocukları da bir korku evinde travmalarla büyüteceksin hem sana hem onlara yazık
Sorunuzu gormedim kusura bakmayin evet ailemle konustum bosanmak istedigimi soyledim ama oyle seye karsilar elalem ne der dusuncesindeler adin cikar evlendiysen katlanicaksin bende annene cok sey yaptim ama akillandim diyo sizinde ilerde duzelir cahillik diyo
Soru bana soruluyo size degil laf sokma cabalarina girmeseniz ben istedim cocuk yaptim iyikide olmuslar dunyaya bidaha gelsem yine arka arkaya iki cocuk yaparim herkesin kendi dusuncesi sevisip sevismem sizi niye ilgilendiriyokiEvet. Kaçmış..
Anne babalarına asi gelirler ama bir sosyopatın yaptıklarını affedip akşamına sevişip çocuk yaparlar..
Rica ederim canım. Biz kadınlar güçlü durdukça, boyun eğmedikçe azalarak bitecek böyle manyaklar.Cok haklisiniz ve siddete dair elimde birsuru resim var ne olur ne olmaz diye hep cekip saklamistim bi ara bulup silmisti telefonumdan silinen dosyalari geri getieme programini indirip tekrar bulmustum en yakin zamanda ailemle konusucam cok tesekkur ederim fikirleriniz icin boyle kendimi daha guclu hissediyorum destek gordukce
Soruyu ben sordum 2 kere hem de cevap vermedinSoru bana soruluyo size degil laf sokma cabalarina girmeseniz ben istedim cocuk yaptim iyikide olmuslar dunyaya bidaha gelsem yine arka arkaya iki cocuk yaparim herkesin kendi dusuncesi sevisip sevismem sizi niye ilgilendiriyoki
Soru bana soruluyo size degil laf sokma cabalarina girmeseniz ben istedim cocuk yaptim iyikide olmuslar dunyaya bidaha gelsem yine arka arkaya iki cocuk yaparim herkesin kendi dusuncesi sevisip sevismem sizi niye ilgilendiriyoki
Kusura bakma.da cahil olan babanSorunuzu gormedim kusura bakmayin evet ailemle konustum bosanmak istedigimi soyledim ama oyle seye karsilar elalem ne der dusuncesindeler adin cikar evlendiysen katlanicaksin bende annene cok sey yaptim ama akillandim diyo sizinde ilerde duzelir cahillik diyo
Buyuk olabilirsin herkes hata yapar benim hayatimdaki tek hatamda bu ya benim yerimde sen olsaydin ordan bakipta konusmak kolay herkes konusur yasamayan bilmez yo sikayet falan etmiycem hic takmiyorum kafama sacma sapan laflari sizin terbiyesizliginiz her konuda sizin gibi sacma sapan milleti ezmeye calisan kucuk goren insanlar var o yuzden hic takmiyorumİstediğim yoruma istediğimi yazarım seni ilgilendirmez. Bu 1..
Sizin gibilerin üremesini istemiyorum. Bu ülkeye bu kadar cehalet yeter. Artık akıllı insan lazım. Dolayısıyla senin çocuklarına senden daha çok üzülüyorum. Bu 2..
Senin atarın anca burada olur. Evet akşamına yine aynı piskopatın koynuna girip yine hakaret işitmeye devam edersin. Bu da 3..
Şimdi bana tek yapabileceğin bu yorumu şikayet edip bir kaç gün engelletmek olur ancak..
Ama zavallı hayatına ayna tuttum. Bence bir kaç kere daha oku yazdıklarımı. Senden 13 yaş büyüğüm ben..
Bu sitede neden eleştiriyle hakaret birbirine karıştırılıyor?
Sinirlenebilirsiniz, 21 yaşında gencecik bir kadının yaptığı hataları eleştirebilirsiniz ama yerden yere vurup hakaret etmenin de haklı bir tarafı yok.[/QUOTE @omrgry sana diyolar.
Akıl yaşta değil baştadır.İstediğim yoruma istediğimi yazarım seni ilgilendirmez. Bu 1..
Sizin gibilerin üremesini istemiyorum. Bu ülkeye bu kadar cehalet yeter. Artık akıllı insan lazım. Dolayısıyla senin çocuklarına senden daha çok üzülüyorum. Bu 2..
Senin atarın anca burada olur. Evet akşamına yine aynı piskopatın koynuna girip yine hakaret işitmeye devam edersin. Bu da 3..
Şimdi bana tek yapabileceğin bu yorumu şikayet edip bir kaç gün engelletmek olur ancak..
Ama zavallı hayatına ayna tuttum. Bence bir kaç kere daha oku yazdıklarımı. Senden 13 yaş büyüğüm ben..
Mune ablaBu sitede neden eleştiriyle hakaret birbirine karıştırılıyor?
Sinirlenebilirsiniz, 21 yaşında gencecik bir kadının yaptığı hataları eleştirebilirsiniz ama yerden yere vurup hakaret etmenin de haklı bir tarafı yok.
Ya ne bicim insansiniz siz anlamak istemiyosunuz milleti ezmek icin nerden ne patlatsam diye dusunuyosunuz size ne size ne ben 1 cocuk yapmisim 2 cocuk yapmisim koynuna girmisim bosaniptami koynuna girmisim adamin bu kadar garip geliyo hala evliyim siz ne kadar esinizle ayni evde kus kalabiliyosunuz hayir sinirle acmadim ayrica evet bosanmak istiyorum ama duzelebilirsede duzeltmek isterim o yuzden fikir verin yazdim sen ve senin gibilerin hic fikrine gorusune ihtiyacim yok hic okumadim farzediyorum burdan cikin benim konularimada bidaha atlamayinKonu sahibinin bu konuyu sinirle açtığını düşünüyorum boşanmak isteyen
"Kıskanç eş" diye açmaz konuyu zaten konunun sonunda nasıl değiştirebilirim demiş kurtulabilirim değil....
Kocası gelince
"O.....lar gibi eşofman giymişsin der"
3. Çocuğu yaparlar artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?